Horoscopul zilei, 10 mai 2021. Săptămâna începe cu veşti bune în carieră  | Sursa Ta

Începem săptămâna cu veşti bune în carieră, însă la capitolul dragoste unii nativi nu stau deloc bine din cauza comportamentului impulsiv.


Berbecii trebuie să aibă grijă pentru că pot intra într-o ceartă cu o persoană de la conducere. Aveţi predispoziţie către conflict, aşa că apelaţi la răbdare.

Şi Taurii au o zi sensibilă în care riscă să se aprindă foarte repede. În special în raport cu o femeie vor exista divergenţe.

Gemenii dispun de multă energie pe care o pot direcţiona către alegerile importante pe care trebuie să le facă în carieră. Nu este o zi bună pentru acţiune, ci pentru planuri.

Nativii Rac sunt preocupaţi de zona familiei. Sunteţi o prezenţă indispensabilă pentru un prieten sau o rudă, aşa că fiţi alături de orice are nevoie de voi.

Leii au o zi plină pe zona iubirii, emoţiilor, sentimentelor. Aveţi grijă cui oferiţi această dragoste, fiindcă vine la pachet cu dureri de cap.

În schimb nativii Fecioară sunt avantajaţi la job sau dacă vor să îşi caute un nou loc de muncă, dar să nu se epuizeze. Iar o femeie va juca un rol important în cariera şi viaţa voastră.

Balanţele trebuie să se concentreze pe sănătate. Însă dacă nu aveţi timp pentru analize, îndreptaţi-vă atenţia spre locul de muncă şi încercaţi să avansaţi într-o funcţie mai înaltă.

O zi excelentă ca Scorpionii să negocieze cu băncile, să îşi caute un job sau să semneze acte. Mai mult de atât, sunt mari şanse să vă împăcaţi cu o persoană cu care aţi avut un conflict.

Nativii Săgetător şi intuiţia nu prea se înţeleg astăzi. Mai degrabă vă încurcă, aşa că apelaţi la logică şi raţiune.

Astrele îi susţin pe Capricorni în zona carierei, este o perioadă bună să vă afirmaţi şi să vă faceţi simţită prezenţa. În plus, aveţi capacitatea să vedeţi cine vă sunt adevăraţii prieteni.

Şi Vărsătorii trebuie să aibă grijă la prieteni, dar mai ales la zvonuri. O femeie vă creează probleme şi vă strică imaginea în faţa celorlalţi.

Peştii nu ar trebui să se lase ispitiţi de excese. Însă dacă aveţi de discutat o chestiune delicată, este momentul perfect.


Sursa: observatornews.ro