Horoscop! Surprize frumoase din partea persoanei iubite

Horoscop 20 decembrie 2019 Berbec
Dragi Berbeci, profitați de această zi pentru a vă pune la punct planurile de viitor. S-ar putea să primiți o ofertă tentantă în domeniul profesional. Gândiți-va bine la riscuri și beneficii și luați în considerare această oportunitate dacă succesul este garantat. În dragoste, astrologii au vești bune. Sunt șanse mari ca persoana iubită să vă surprindă plăcut.

Horoscop 20 decembrie 2019 Taur
Taurii se gândesc la vacanță și nu-i nimic greșit. Totuși asigurați-vă că aveți destul timp pentru a rezolva acele sarcini importante de la serviciu, iar mai apoi, spre seară, discutați cu familia, persoana iubită ori cu prietenii apropiați, despre o viitoare excursie la munte. Vremea va fi de partea voastră.

Horoscop 20 decembrie 2019 Gemeni
Dragi Gemeni, lăsați inima să vorbească pentru voi. Dați frâu liber emoțiilor și nu vă mai gândiți la “ce spune lumea”. Fiți sinceri cu voi și aveți mai mult curaj, altfel veți rata ocazia de a vă întâlni jumătatea ori de a face un pas important în dragoste. Printre prieteni s-ar putea să existe un moment de cumpănă, însă toate necazurile se vor rezolva de la sine. Fiți alături de cei aflați în impas și oferiți o mână de ajutor la nevoie.

Horoscop 20 decembrie 2019 Rac
Cei aflați sub semnul zodiacal al Racului au toate șansele de a-și schimba viața, începând chiar din această zi. Aveți curaj, fiți dedicați și perseverenți. Demonstrați devotament și forță de muncă șefilor și categoric veți avea doar de câștigat. Ați putea primi o mărire de salariu sau veți fi propuși pentru a avansa din punct de vedere profesional în cadrul companiei.

Horoscop 20 decembrie 2019 Leu
Dorinţa te de independenţă va face ca astăzi să fii surprins de felul în care încerci să arăţi asta celorlalţi. Nu te implica însă în discuţii despre mari afaceri. Survolează cu relaxare ziua de muncă şi apoi gândeşt-te la locul unde vei petrece weekend-ul. E posibil să descoperi că poţi face planuri elaborate pentru cele două zile. Nu lua în seamă faptul că nu toţi cei din jur vor fi de acord cu tine.

Horoscop 20 decembrie 2019 Fecioară
Să fii egoist nu e ceva străin de tine, dar astăzi parcă exprimi acest egoism în faţa altora cu mult mai multă forţă decât de obicei. Chiar dacă o faci doar în glumă, prietenii tăi încep să se gândească la tine ca la cineva viclean. Umorul tău recunoscut va face însă ziua să fie foarte distractivă.

Horoscop 20 decembrie 2019 Balanţă
Te vei trezi împrospătat şi pregătit să termini câteva lucruri începute de ceva vreme. Ai capacitatea menatlă să termini tot ce ai de făcut la job, chiar mai devreme, astfel că pleci mai repede acasă, ca să pregăteşti weekend-ul. Nu e o zi potrivită pentru noi proiecte şi nici pentru conversaţii riscante. Vei avea o dspoziţie grijulie faţă de oamenii apropiaţi ţie. E posibil să dai chiar o mână de ajutor şi să te bucuri că poţi face asta.

Horoscop 20 decembrie 2019 Scorpion
Eşti un mister pentru mulţi dintre cei care te înconjoară şi senzaţia aceasta va fi mai accentuată astăzi, când plăcerea ta de a te simţi în control şi cu cunoştinţe superioare altora va fi extrem de vizibilă. Astăzi vei fi fericit doar pentru tine. Faţă de cei pe care îi iubeşti vei manifesta multă afecţiune, dar asta tocmai pentru că te face foarte fericit să te simtă astfel cei din jur.

Horoscop 20 decembrie 2019 Săgetător
Săgetătorul va fi astăzi într-o cu totul altă lume. Mintea nu-ţi stă la muncă, iar gândurile îţi zboară către petreceri şi lucruri care cu greu pot fi îndeplinite. Încearcă să rămâi cât mai ancorat în realitate, altfel viaţa ta poate să o ia pe o pantă nu tocmai plăcută.

Horoscop 20 decembrie 2019 Capricorn
Capricorul are astăzi parte de nişte emoţii neprevăzute, atât pe plan personal, cât şi profesional. Vei fi interesat de lucruri de care nu îţi pasă în mod normal, iar asta s-ar putea să te pună pe gânduri. Nu-şi face probleme, se numeşte maturitate. Încearcă să-ţi faci ordine în principii şi axează-te pe propria bunăstare.

Horoscop 20 decembrie 2019 Vărsător
Vărsătorul este astăzi în elementul său şi nimic nu îl poate destabiliza. Eşti tot numai un zâmbet, iar atitudinea ta va fi contagioasă pentru oricine vine în contact cu tine. Vă veți simți mai hotărât să vă îndepliniţi obligaţiile la locul de muncă, precum și să participați la evenimente. Veți avea parte de o dispoziție mai bună decât ați avut-o în ultimele două zile.

Horoscop 20 decembrie 2019 Peşti
Pentru Peşti, energia care îi înconjoară astăzi este una pe care ar fi bine să o folosească la ceva concret. Fie că este vorba despre o construcţie sau de un proiect personal, ori în viaţa personală. Aveţi, însă, grijă pe plan financiar, pentru că ştiţi foarte bine cum puteţi cheltui banii atunci când investiţi pasiune într-un hobby.


Sursa: observator.tv