Horoscopul zilei 19 decembrie 2020. Nu lăsaţi gândurile negative să vă strice ziua

Jupiter, marele benefic sau planeta norocului, a schimbat astăzi zodia după 12 ani. A intrat oficial în semnul Vărsătorului, iar asta ne face să fim mai curioşi, mai inventivi şi mai intuitivi.
Nativii Capricorn îşi pot schimba starea de bine foarte uşor, într-una puţin deprimantă iar Racii trebuie să fie atenţi la conflicte, pentru că pot izbucni foarte uşor.

Berbecii sunt foarte bine susţinuţi în carieră, chiar dacă este sâmbătă. Aveţi de dat un răspuns sau de luat o hotărâre importantă, privind ascensiunea socială.

Taurii vor avea o interacţiune foarte bună cu persoanele în etate, iar un bărbat vă poate ajuta sau găsi o soluţie de care aveţi nevoie.

Intuiţia nu prea îi ajută pe Gemeni, aşa că orice decizii ar avea de luat, ar fi bine să se bazeze pe logică şi pe raţiune.

Racii trebuie să fie atenţi la conflicte, pentru că pot izbucni foarte uşor. În special în relaţiile de iubire, vor exista probleme şi azi, dar şi mâine.

Nativii Leu stau foarte bine la capitolul finanţe. Faceţi alegeri foarte bune atât la cumpărături, cât şi în discuţiile importante cu persoanele apropiate.

Pentru Fecioare este ziua potrivită să se ocupe de propria persoană. Evident, puteţi începe o dietă, să faceţi sport sau să vă axaţi pe dezvoltarea intelectuală.

Balanţele se confruntă cu gelozia, respectiv invidia unor femei. Acest lucru vă poate răni destul de mult, iar asta vă dezechilibrează şi vă scoate din ritmul vostru normal, aşa că mare grijă.

Scorpionii, în schimb, vor primi veşti bune de peste hotare. Pot fi legate de un prieten, o asociere sau chiar o relaţie de iubire.

Nativii Capricorn îşi pot schimba starea de bine foarte uşor, într-una puţin deprimantă. Încercaţi să nu lăsaţi gândurile negative să vă strice ziua.

Vărsătorii, însă, sunt foarte bine susţinuţi de planeta Jupiter care le oferă o atitudine veselă, plină de încredere şi chiar inspiraţională.

Iar Peştii au o intuiţie de invidiat. Vedeţi foarte clar anumite lucruri, ba chiar aveţi capacitatea de a presupune eficient cu privire la oameni, actvităţi şi posibile rezultate.


Sursa: observatornews.ro