HOROSCOP! Vărsătorii pot pierde o funcție

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Berbec au un fel ciudat, diferit de a vedea o situație, un eveniment. Gândirea nativilor pare întortocheată pentru ceilalți și vor reuși să-i surprindă prin atitudine și decizii. Tendință generală de neîncredere. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează că nu este exclus să intre în divergențe cu cei din jur, însă îi sfătuiește să nu devină agresivi și impunători.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Taur se dedică sarcinilor de la locul de muncă și reușesc să finalizeze proiecte importante pentru care vor primi aprecieri. În unele situații, nativii vor fi invitați să-și susțină punctul de vedere, iar în alte situații vor fi îndemnați să ia decizii importante, cu alte cuvinte să-și asume responsabilități. Toate acestea vor veni să le ofere încredere în propria persoană, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur le cere să nu se teamă și să fie asumați.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Gemeni dau dovadă de o imaginație benefică care-i poate ajuta în soluționarea unor situații la limită. Nativii sunt inventivi, creativi, revoluționari în idei și reușesc foarte bine să se facă înțeleși și urmați de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să fie atenți la relaționarea cu persoanele care fac parte din altă cultură, religie, cu alte cuvinte care au o altă viziune și, în mod nativ, principii diferite.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de surprize venite din partea membrilor familiei. În unele cazuri, poate fi vorba de contexte plăcute, în care nativii să fie puși într-o lumină bună, dar în alte cazuri se pot aduce în discuție teme legate de viața personală a nativilor care să devină incomode prin modul de abordare. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește să nu intre în conflict cu rudele și să dea dovadă de toleranță.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Leu au tendința de a duce totul la extrem în relația de cuplu sau în parteneriatele de afaceri. Starea de spirit va fi precum o sinusoidă, iar fluctuațiile acestea vor șoca, vor uimi pe cei implicați. Vor fi momente când nativii vor aprecia tot ce se petrece în jurul lor și momente când, din contră, vor trânti uși și vor rupe legături. Horoscopul de azi pentru zodia Leu îi sfătuiește să fie mai puțin critici cu cei din jur și să aibă așteptări mai realiste de la proiectele în care sunt implicați.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de situații sau evenimente de natură să le împiedice desfășurarea activităților la locul de muncă. În funcție de natura jobului, nativii se pot confrunta întocmai cu acele probleme, fizice sau de altă natură, care să-i pună în repaos total. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să nu se implice în activități riscante și să-și asculte mai mult organismul.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Balanță pot avea parte de contexte delicate, care nemulțumesc, care deranjează și care pot duce la despărțiri, în special în relațiile recente, care încă nu sunt solide. Nativii pot afla lucruri mai puțin plăcute despre partener, secrete care provoacă repulsie. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să nu aibă ieșiri în public, mai ales dacă acest context se desfășoară într-un mediu familiar.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Scorpion pot fi puși în fața unor situații stânjenitoare, care să le destabilizeze credibilitatea și autoritatea în fața celorlalți. Nativii vor deveni destul de agresivi în „apărarea teritoriului”, în apărarea funcției și a imaginii. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe aceștia să dea dovadă de tact și diplomație și să vină cu argumente pe care le pot demonstra pe moment.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Săgetător se lasă măcinați de niște situații ipotetice care nu vor face altceva decât să le strice buna dispoziție. Nativii nu vor reuși să ajungă la un consens cu gândurile haotice de care dau dovadă astăzi și este posibil ca unele principii de viață să le pună piedici în evoluție sau în soluționarea unor probleme. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să nu devină agitați, nervoși și să aibă răbdare cu ei înșiși.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Capricorn pot intra în conflicte majore cu niște prieteni din cauza banilor, mai ales dacă au astfel de legături cu aceștia, dacă, într-un fel sau altul, depind financiar de aceștia. Nativii se vor lupta pentru a-și atinge interesele bănești și nu este exclus ca unele relații de prietenie să se strice și chiar să se încheie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să nu facă investiții sau tranzacții financiare astăzi.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o întorsătură de destin care vizează funcția, imaginea, statutul. În funcție de contextul de până acum, nativii se vor face remarcați, respectați și vor primi lauri, însă acolo unde interesul a fost scăzut, nu este exclus să fie nevoiți să încheie o colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere să nu se grăbească în luarea deciziilor și nici să încerce să facă salturi majore în carieră prin acțiuni neinspirate.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 18 octombrie 2018
Cei născuți în zodia Pești au șansa să dizolve niște frustrări mai vechi, să depășească niște bariere impuse de propriile lor principii și valori de viață. În unele cazuri, nativii renunță la inhibiții sau la niște reguli morale persoanle care simt că-i împiedică să evolueze. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi atenționează să-și facă planuri, vise, speranțe realiste, să rămână ancorați în prezent, dar privind spre viitor și nu spre trecut.

sursa: Cancan.ro