Ce schimbări te așteaptă? Horoscopul lunii februarie

Berbec

Relațiile cu prietenii şi protectorii sunt foarte accentuate în prima parte a lunii. Întâlnirile, dialogurile, schimbul de informații, toate se amestecă într-un ritm alert. Profită de această situație, deoarece îți poți lămuri evenimentele prin care treci. Sunt momente prielnice de a face curățenie în relațiile cu prietenii. De unii te vei îndepărta definitv, dar vin către tine alți oameni mult mai interesanți şi de folos în etapa de viață pe care o traversezi. Idei noi de implicare în proiecte profesionale, orientare spre organizații sau grupuri de interese care susțin cauze nobile. În planul relațiilor afective se va încheia o etapă, fie că este vorba despre persoana iubită, fie despre copii. După 19 ale lunii, sufletul tău va dori să stea în culise. Începe o perioadă favorabilă pentru a te odihni şi pentru a medita pe îndelete la cele petrecute în ultimele săptămâni. Trasează-ți noi direcții de viață şi gândeşte-te şi la o nouă abordare a sănătății și muncii. Se pot accentua probleme legate de extremitățile picioarelor și de sistemul digestiv. La serviciu vei încheia o etapă, se vor destrăma unele relații colegiale, dar aşa este şi bine.


Taur

În prima parte a lunii domeniul profesional este dinamizat, aşa încât bine ar fi să te pregătești de activitate intensă la serviciu. Sunt posibile schimbări de statut social greu de anticipat. Imaginea ta în ochii celorlalți se va modifica şi depinde doar de tine ce altă imagine le vei oferi semenilor. Pe de altă parte, se vor activa discret animozitățile ascunse din mediul profesional. Munca, activitatea socială este condiționată de starea sănătății, astfel că forfota din câmpul muncii îți poate afecta sănătatea. Se vor activa neplăceri legate de segmentele capului și de asemenea, legate de sistemul renal. Sunt probabile momente în care vei fi vei nevoit să te retragi din activitatea cotidiană și să apelezi la specialiștii în sănătate pentru controale sau chiar diferite intervenții. A doua parte a lunii îți aduce în atenție relațiile cu prietenii și protectorii. Se deschide o nouă etapă în aceste relații, însă există posibilitatea autoamăgirii și deziluziilor. Implicarea în proiecte profesionale alături de colegii de serviciu este ademenitoare. Evită entuziasmul și acceptarea unor responsabilități ce nu te duc spre succes.

Gemeni

Relațiile cu străinătatea şi călătoriile îndepărtate îți sunt favorizate în prima parte a lunii. Dialogurile cu persoanele străine sau cele despre călătorii vor fi frecvente, existând posibilitatea să călătorești când te aştepți mai puțin. Pentru alți nativi se poate pune problema abordării unor cursuri de lungă durată sau universitare. Dacă eşti nevoit să susții examene, interviuri sau probe, pregăteşte-te pe îndelete şi fii prudent în relațiile cu profesorii. Dorința de rafinare sufletească este la cote înalte, aşa încât bine ar fi să-i dai frâu liber prin vizionarea unor piese de teatru, a unor filme sau prin participarea la seminarii pe teme spirituale. Capitolul financiar se va îmbunătăți spre finalul lunii, însă apar și cheltuieli majore. Relațiile cu şefii sau autoritățile sunt tensionate pe toată durata lunii. Imaginea ta în ochii celorlalți şi statutul tău social pot avea de suferit, de aceea fii foarte atent. După 19 ale lunii se mai schimbă ceva în plan profesional, dar asta va depinde și de felul în care îți vei susține punctele de vedere şi activitatea la serviciu. Este vremea revizuirii sistemului de valori morale și spirituale după care îți ghidezi viața.

Rac

Capitolul financiar este tema principală propusă de astre în prima parte a lunii. Este nevoie să-ți achiți taxele, impozitele sau dacă este cazul, ratele la bancă. Relațiile cu instituțiile financiare vor fi la ordinea zilei şi bine ar fi să profiți de momentele favorabile de pe parcursul perioadei 1 – 18 Februarie, pentru a-ți rezolva toate chestiunile ce țin de banii şi bunurile comuune cu alții. Pot intra în discuție moştenirile sau partajele în cazul unui divorț. A doua parte a lunii este favorabilă călătoriilor în străinătate sau susținerii examenlor, probelor, interviurilor pentru a te înscrie la un curs de lungă durată sau pentru un nou loc de muncă. Fii prudent, pregăteşte-te corect şi evită conflictele cu ceilalți, mai ales cu profesorii sau persoanele de care depinde avansarea ta. Starea ta de spirit şi relațiile cu ceilalți se vor îmbunătăți, dar nu forța nota. Pentru toate tipurile de relații în care ești implicat este bine să analizezi situațiile și să te îndepărtezi rapid de persoanele nepotrivite. Începe o perioadă tumultoasă în ceea ce privește relațiile cu șefii și autoritățile.

