HOROSCOP! Zodia aceasta va fi părăsită...

Berbec. 

În familie este forfotă, pentru că fie trebuie să desfășurați activități domestice de anvergură, fie primești vizite. Este rost de întâlniri și dialoguri cu neamurile, dar și de vizite în locurile natale sau în locurile copilăriei. Fii prudent și evită discuțiile zgomotoase și reproșurile. Îndatoririle profesionale urgente îți pot răsturna programul propus cu cei dragi. Totuși te poți descurcă și în plan personal și în plan profesional. 

Taur.  

Ești cufundat în gânduri la finalul acestei săptămâni. Dialogurile cu ceilalți îți pot oferi informații prețioase vizavi de o călătorie în străinătate sau despre cum să-ți îmbunătățești competențele profesionale. Ar fi bine să eviți discuțiile ample, pentru că  există riscul să spui anumite chestiuni personale care apoi, ceva mai târziu vor fi folosite împotrivă ta. Odihnește-te și detașează-te de tumultul cotidian. 


Gemeni.

Cheltuielile cotidiene îți dau multe bătăi de cap la sfârșitul acestei săptămâni. Veniturile îți cresc constant, însă se pare că ești tentat să te orientezi spre metode și mijloace incorecte pentru a le obține. Dincolo de nevoile tale și cele ale persoanelor dragi există lucruri mult mai importante spre care ar trebui să-ți îndrepți atenția. Spre exemplu să folosești strictul necesar din realitatea cotidiană. 

Rac. 

Ești capricios la finalul acestei săptămâni, astfel că totul în jur ți se pare că este împotrivă ta. Este vorba doar despre o percepție momentana și subiectivă. Stările tale de spirit se datorează relațiilor incerte cu partenerul de viață sau cu cei profesionali. Este momentul să te detașezi de ceilalți și să te gândești serios la ține și planurile tale de viață. Schimbările băț la ușă în toate domeniile vieții. 


Leu. 

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție relațiile cu ceilalți și felul în care te raportezi la evenimentele din preajmă ta. Ai dori să schimbi multe, să ajuți pe alții sau să pleci într-o vacanță. Însă, realitatea înconjurătoare te îndeamnă să fii vigilent și prezent acum și aici, în toate domeniile vieții cotidiene. Rezervă momente pentru odihnă, plimbări în aer liber și discuții amicale cu cei dragi. 


Fecioară.

Relațiile cu prietenii sunt tensionate în aceste zile de weekend, așa încât ar fi bine să te ții departe de ei. Este posibil să fii tentat să apelezi la ajutorul unora pentru a-ți rezolvă diverse chestiuni personale sau chestiuni legate de cei dragi. Mai bine este să ai încredere în Ierarhiile spirituale și să le ceri ajutorul, decât să apelezi la pământeni. Traversezi o perioadă în care numai spiritual poți rezolvă totul. 


Balanță.

Evenimentele cu multă lume reprezintă temă principală de la sfârșitul acestei săptămâni. Dar ar fi bine să le selectezi pe cele care îți sunt de folos și care te fac să te simți în largul tău. Unii vor dori să-ți prezinți ideile în pubic, alții te vor provocă pe diverse teme, însă ție îți vor plăcea toate acestea până la urmă. Se recomanda prudența în vorbe și gesturi, deoarece riscul de a gafă serios este mare. 

Scorpion. 

Studiul, lecturile, vizitarea târgurilor de sezon, participarea la sesiuni pe teme diverse sunt preocupări care îți aduc multă voie bună, dar și informații prețioase. Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu persoane erudițe, specializate în domenii variate. Chiar te poți gândi la îmbogățirea bagajului educațional și să urmezi un program de instruire, fie pe cont propriu, fie într-un cadru organizat.

Săgetător. 

Este o zi in care esti preocupat de veniturile pe care le obtii de la si prin altii, respectiv de la partenerul de viata sau de la colaboratori. Evita tendinta de a calcula si recalcula bugetul disponibil, pentru ca sunt posibile de erori si tensiuni mentale. Detaseaza-te de planul material si ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate cheltuielile si datoriile pana la urma.


Capricorn. 

Relatiile cu ceilalti sunt tensionate si se pot spune lucruri fara noima. Depinde numai de tine sa gestionezi corect si in favoarea ta orice diferend aparut fie in relatia cu partenerul de viata, fie in relatiile profesionale de colaborare. Evita sa-ti asumi responsabilitati noi, sa iei decizii sau sa semnezi documente importante. Sunt posibile erori de judecata si de interpretare mentala.


Varsator. 

Saptamana debuteaza cu multa forfota la serviciu. Colegii vor sa-i ajuti mai mult ca oricand, iar tu nu stii unde si cum sa rezolvi mai repede treburile ivite. Fii prudent, pentru ca organsimul este obosit, iar unele afectiuni te pot necaji mult. Traversam o perioada in care, sanatatea este foarte fragila si bine ar fi sa apelezi la specialisti pentru imbunatatire ei.

Pesti. 

Cu persoanele dragi pot aparea astazi discutii pe teme diverse, datorita prietenilor si faptului ca, in ultima vreme esti preocupat mai mult de tine si treburile tale personale. Ar fi bine sa echilibrezi aceste relatii, pentru ca exista riscul instalarii unei raceli afective greu de remediat. Ești zodia părăsită la început de săptămână. 

 

sursa: Antena 1