HOROSCOP! Surprize în dragoste și un conflict familial

Horoscop 17 martie 2019 Berbec
Berbecii se pot relaxa astăzi, în compania familiei sau a persoanei iubite. Dacă timpul şi vremea sunt de partea voastră, aţi putea ieşi afară, în parc, la plimbare sau să plecaţi într-o excursie de o zi departe de aglomeraţia oraşului. Profitaţi de libertate, încărcaţi-vă bateriile şi pregătiţi-vă de o nouă săptămână de muncă. Se anunţă schimbări destul de mari la serviciu.


Horoscop 17 martie 2019 Taur
Taurii sunt sfătuiţi de astrologi să stea în banca lor, departe de conflicte sau situaţii tensionate. Dacă aveţi vreo problemă, o nelămurire sau o supărare, încercaţi să discutaţi cu mult calm, ori, în caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să degenereze. Spre seară s-ar putea să fiţi invitaţi în oraş de cineva special. Nu fiţi timizi, acceptaţi!


Horoscop 17 martie 2019 Gemeni
Gemenii se vor preocupa, astăzi, foarte intens, de treburile şi grijile casnice. Încă de la primele ore ale dimineţii, vă veţi trezi cu energie şi cu chef de muncă. După programul încărcat de dimineaţă, vă veţi simţi foarte bine, având în vedere că toate sunt puse la locul lor. Spre după-amiază veţi avea câteva ore libere pentru sport, relaxare sau o ieşire în oraş alături de prieteni. Astrele vă recomandă ca, astăzi, să alocaţi puţin timp unei scurte plimbări pentru a vă relaxa şi mintea, nu numai corpul. De asemenea, este recomandat să vă gândiţi foarte bine la ceea ce mâncaţi. O dietă echilibrată vă va ajuta să rămâneţi sănătoşi!


Horoscop 17 martie 2019 Rac
Racii se vor simţi, astăzi, în formă maximă. Faceţi sport, alergaţi, eliminaţi toxine şi vă veţi simţi foarte bine. Încercaţi să vă relaxaţi mintea şi trupul pentru săptămâna care urmează. Aveţi multe proiecte la care trebuie să lucraţi şi mulţi oameni pe care trebuie să îi convingeţi că drumul pe care l-aţi început este cel bun. Persoanele apropiate vor avea, astăzi, un program diferit faţă de al vostru, astfel că veţi avea şi mai mult timp pentru voi.


Horoscop 17 martie 2019 Leu
Nativii din Leu sunt sfătuiţi de astre, astăzi, să uite de problemele nerezolvate. Duminica este ziua voastră preferată în care vă puteţi odihni aşa cum vă doriţi. Evitaţi orice conflict, faceţi ceea ce vă place şi puteţi chiar să ieşiţi la o plimbare, chiar dacă această activitate este ceva inedit pentru voi. Vizitaţi-vă prietenii apropiaţi şi încărcaţi-vă cu energie din natură. Aveţi nevoie!


Horoscop 17 martie 2019 Fecioară
Nativii din zodia Fecioară vor fi binecuvântaţi, astăzi, cu un potenţial energetic fără precedent. Totuşi, astrele vă avertizează să nu vă suprasolicitaţi până la epuizare. Aveţi foarte mult de muncă, fie acasă, fie la locul de muncă, iar energia pe care o veţi primi va fi suficientă pentru a îndeplini toate cerinţele. Păstraţi totuşi o doză de energie pentru activităţi împreună cu persoana iubită sau cu familia. Râdeţi mai des şi găsiţi plăcerea din lucrurile mici. Viaţa voastră se va schimba în bine când veţi învăţa să vă bucuraţi de lucrurile pozitive!


Horoscop 17 martie 2019 Balanţă
Balanţele dau de probleme, dar găsesc ele o rezolvare rapidă. S-ar putea să descoperiţi că un prieten vă pune beţe în roate. O astfel de trădare nu va crea decât probleme, motiv pentru care trebuie să luaţi măsuri. Îndepărtaţi-vă de acest temperament nociv şi toxic şi veţi înţelege că viitorul va fi mult mai bun aşa. În dragoste astrologii au veşti bune, există posibilitatea ca iubirea vieţii voastre să vă pregătească o surpriză


Horoscop 17 martie 2019 Scorpion
Scorpionii luptă împotriva unei persoane din familie în încercarea de a demonstra anumite aspecte. Poate fi vorba de un joc aşa că faceţi tot posibililul să ieşiţi învingători dacă vă doriţi. Spre seară aţi putea ieşi la o întâlnire romantică. Staţi departe de proiectele legate de serviciu. Profitaţi de weekend, aveţi destul timp şi pentru muncă.


Horoscop 17 martie 2019 Săgetător
O zi în care poţi să descoperi o mulţime de aspecte pozitive. Prietenii şi familia vor să te ajute să rezolvi rapid ceea ce ţi-ai propus să termini astăzi. E posibil să îţi măreşti veniturile datorită unei tranzacţii financiare sau a vânzării unor bunuri. Seara e indicat să o petreci singur, poate analizând posibilitatea de a începe o dietă.


Horoscop 17 martie 2019 Capricorn
E important să spui mai des cuvinte de dragoste şi sp le faci complimente celor care sunt aproape de tine. Poţi spera să atragi norocul de partea ta, prin transmiterea unor mesaje pozitive către alţii. E posibil să apară norocul în dragoste, sau să ai o inspiraţie fără precedent legată de munca ta. Ţine cont de sfaturile celor dragi. Cel mai probabil sfaturile acestea te vor ajuta să fii pozitiv.


Horoscop 17 martie 2019 Vărsător
Astăzi se poate ca vizita cuiva, un apel telefonic sau o conversaţie stranie să te obosească. Cel mai bine e să eviţi contactul cu oameni al căror caracter nu-ţi inspiră încredere. Nu încerca să te împrieteneşti cu un vecin nou, sau cu un coleg abia angajat. Oamenii din familie şi prietenii vechi sunt cei mai de încredere. Aşa că poţi să-i inviţi la un prânz la tine acasă, sau să-i scoţi la un picnic în natură.


Horoscop 17 martie 2019 Pești
Vei avea o viziune extrem de clară asupra unor probleme importante. Asta te va convinge să comunici cu oamenii din jurul tău mult mai liniştit, fiind capabil chiar să ierţi şi să te comporţi cu multă înţelegere. Dar trebuie să fii foarte atent, e un risc să-ţi încalci o promisiune, sau un contract profesional. Stai departe de conflictele cu prietenii, ia în seamă orice indicii de agresivitate şi rămâi calm. E o zi perfectă să faci declaraţii de dragoste.