Horoscop!Trei zodii vor avea o zi proastă!

Horoscop 3 august 2018 Berbec
Horoscop bani Berbec: Prin amici aveți posibilitatea de a atrage noi resurse în afacerile dumneavoastră și nu este vorba de sume mici sau modice; băncile tind să va creditez cu generozitate. 
  
Horoscop sănătate Berbec: Venus va aduce primvara în inimi care funcționează bine și protejează întregul sistem circulator. 
  
Horoscop dragoste Berbec: Va aduceți aminte de latură dumneavoastră romantică, spre binele relației de cuplu sau de asociere, veți da dovadă de o căldură și de o apropiere sufletească binevenite. 
  
Horoscop carieră Berbec: Carieră dumneavoastră ia avânt, va puteți implică cu folos în proiecte cu caracter social și umanitar. 


Horoscop 3 august 2018 Taur

 Horoscop bani Taur: Este o idee bună să finalizați și să semnați contracte, deoarece există conjuncturi astrale favorabile de a obține câștiguri considerabile financiare. 
  
Horoscop sănătate Taur: Atitudinea pozitivă în față vieții se traduce mereu printr-o amliorare a stării de sănătate a dumneavoastră. 
  
Horoscop dragoste Taur: Partenerul de cuplu nu pierde nici o ocazie pentru a va fură un zâmbet și o declarație de dragoste scurtă și romantică așa cum va place. 
  
Horoscop carieră Taur: Sunteți direct responsabili pentru ceea ce se întâmplă în lumea din jur, realitatea înconjurătoare este produsul propriilor voastre gânduri, decizii și acțiuni. 


Horoscop 3 august 2018 Gemeni

 Horoscop bani Gemeni: Va ocupați cu eficientă de bani, deoarece aveți aplombul necesar de a negocia bine; veți avea succes în perioadă potrivită semnării de contracte. 
  
Horoscop sănătate Gemeni: Sistemul imunitar are în continuare nevoie de stimulente, însă începe să lucreze din ce în ce mai eficient. 
  
Horoscop dragoste Gemeni: Libertatea și individualitatea pe care le-ați prețuit atâta în anii din urmă, vor fi înlocuite acum de o nevoie imperioasă de apartenență, de renunțare la șine, pentru a trăi prin aproapele vostru. 
  
Horoscop carieră Gemeni: Susținuți de o puternică ambiție și de o energie venită din înălțimi, va mobilizați forțele pentru a va realiză proiectele la care sunteți angajați. 


Horoscop 3 august 2018 Rac

 Horoscop bani Rac: Patronul spiritual al dumneavoastră începe să se ocupe de bunăstarea voastră și poate contribui la sporirea veniturilor directe, fără prea mare efort. 
  
Horoscop sănătate Rac: Toate bune și frumoase, pentru că va simțiți grozav, ați slăbit atâtea kilograme câte v-ați propus. 
  
Horoscop dragoste Rac: Cererile de afecțiune va solicita mult și de aceea încercați să le faceți față cu brio. 
  
Horoscop carieră Rac: Vi se va întâmplă ceva mare, bun, neașteptat, veți primi propuneri onorante care va vor ambiționa în dorință de a va atinge țelurile profesionale. 


Horoscop 3 august 2018 Leu

 Horoscop bani Leu: Fiți cu ochii pe sus, căci azi banii pică din cer; această posibilitate este puternică; ocazia de a prospera se poate manifestă cu ajutorul prietenilor. 
  
Horoscop sănătate Leu: Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale. 
  
Horoscop dragoste Leu: Va merge bine în amor, aveți ocazia să puneți la punct probleme nerezolvate în trecut, puteți călători cu persoană iubită. 
  
Horoscop carieră Leu: Va găsiți în plină expansiune profesională și va bucurați de prestigiu în urmă unor realizări la locul de muncă. 


Horoscop 3 august 2018 Fecioară

 Horoscop bani Fecioară: Sunt posibile schimbări de direcție profesională, menite să va aducă mai aproape de puterea dorită, să va creeze oportunități noi de afaceri. 
  
Horoscop sănătate Fecioară: Țineți sub control tensiunea intraoculara, punând comprese calde cu infuzie de albăstrele și gălbenele, în proporții egale. 
  
Horoscop dragoste Fecioară: Felul în care vorbiți sau va comportați poate să-i determine pe cei din jurul dumneavoastră să va ia că model și chiar să se îndrăgostească de ființă voastră. 
  
Horoscop carieră Fecioară: Legăturile contractuale sunt aproape de finalizare, deoarece comunicarea este bună și veți reuși în muncă dumneavoastră. 

Horoscop 3 august 2018 Balanță

 Horoscop bani Balanța: Primele lichidități pot sosi curând și s-ar putea să fie mai substanțiale decât va așteptați. 
  
