HOROSCOP! Vărsătorii primesc mai mulți bani de la serviciu!

HOROSCOP! Vărsătorii primesc mai mulți bani de la serviciu! Capricornii pot pleaca în excursii

BERBEC - Relatia sentimentala are sanse mari sa infloreasca, poate apare cineva nou nout si care sa va faca fericiti. Noutati, se poate sa va mutati la alt serviciu, sau abia acum va gasiti un job, dupa indelungi cautari, interviuri pe la diverse firme.

TAUR - Se poate sa legalizati un act, sa perfectati o situatie care tine de scoala, de serviciu sau de recunoasterea unor drepturi de proprietate. O sa faceti o reglare - de conturi - la propriu, va duceti la banca sa va interesati de o modalitate de a face rost de suma necesara achizitionarii unei masini sau a unei case.

GEMENI - O sa puneti punctul pe I in relatia sentimentala si veti construi impreuna ceva solid, o casnicie - c-ati atins acel prag de maturitate. Intalnire, la capatul careia ati putea lua o decizie referitoare la viitorul vostru - in doi, sa va casatoriti, sa va mutati impreuna, s-aveti copii.

RAC - Poate va trebui sa fiti mai insistenti ca sa capatati de la sefi un proiect, un salariu in avans, o functie, un salariu marit. O sa puteti rezolva mai multe lucruri care stateau de o buna bucata de vreme incurcate si o sa puteti gasi de lucru, sa semnati un contract, sa-ncepeti niste cursuri.

LEU - O s-apara cineva in viata voastra sentimentala si sa speram c-ati invatat ceva din incercarile anterioare si o sa va mearga mai bine. Ati putea pune in practica o idee care sa v-aduca bani, sa si straluciti la serviciu, in societate pentru c-or sa va fie recunoscute meritele in cadru mai larg.

FECIOARA - O sa reluati o prietenie, o poveste de dragoste si sa treceti la urmatorul nivel, sa fie un castig de ambele parti. O sa rezolvati tot felul de lucruri care tin de legalizarea unor acte si o sa dati drumul unor proiecte care-asteapta ok-ul de luna trecuta, daca nu mai demult.

BALANTA - E bine sa indrazniti tot felul de lucruri, ca-l aveti pe Jupiter sustinator infocat pana anul viitor, pe vremea asta si atunci - dezlantuiti-va. S-ar putea sa intrati intr-o runda de negocieri si sa obtineti in cele din urma ce v-ati propus, sa intrati in paine, sa munciti, ca sa va asigurati partea financiara.

SCORPION - E posibil sa faceti rost de un surplus banesc, daca veti lucra o ora, doua, dupa program, sigur, daca timpul va permite. O sa va asociati cu niste oameni care vor sa contribuiti cu idei, mana de lucru la un proiect care v-ar aduce profit si v-ar propulsa in cariera.

SAGETATOR - Un semn de viata de la cineva care va transmite ca nu v-a uitat si ca i-ar face placere sa va-ntalniti, daca nu azi, zilele astea. Se poate sa-i cereti niste explicatii unei persoane apropiate ca sa nu duceti cu voi o serie de incertitudini care va macina in surdina si care va deranjeaza cand va e lumea mai draga.

CAPRICORN - Poate primiti o invitatie de plecat in week-end pe undeva sau intr-un scurt concediu, ati mai avea cateva zile libere. Invitatie de plecat in afara tarii, poate chiar si cu treaba, va trimite seful sau poate e afacerea proprie care va obliga sa dati zor sa rezolvati diverse aspecte.

VARSATOR - Poate va folositi de toate avantajele ca sa platiti cat mai putin la doctor daca faceti niste investigatii ample, ca sa nu va goliti contul. S-ar putea sa luati mai multi bani de la serviciu si sa cumparati diverse lucruri pentru casa ori sa faceti pregatiri pentru o mare petrecere care va avea loc la sfarsit de saptamana.

PESTI - O sa treceti cu bine de un examen, un interviu, sa va clasati cat mai sus intr-un top, sa luati premiu. S-ar putea sa faceti niste demersuri care au legatura cu banca, poate cereti un imprumut, scapati de un altul, cereti reducerea dobanzii sau amanarea unor rate.

Sursa: Stirile ProTV