Horoscopul zilei, 25 martie. Veşti bune despre bani pentru unii nativi ai zodiacului

Trigonul dntre Lună şi Soare ne susţine în manifestarea emoţiilor. Mai ales că vor contribui pozitiv în proiectele noastre creative.

BERBECII sunt în mare formă, dar trebuie să îşi facă un plan privind facturile sau taxele. Nu le mai amânaţi, pentru că vor apărea penalizări.

TAURII nu ar trebui să se deschidă în faţa oricui, pentru că cineva va vrea doar să afle nişte informaţii din partea voastră.

O femeie îi ajută azi pe nativii GEMENI într-o situaţie delicată. Primiţi o veste bună în urma căreia vin şi banii.

RACII nu ar trebui să semneze acte sau hârtii, dar nici să facă împrumuturi. În plus fiţi atenţi şi la excese, mai ales culinare.

Pentru LEI traficul este o zonă cu risc crescut de accidente, indiferent dacă sunt şoferi sau pietoni. Concentraţi-vă mai bine pe planul financiar.

FECIOARELE au multă sarcini de îndeplinit la job. Încercaţi să nu vă mai cosumaţi atât de mult şi să puneţi sănătatea voastră pe primul loc.

Un şef se bazează pe tenacitatea BALANŢELOR pentru a rezolva o chestiune complicată. Nu trebuie să vă faceţi griji, veţi fermeca pe oricine prin modul în care vorbiţi.

Şi SCORPIONII stau bine la capitolul comunicare. Iar realaţia cu prietenii s-ar putea transformă într-una de afaceri, dacă vă decideţi să îi aveţi drept parteneri într-un proiect.

SĂGETĂTORII îşi vor impune punctul de vedere fie la serviciu, fie în relaţia de cuplu. În plus, nu ar strica să verificaţi tot ce ţine de locuinţă şi de posibile nereguli, fie legate de apă, curent sau căldură.

Nativii CAPRICORNI trebuie să fie atenţi la finanţe. Pot apărea cheltuieli neaşteptate sau să fiţi păcăliţi.

Este o zi productivă pentru VĂRSĂTORI, atât în relaţia cu prietenii, cât şi prvind o discuţie cu o femeie.

Iar PEŞTII au ocazia să se înscrie la un curs care se va dovedi benefic pe viitor. Sunt şanse să vă întâlniţi cu un prieten sau un fost partener din trecut. recomandat ar fi să îl lăsaţi acolo.


Sursa: observatornews.ro