Horoscop sănătate Balanța: Scăderea puterii dumneavoastră de concentrare și dereglarea reflexelor pot fi combătute prin înlăturarea insomniilor. 
  
Horoscop dragoste Balanța: Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește. 
  
Horoscop carieră Balanța: Veți câștiga admirația și respectul colegilor și a prietenilor pentru realizările dumneavoastră, veți cunoaște o lume nouă, veți avea ocazia să va consolidați colaborarile în plan profesional. 

Horoscop 3 august 2018 Scorpion

 Horoscop bani Scorpion: Primiți un impuls din partea unei femei care va încurajează să porniți cu un mare elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor. 
  
Horoscop sănătate Scorpion: O atitudine mentală corectă influențează starea sănătății; asta presupune să va examinați emoțiile, să iertați pe toată lumea, să va iertați și pe dumneavoastră și să aveți credința. 
  
Horoscop dragoste Scorpion: Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mână în ceea ce va privește. 

Horoscop carieră Scorpion: Simțiți nevoia de a va ridica deasupra realităților lumești, împovărătoare, simțiți nevoia de a luptă pentru drepturi egale, de a înlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială. 


Horoscop 3 august 2018 Săgetător

 Horoscop bani Scorpion: Primiți un impuls din partea unei femei care va incurajează să porniți cu un mare elan într-un proiect destinat suplimentării veniturilor.  
    
Horoscop sănătate Scorpion: O atitudine mentală corectă influentează starea sănătătii; asta presupune să va examinați emoțiile, să iertați pe toată lumea, să va iertați și pe dumneavoastră și să aveți credința.  
    
Horoscop dragoste Scorpion: Veștile sunt bune, căci romantismul și intensitatea pasionala își dau mană în ceea ce va privește.  
    
Horoscop carieră Scorpion: Simțiți nevoia de a va ridica deasupra realitătilor lumești, impovărătoare, simțiți nevoia de a luptă pentru drepturi egale, de a inlătura injustiția, sărăcia și mizeria, de a alinia marile suferințe ale omenirii prin schimbări de natură socială și materială.  

Horoscop 3 august 2018 Capricorn

 Horoscop bani Capricorn: Puneți banii pe care îi aveți la treabă și vi se vor întoarce și roadele unor investiții anterioare. 
  
Horoscop sănătate Capricorn: Aparatul respirator va funcționează normal, încheieturile brațelor nu va fac probleme, iar digestia nu va da dureri de cap-sunteți sănătos. 
  
Horoscop dragoste Capricorn: Dragostea familială este în prim-plan și e bine să cultivați legăturile de rudenie; acestea va vor da nu doar o stare de bine și de unitate, ci va vor putea inspiră să îndrăzniți să faceți mai multe cu viață dumneavoastră. 
  
Horoscop carieră Capricorn: Negociați și semnați contracte profitabile pentru compania la care lucrați, întrucât reacțiile șefilor dumneavoastră sunt încurajatoare. 


Horoscop 3 august 2018 Vărsător

 Horoscop bani Vărsător: Toate tranzacțiile financiare se desfășoară într-o manieră cât mai transparența și mai oficială. 

Horoscop sănătate Vărsător: Odihnă face minuni pentru recuperarea energiilor, dar ulterior este nevoie să faceți mișcare pentru că enrgia să nu stagneze. 
  
Horoscop dragoste Vărsător: Libertatea și individualitatea pe care le-ați prețuit atâta în anii din urmă, vor fi înlocuite acum de o nevoie imperioasă de apartenență, de renunțare la șine, pentru a trăi prin aproapele vostru. 
  
Horoscop carieră Vărsător: Relațiile de muncă sunt plăcute, atât cu cei din poziții ierarhic superioare, cât și cu cei ce va sunt colaboratori. 

Horoscop 3 august 2018 Pești

 Horoscop bani Pești: Patronul spiritual al dumneavoastră începe să se ocupe de bunăstarea voastră și poate contribui la sporirea veniturilor directe, fără prea mare efort. 
  
Horoscop sănătate Pești: Sănătatea dumneavoastră este la cote cât se poate de bune, de aceea la tratamentele de înfrumusețare reacționați mai bine că oricând. 
  
Horoscop dragoste Pești: Steaua iubirii este favorabilă cuplurilor nou formate și celor cu niște convingeri originale, care pot uimi prin decizii bruște de a se căsători. 
  
Horoscop carieră Pești: Cei care se apucă să facă o recapitulare a unor cunoștințe de bază în domeniul în care lucrează s-ar putea să fie surprinși de utilitatea acestui proces în carieră lor, impresionând pe amicii lor prin competență. 


sursa: zodii.net