HOROSCOP! Veste bună pentru ...

Horoscop 15 martie 2017. Previziunile pentru ziua de miercuri. Ce nativi vor avea parte de romantism în această zi!

Berbec

Te bucuri de o stare de calm și pace interioară, după ce ai reușit să treci cu bine de o perioadă stresantă. Ești foarte sociabil și reușești să te înțelegi bine cu toată lumea! Sfat: E momentul perfect pentru a rezolva niște probleme mai vechi. Numărul norocos al zilei: 10.

Taur

Dragostea și romantismul sunt prioritățile tale pentru ziua de azi. Se pare că cineva ți-a cucerit inima și abia aștepți să petreceți mai multe clipe împreună. Sfat: Dă-ți frâu sentimentelor! Numărul norocos al zilei: 26.

Gemeni

Cineva din familie se află la o cumpănă și are nevoie ajutorul tău. Chiar dacă ești ocupat, cel mai mic ajutor va fi extrem de apreciat de persoana respectivă! Sfat: Dăruiește și vei primi înapoi înzecit! Numărul norocos al zilei: 8.

Rac

Te simți inspirat și nu ar strica să îți canalizezi energia creativă spre ceva concret. Încearcă să scrii, să desenezi sau să te apuci de un nou hobby care să își pună imaginația la lucru. Sfat: Fă ceea ce simți! Numărul norocos al zilei: 5.

Leu

Îți dorești de mult timp să faci niște reamenajări prin casă și astăzi este momentul perfect pentru asta. Chit că vopsești sau repari ceva, nu va fi doar o îndeletnicire utilă ci și terapeutică. Sfat: Încearcă să te încarci cu energie pentru zilele următoare. Numărul norocos al zilei: 3.

Fecioară

Starea proastă cu care te trezești dimineața, dispare rapid în momentul în care te întâlnești cu persoana iubită. Vei primi și o veste bună care te va face extrem de fericit. Sfat: Apreciază ceea ce ai! Numărul norocos al zilei: 22.

Balanță

Dacă nu te-ai simțit prea bine în ultimul timp, nu ar strica să te duci la un control medical. Ai avut parte de o perioadă stresantă la birou și asta a lăsat urme. Sfat: Trebuie să ai grijă și de tine!Numărul norocos al zilei: 17.

Scorpion

Un prieten îți aduce o veste nesperată. Ar putea să fie vorba despre un proiect în care ați fost implicați amândoi și noutățile chiar merită sărbătorite. Sfat: Profită de fiecare moment! Numărul norocos al zilei: 1.

Săgetător

Îi pregătești o surpriză unui prieten sau persoanei iubite, chiar dacă nu este o ocazie deosebită. Poate zărești întâmplător ceva ce i-ar plăcea în vitrina unui magazin Sfat: Învață să primești mulțumiri și laude. Numărul norocos al zilei: 9.

Capricorn

Un loc în care nu ai mai fost demult, îți bântuie visele. Fă niște planuri concrete și împlinește-ți dorința de a-l revedea. Sfat: Nu renunța niciodată la visele tale!. Numărul norocos al zilei: 21.

Vărsător

Trebuie să îi arăți mai multă afecțiune persoanei iubite. În ultimul timp ai cam neglijat-o și aveți nevoie să petreceți o seară romantică în doi. Sfat: Ochii care nu se văd se uită! Numărul norocos al zilei: 15.

Pești

Ai chef de petreceri și ieșiri cu prietenii. Chiar dacă ești ocupat cu sarcinile de serviciu, nu refuza o invitație la o întâlnire. Sfat: Socializare îți poate aduce beneficii majore! Numărul norocos al zilei: 2.

 

Sursa: acvaria.com