HOROSCOP! Un nou început pentru o zodie!

Horoscop zilnic!

 

Berbec

Se pare că resimțiți o stare de nemulțumire și iritare și aveți tendința să va ieșiți ușor din fire. Eastrolog.ro va recomanda să faceți apel la stăpânirea de șine și să evitați reacțiile exagerate.În relația cu partenerul de viață ar fi bine să ocoliți subiectele delicate, care pot conduce la discuții aprinse. 

Taur

Este posibil că astăzi să aveți un spirit critic ieșit din comun și o tendința de a exagera.După-amiază s-ar putea să începeți pregătirile pentru o călătorie în interes personal. În a două parte a zilei ar fi bine să profitați de ocazia de a va relaxă în compania unor persoane dragi. 

Gemeni

În prima prte a zilei există riscul să va dezamăgiți un prieten apropiat. Atenție: sunteți predispus la gafe! Eastrolog.ro va sfătuiește să nu îi căutați nod în papură partenerului de viață.  
Ar fi bine să ascultați sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie, chiar dacă nu va convine tot ce are de spus. 

Rac

S-ar putea să fiți nelinisitit din cauza unor dificultăți financiare trecătoare. Nu este cazul să va faceți probleme. După-amiază este posibil că o rudă apropiată să va împrumute o sumă importantă sau să va propună o colaborare de pe urmă căreia puteți câștiga bine. Este recomandabil să aveți răbdare și să va ascultați intuiția. 

Leu

Astăzi aveți tendința de a fi prea insistent, cu riscul de a deveni chiar sâcâitor.Este posibil că o neînțelegere cu un prieten apropiat să va pună pe gânduri. Va pricepeți foarte bine să va susțineți punctul de vedere, dar asta nu înseamnă că aveți dreptate chiar întotdeauna. Va recomandăm să fiți calm și prudent, că să evitați confruntările inutile. 

Fecioară

La locul de muncă sau în afaceri aveți tendința să acordați prea multă importantă unor chestiuni relativ mărunte și să tensionați relațiile cu colegii sau cu partenerii. 
Dacă priviți lucrurile cu mai multă detașare, cresc șansele de a găsi o rezolvare eficientă.  
Eastrolog.ro va recomanda să va relaxați mai mult. Dacă aveți ocazia să ieșiți în aer liber împreună cu persoană iubită, va recomandăm să nu ezitați. Horoscopul prevede o zi bună pentru a obține tot ce vă doriți. Vedeți ce vă rezervă horoscopul pentru luna mai.


Balanță

Se întrevăd câteva drumuri scurte, în care reușiți să imbinati interesele profesionale cu cele personale. S-ar putea că partenerul de viață să nu fie de acord să cumpărați un obiect de valoare. Se pare că resimțiți o stare de nervozitate accentuată și sunteți tentat să exagerați. Eastrolog.ro va sfătuiește să evitați discuțiile în contradictoriu. 

Scorpion

Este posibil să fiți irascibil și să nu reușiți să va controlați nervozitatea. Există riscul să provocați discuții aprinse sau chiar certuri. Va recomandăm să va păstrați calmul și să evitați să discutați despre subiecte delicate. Seară ar fi bine să stați acasă, în mijlocul familiei. 

Săgetător

Aveti tendinta sa va enervati din orice, cu riscul de a va trezi in situatii neplacute. Eastrolog.ro va recomanda sa amanati discutiile si deciziile importante in afaceri sau la locul de munca, pentru ca azi sansele de reusita sunt mici. V-ar prinde bine o activitate relaxanta, in compania unui prieten.

Capricorn

Se pare ca aveti dificultati de concentrare. Va sfatuim sa nu va ocupati de mai multe lucruri in acelasi timp, pentru ca riscati sa faceti greseli cu consecinte pe termen lung. 
Limitati-va la activitati de rutina si nu refuzati ajutorul colegilor! In a doua parte a zilei s-ar putea sa primiti o vizita care nu va incanta.

Vărsător

Se pare ca v-ati propus sa faceti ceva folositor pentru casa. Daca aveti de luat decizii dificile, puteti sa va bazati pe intuitie. In partea a doua a zilei s-ar putea sa aveti mici probleme de sanatate, trecatoare. Va recomandam sa acordati mai mult timp odihnei si relatiilor cu cei dragi.

Pești
In prima parte a zilei sunteti predispus la exagerari. O discutie banala cu un coleg de serviciu ar putea sa degenereze intr-o cearta. Pentru a evita conflictele, este recomandabil sa fiti mai flexibil si sa nu incercati sa va impuneti punctul de vedere cu orice pret. 
Este recomandat sa amanati calatoriile de afaceri si intalnirile cu prietenii.

 

sursa: eastrolog.ro