HOROSCOP! Vezi ce îți rezervă astrele!

Horoscop 5 iunie 2017 - Berbec
Tentația zilei ia forma unor revendicări pe care le adresezi celor dragi. Este nevoie de căldură sufletească și de generozitate ca să faci față acestor impulsuri care te vor tulbura.

Horoscop 5 iunie 2017 - Taur
Există riscul unor conflicte acute cu cei din familie, din cauza orgoliului care vine la pachet cu bunul său prieten, egoismul exagerat, și te împiedică să vezi unde greșești.

Horoscop 5 iunie 2017 - Gemeni
Sunt șanse să găsești informațiile de care ai nevoie și să faci progrese într-un proiect la care ții. Pot să apară neînțelegeri cu persoane din anturajul apropiat.

Horoscop 5 iunie 2017 - Rac
Acum poți vedea că unii dintre apropiați te țin în loc, deși declară că au numai intenții bune. Soluția este să adopți o atitudine constructivă și să decizi cu capul tău.

Horoscop 5 iunie 2017 - Leu
Vezi foarte clar toate motivele de nemulțumire din relațiile importante și în legătură cu propria persoană. Nu îți folosește însă la nimic să rămâi concentrat pe ele.

Horoscop 5 iunie 2017 - Fecioară
S-ar putea să ți se închidă o ușă și să nu o vezi pe cea care s-a deschis, din cauza supărării de moment. Există soluții pentru orice problemă, trebuie doar să le cauți.
Horoscop 5 iunie 2017 - Balanță
Este posibil să ai reacții exagerate față de chestiunile practice de care va trebui să te ocupi. Dacă vei depăși acest prag psihologic, vei înțelege că nu e chiar așa de greu.

Horoscop 5 iunie 2017 - Scorpion
Vrei să te eliberezi de constrângerile care provin din relația cu unii dintre partenerii de bază. Problema e că ai fost de acord cu aceste condiții, la un moment dat.

Horoscop 5 iunie 2017 - Săgetător
Te vezi nevoit să accepți o serie de modificări în situația de la serviciu sau din cauza unor probleme de sănătate. Rezultatul va fi unul bun, care te va bucura.

Horoscop 5 iunie 2017 - Capricorn
Ai vrea să faci doar ce îți place sau să ignori solicitările celor dragi, ca să te poți ocupa doar de tine. Este un moment de egoism care nu aduce nimic bun.

Horoscop 5 iunie 2017 - Vărsător
Ai vrea să te ocupi cu maximă seriozitate de o problemă din familie, dar partenerii te împiedică, aducând permanent în atenție chestiuni secundare.

Horoscop 5 iunie 2017 - Pești
Există riscul unor confruntări verbale cu persoane din anturaj care nu vor nici să vadă unde greșesc și nici să repare ceva. Poți preveni aceste situații, numai să vrei.

Sursa: libertatea.ro