Leu

Relațiile parteneriale sunt dinamice până pe 19 ale lunii. Dialogurile şi reconfigurările în cadrul unor colaborări vor fi frecvente şi de bun augur. Se pare că la unele relații ar trebui să renunți fără resentimente. Se deschid etape noi și de altă anvergură la capitolul parteneri şi colaborări. Unii nativi pot primi cereri în căsătorie, iar alții oferte noi de colaborare. În orice situație te-ai afla, fii prudent şi analizează pe îndelete toate detaliile. După ziua de 19, capitolul financiar îți va atrage în mod special eforturile şi atenția. Este vorba despre banii şi bunurile pe care le deții în comun cu alții. Va fi nevoie să achiți datorii vechi sau să lămureşti relațiile cu instituțiile financiare. Evită cheltuielile extravagante şi investițiile de orice fel. Se poate pune problema unor moşteniri sau partaje în cazul unui divorț. Este vremea remodelării personalității și a felului de a relaționa cu alții. Sunt momente bune pentru a regândi strategiile de acțiune și comunicare, mai ales cu cei apropiați. Spre finalul lunii se vor dezamorsa conflictele ascunse din sfera muncii, însă fii prudent în continuare. Sănătatea este foarte vulnerabilă.

Fecioară

Serviciul, activitatea în general desfăşurată la un loc de muncă vor fi refugiul tău până pe 19 ale lunii. Vei fi tentat să munceşti mult, mai ales că se conturează premisele unor culoare noi de activitate. Relațiile colegiale sunt plăcute şi fructuoase. Sănătatea poate avea de suferit, de aceea este bine să-ți dozezi eforturile. Momentele de răgaz sunt bine venite, din când în când. Relațiile parteneriale capătă forță în a doua parte a lunii. Se conturează revizuirea unor colaborări profesionale, iar în plan personal vei fi nevoit să rediscuți cu partenerul de viață, scopurile și acțiunile comune. Sunt posibile animozități în orice tip de colaborare. Pe de altă parte, există un soi de mantie ce acoperă segmentul partenerial. Fii prudent, pentru că nu este ceea ce pare! Sunt puțini semeni în preajma ta care îți merită atenția, eforturile și încrederea. Segmentul financiar este vulnerabil, mai ales în ceea ce privește banii și bunurile comune cu alții. Este bine să-ți verifici situația plăților curente și să eviți investițiile de orice fel.

Balanță 

Evenimentele importante ale lunii se prefigurează în segmentul domestic, în relațiile sentimentale și la locul de muncă. Până pe 19 Februarie îți sunt favorizate petrecerile, întâlnirile plăcute cu cei dragi şi schimbul de informații. Se poate înfiripa o nouă relație de iubire. De reținut că ai nevoie de o mare transformare interioară vizavi de tot ce ține de iubire. Pe de altă parte, te poți ocupa de un hobby. La capitolul muncă se recomandă atenție, deoarece relațiile colegiale sunt tensionate, iar şefii vor pune gaz pe foc. Mai ales, a doua parte a lunii se anunță foarte activă la serviciu, fiind nevoit să preiei mai multe sarcini de lucru. Dialogurile vor fi frecvente şi purtate pe tonuri ridicate. Vorbeşte puțin, clar, la obiect şi îndeplineşte-ți datoriile cât mai bine. Sănătatea este vulnerabilă, în special pe extremitățile picioarelor. Dozează-ți eforturile, deoarece lucrând mult, organsimul tău va fi foarte obosit. În mediul domestic, acasă se petrec multe schimbări, unele total neașteptate. Fii pregătit pentru orice!

Scorpion

Se pare că eforturile şi gândurile tale sunt îndreptate mai mult către casă şi treburile gospodărești, mai ales până pe 19 Februarie. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente şi dialogurile cu membrii familiei. Se întrezăresc noutăți la acest capitol, cu efecte benefice pe termen lung. Există varianta să achiziționezi sau să vinzi bunuri imobiliare, obiecte decorative sau chiar să te muți într-o altă locație. De reținut că toate experiențele legate de casă şi familie au rolul de a-ți modifica concepțiile şi atitudinea în acest sector al vieții. Relațiile sentimentale şi cele cu copiii sunt tensionate şi abia după 19 ale lunii se pot îmbunătăți prin dialog constructiv. O relație de iubire mai veche se poate destrăma. Pe de altă parte, ar fi bine dacă ți-ai canaliza energia către hobby-uri. Creativitatea îți este accentuată şi ai avea toate şansele că creezi adevărate opere de artă. Cheful de aventuri riscante îşi va face simțit prezența, de aceea fii prudent. Evită implicarea celorlalți în aventurile tale, deoarece poți strica definitiv relații bune. La locul de muncă se vor simți adierile unor schimbări interesante, dar total neașteptate.

