HOROSCOP! Vărsătorii trec prin transformări, Gemenii trebuie să fie devotați

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru BERBEC
Runa etalata – DAGAZ (cu fata in sus). O mica schimbare poate avea consecinte de departe mari. O mica piatra aruncata in apa cauzeaza reverberatii ce se raspandesc departe. Viata ta atinge viata multor altor oameni. Fii cat poti fi mai bun si fii o inspiratie pentru cei din jurul tau.


HOROSCOP.  ETALARE RUNE pentru TAUR
Runa etalata – OTHILA (cu fata in jos). Poate ca o destinatie finala ti se pare prea departe. Te poti focusa pe ceva mai realizabil ? Gandeste-te la ce poti obtine pas cu pas, ca sa ai puterea sa obtii visul mare. Viata pare nedreapta uneori, dar aceste situatii te fac sa cresti. Nu uita sa ii apreciezi pe toti ce iubiti atunci cand ei apar.

HOROSCOP. ETALARE RUNE pentru GEMENI
Runa etalata – MANNAZ. Esenta este apa iar apa este clara si flexibila. Claritatea si disponibilitatea sa te schimbi sunt alegeri eficiente de a fi acum. Daca esti drept cu tine, vei fi drept si cu altii si altii cu tine. Fii devotat, fii moderat si fii si tu flexibil ca apa, doar atunci vei avea o directie clara.

ETALARE RUNE pentru RAC
Runa etalata – INGUZ (cu fata in sus). Sa stii ca cei dragi sunt parte din fluviul vietii si ca drumul tau este imbogatit pentru ca ii stii si pentru ca si tu esti parte din viata lor. Tine ochii deschisi la vise. Trecutul nu poate fi schimbat dar el iti poate influenta directia. Nu fii prea distras de trecut pentru ca acum e momentul sa mergi tot inainte si sa incepi lucruri noi.


ETALARE RUNE pentru LEU
Runa etalata – SOWULO (cu fata in sus). Este un timp bun sa incepi un nou hobby, sport sau pasiune, in special daca te-ai gandit la asta de ceva timp. Foloseste energia buna a acestei runa sa iti cresti increderea in tine si nu te teme sa te provoci sa faci mai bine totul.


ETALARE RUNE pentru FECIOARA
Runa etalata –  THURISAZ (cu fata in jos). Pentru acest moment procedeaza cu prudenta in munca si cariera ta si nu lua nicio decizie impulsiva. Dedica timp sa faci pasi in spate si sa analizezi o situatie curenta ca sa poti intui ce iti aduce viitorul. Reflecta la asta si ai grija sa nu cazi intr-o capcana. Sa ai toate informatiile si detaliile de care ai nevoie.


ETALARE RUNE pentru BALANTA
Runa etalata – URUZ : Semnificatie PUTERE. Aceasta este runa finalurilor si noilor inceputuri. Este o runa a tranzitiei ce indica faptul ca viata pe care ai trait-o pana acum trebuie sa se schimbe pentru a face loc pentru o noua forma. Ai putea suferi o pierdere a unei relatii ce nu iti mai serveste sau a unei situatii de viata. Uruz iti reaminteste ca totul este un proces natural, totul e un inceput si un sfarsit permanent. Invata sa te adaptezi momentului, folosind puterea masculinitatii sau feminitatii ca suport si uita-te la toate oportunitatile care se ascund in spatele unei asa zise pierderi.


ETALARE RUNE pentru SCORPION
Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

ETALARE RUNE pentru SAGETATOR
Runa etalata – GEBO. Se anunta si este posibila o uniune. Totusi, nu o transforma intr-o uniune totala, tine o parte din tine si pentru tine. Lasa vanturile divinitatii sa sufle INTRE tine si partenerul tau. Asa este cel mai bine pentru amandoi.

ETALARE RUNE pentru CAPRICORN
Runa etalata – KENAZ : Kenaz este runa luminii si a cunoasterii. Runa apare in aceasta etalare drept inversata, fapt ce reprezinta o faza de bezna a mintii sau de ignoranta. Fie ca nu esti in stare sa obtii informatia necesara, fie informatia este tinuta departe de tine. In faza de intuneric exista frica dar tine minte ca intunericul nu inseamna izolare. Si prietenia si confortul iti sunt disponibile chiar daca nu le vezi imediat. Din intuneric poti cauta mai puternic lumina.

ETALARE RUNE pentru VARSATOR
Runa etalata – EHWAZ : Aceasta runa iti semnaleaza ca este o vreme de tranzitie si transformare. Indica schimbari de tot felul : de casa, de atitudine, de viata, de directii de afaceri sau de relatii personale. Ehwaz te informeaza ca ti se cere sa faci fata oricaror tranzitii necesare si sa le gestionezi cu harnicie. Ai parte de o stare de progres continuu, de o notiune de crestere care este legata de o afacere sau de dezvoltarea unei idei sau a unui proiect. Exista multa miscare la orizont. Acum este momentul sa permiti vechiului sa moara ca sa faca loc pentru nou.

ETALARE RUNE pentru PESTI
Runa etalata – LAGUZ. Semnificatie A CURGE. Caracteristicile acestei rune sunt apa, intuitia si fluxul emotiilor, relatiilor si vocatiilor. In mod particular, ea anunta satisfactia unor nevoi emotionale. In ciuda faptului ca totul curge asa cum trebuie la acest moment, de regula semnaleaza nevoia de a curata, reevalua, reorganiza, recentra. Indica faptul ca aspectul intuitiv al naturii tale umane este trezit si ca atare esti sfatuit sa il hranesti.

Sursa: https://sfatulparintilor.ro