Horoscop! Taurii au nevoie de liniște și echilibru

Horoscop 13 martie. Zodia Taur
Ai nevoie de liniște. Prea multe discuții, mail-uri adunate, apeluri telefonice, prea multe informații și vești venite te pot obosi. Caută să pui o pauză în toată această vâltoare acumulată și ieși din birou sau din casă, ieși la o plimbare sau cufundă-te în lectură unei cărți dragi.

Horoscop 13 martie. Zodia Gemeni
Astăzi este despre expansiune, despre dorința ta de a cuceri, despre nevoia ta de a avea ceea ce au și alții. Ar trebui să te focusezi mai mult pe a repara lucrurile pe care deja le deții, decât pe a obține altele noi, te sfătuiesc astrele.

Horoscop 13 martie. Zodia Rac
Cuvintele cheie pentru această zi: cugetare, înțelepciune, meditație, liniște, armonie, pace. Este important să-ți păstrezi echilibrul emoțional, te îndeamnă astrele.

Horoscop 13 martie. Zodia Leu
Astăzi este despre indicii, semne, intuiție, simțuri acutizate. Fiindcă semnul tău zodiacal se află în sfera misterelor și secretelor, astăzi vei avea tendința să investighezi, să cercetezi, să despici firul în patru.

Horoscop 13 martie. Zodia Fecioară
Este o zi carmica pentru ține. Cuvintele cheie pentru această zi: ajutor, suport, altruism, acte caritabile, voluntariat. Simți nevoia mai mult să oferi decât să primești sau să ceri înapoi.

Horoscop 13 martie. Zodia Balanță
Ai răbdare! Unele lucruri nu se rezolva imediat, nu se întâmplă nici când sau cum îți dorești tu. Uneori e nevoie de mai mult timp pentru  că să se așeze lucrurile sau întâmplările după cum trebuie, te anunță astrele.

Horoscop 13 martie. Zodia Scorpion
Astăzi vei descoperi mai multe lucruri sau informații, care fie te vor uimi, fie te vor face să-ți regândești acțiunile sau pașii, în special în sfera carierei.

Horoscop 13 martie. Zodia Săgetător
În prima parte a zilei vei fi concentrat pe unele sarcini care trebuie rezolvate cât mai repede, în timp ce în cea de-a două parte a zilei îți vei dori să te relaxezi cât mai mult.

Horoscop 13 martie. Zodia Capricorn
Recomandarea zilei: nu sări să concluzionezi până nu deții toate informațiile de care ai nevoie. Apleacă urechea asupra bârfelor, dar nu te lasă influențat de ele. Citește unele dovezi prezentate, dar nu te ghida în totalitate nici de acestea.

Horoscop 13 martie. Zodia Vărsător
Cuvintele cheie pentru această zi: aventură, distracție, joacă, escapadă. Îți dorești să te lași purtat de val, să te detașezi de probleme, de griji și simți că nimic nu te poate opri din acest demers.

Horoscop 13 martie. Zodia Pești
Astăzi este vorba despre cineva apropiat, despre a-ți reconsolidă relația cu această persoană, deapre a împărtăși trăiri, a te sfătui și a primi suportul emoțional dorit.

Sursa: superbebe.ro