Săgetător

Călătoriile pe distanțe scurte la rude sau prieteni apropiați vor fi la ordinea zilei până pe 19 Februarie. Dialogurile cu cei dragi îți vor lămuri multe chestiuni de viață, încântându-ți totodată şi sufletul. Multe informații, veşti interesante şi prieteni noi de bună calitate în preajma ta. De reținut că tot ce se petrece în zona relațiilor cu cei apropiați are rolul de a-ți schimba mentalul cotidian, gândirea şi comunicarea. După 19 ale lunii se întețesc treburile casnice. Va trebui să te ocupi pe îndelete de curățenii, reamenajări interioare sau de achiziționarea şi vânzarea unor bunuri. Relațiile cu membrii familiei sunt conflictuale, astfel încât bine ar fi să ții cont şi de părerile sau doleanțele celor din jur. Blocajele financiare se vor simți din plin, mai ales în ceea ce prievește veniturile salariale. Se conturează schimbări în acest sens, astfel că este posibil să te orietenzi spre un alt loc de muncă, spre o altă direcție profesională. Însă, deocamdată, pe parcursul acestei luni este bine să te concentrezi mai mult pe tot ce ține de casă și familie.

Capricorn

Banii câştigați din munca desfăşurată la un serviciu te preocupă în mod special până pe 19 ale lunii. Îți vin bani, cadouri, favoruri, însă bine ar fi să faci economii şi să cheltuieşti strictul necesar. Se deschide un culoar nou de câştig timp de un an de zile de acum încolo. Este posibil să ai mai multe opțiuni de a câștiga bani, de a te implica într-o activitate profesionale. Depinde în exclusivitate de tine să alegi varianta potrivită ție. După 19 ale lunii se vor înteți călătoriile pe distanțe scurte și relațiile cu persoanele apropiate. Fii prudent la drum, deoarece riscul de a se produce neplăceri este destul de mare. Relațiile cu cei apropiați sunt conflictuale pe toată durata lunii. Îți sunt favorizate dialogurile, dar bine ar fi să vorbeşti puțin şi să asculți mai mult. Bine ar fi să selectezi mai atent persoanele cărora li te destăinuieşti. Segmentul domestic și relațiile familiale încep un amplu proces de reconfigurare. Surprize de proporții în acest sens. Fii atent și prezent în casă și în relațiile cu membrii familiei.

Vărsător

Beneficiezi de multă susținere astrală în prima parte a lunii. Străluceşti în anturaj, gândeşti bine, vorbeşti frumos şi dai sfaturi bune, dar ai grijă să eviți implicarea excesivă în problemele celorlalți. Sunt momente deosebite pentru a-ți îmbunătăți temperamentul şi modul de relaționare cu ceilalți. Emotivitatea va fi destul de ridicată, astfel încât bine ar fi să rezervi momente de singurătate și dialog interior. A doua jumătate a lunii anunță câştiguri din munca proprie, dar atenție că banii, aşa cum vin, la fel se vor duce. Tendința de a cheltui mult şi fără rost este la cote înalte. Relațiile colegiale vor intra într-un con de umbră, evidențiindu-se conflictele ascunse din mediul profesional. Este bine să fii prudent și în relațiile colegiale, și în cele cu subalternii. Sănătatea este vulnerabilă în mod special pe segmentele sistemului osos, articular și segmentele sistemului digestiv. Dozează-ți eforturile și îngrijește-te corespunzător! Relațiile cu persoanele din mediul apropiat vor fi din ce în ce mai surprinzătoare. Menține o distanță față de aceste persoane și nu le mai acorda încrederea de altă dată.

Pești

În prima parte a lunii eşti retras şi cu greu poți relaționa cu ceilalți. Ai nevoie de odihnă, dialog interior și reorientarea eforturilor spre propria ta persoană. Se pot evidenția neplăceri legate de sănătatea sistemului circulator, de aceea fii prudent și îngrijește-te corespunzător. Fii cât mai discret în ceea ce privește planurile tale personale, profesionale și situația sănătății. Pe căi mai puțin obișnuite vei afla informații interesante, utile atât pentru locul de muncă în care activezi, cât și pentru uzul personal. După 19 Februarie, te vei simți mai bine, revenind în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete. Însă, vei fi combativ în relațiile cu ceilalți, existând riscul să strici relații bune. Atenție la tonul folosit când vorbeşti! Este posibil ca unii prieteni sau susținători din mediul profesional să-și retragă susținerea și să te trezești în mijlocul unor conflicte de interese greu de anticipat. Segmentul financiar începe să devină vulnerabil pentru multe luni de acum încolo. Fii prudent în privința veniturilor salariale și cheltuiește strictul necesar.

 

 

Sursa: astrocafe.ro