Horoscopul zilei, 22 ianuarie 2021. Taurii vor avea o zi excelentă, dar obositoare

Mercur, planeta comunicării, face o quadratură cu Luna. Azi emoţiile ne scapă de sub control, aşa că sunt posibile conflicte.


BERBECII sunt dornici să înveţe lucruri noi, iar contactul cu străinătatea este foarte puternic. Tocmai de aceea unii nativi pot avea o idilă cu cineva de peste hotare.

TAURII vor avea o zi excelentă, dar obositoare. Ocupaţi-vă în special de chestiuni personale. Dar puteţi primi o ofertă tentantă legată de serviciu din partea unei femei.

Nativii GEMENI vor discuta despre bani, mai ales despre lipsa lor. Mare atenţie la cheltuieli, aveţi tendinţa să cumpăraţi mult, dar nefolositor.

La RACI conversaţiile sunt legate de o ofertă de lucru, de cum pot face bani sau de achiziţia unui apartament. Veţi rezolva azi tot ce nu aţi reuşit pe parcursul săptămânii.

LEII vor avea o discuţie în contradictoriu cu un şef sau cu un bărbat. Asta din cauza viziunilor diferite pe care le aveţi vis a vis de un proiect nou.

FECIOARELE trebuie să fie atente pe plan amoros. Cineva poate profta de sentimentele voastre şi vă manipuleze, ceea ce înseamnă că ar trebui să faceţi compromisuri. Astrele nu vă recomandă.

Nativii BALANŢĂ au o întâlnire importantă sau trebuie să repare ceva ce altcineva a greşit. Veţi fi eficienţi, doar că vă veţi obosi foarte mult.

Veştile bune vin de peste hotare pentru SCORPIONI. Fie primiţi nişte bani, fie vi se returnează un împrumut, dar atenţie, nu îi chletuiţi nesăbuit.

SĂGETĂTORII primesc un răspuns favorabil pentru o solicitare făcută. Fie pentru un credit, fie pentru nişte acte sau un apartament.

O femeie le dă veşti bune CAPRICORNILOR. Vor fi legate de un parteneriat, o achiziţie sau de casă.

VĂRSĂTORII vor fi implicaţi în conflicte din cauza încăpăţânării celorlalţi. Oricât de mult aţi vrea să mulţumiţi pe toată lumea, nu veţi reuşi, aşa că mai bine vă concentraţi doar pe fericirea voastră.

Iar nativii PEŞTI trebuie să rezolve o chestiune urgentă care le dă programul peste cap. Din fericire, prietenii vă vor fi alături, mai ales că azi luaţi decizii importante privind o investiţie sau o colaborare. 

Sursa: observatornews.ro