HOROSCOP! Stare de spirit proastă pentru ...

Berbec

Ai grijă la ce spui astăzi. La începutul zilei te poți simți copleșit de probleme dar dacă le iei pe rând, vei reuși să le faci față. Sfat: Crede în tine! Numărul norocos al zilei: 6.

Taur

Nu este momentul să încerci să rezolvi probleme financiare sau de natură sentimentală. Ai o stare de spirit proastă și poți strica relațiile cu cei apropiați. Sfat: Învață să savurezi momentul și să nu mai trăiești în viitor. Numărul norocos al zilei: 13.

Gemeni

Ești agitat și îți pierzi răbdarea rapid. Încearcă să îți folosești energia într-un mod creativ și nu îi agasa pe cei din jur. Sfat: Respectă și vei respectat! Numărul norocos al zilei: 20.

Rac

Vorbești și acționezi fără să gândești iar consecințele pot fi drastice. Ai grijă ce și cui spui, mai ales la serviciu, pentru că s-ar putea să intri în încurcătură. Sfat: Nu trage concluzii pripite! Numărul norocos al zilei: 11.

Leu

Nu te grăbi să faci schimbări radicale sau să iei decizii financiare. Lipsa de inspirație și starea de spirit proastă nu fac pereche bună. Sfat: Păstrează-ți calmul! Numărul norocos al zilei: 2.

Fecioară

Nemulțumirile față de relațiile cu anumiți oameni din viața ta încep să iasă la iveală. Te descurci bine și de unul singur însă eșecurile altora te afectează emoțional. Sfat: Nu pune totul la suflet. Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță

Astăzi este o zi potrivită ieșirilor cu prietenii și socializării. Ai nevoie de energia lor pozitivă pentru a uita de stresul de la serviciu. Sfat: Trăiește clipa! Numărul norocos al zilei: 14.

Scorpion

Primești o veste importantă care Săgetător

Evită activitățile de rutină și încearcă ceva nou. Ești plictisit și ai nevoie să schimbi ceva în viața ta. Sfat: Ascultă-ți intuiția!. Numărul norocos al zilei: 16.

Capricorn

Din cauza unor probleme de comunicare este posibil să ai probleme cu șefii. Ascultă sfaturile unui coleg cu mai multă experiență. Sfat: Acceptă că alții se pricep mai bine la anumite lucruri. Numărul norocos al zilei: 3.

Vărsător

Azi vei avea succes în tot ceea ce faci și vei fi recompensat pentru eforturile depuse. Încearcă să nu întinzi coarda pentru că riști să atragi antipatia colegilor. Sfat: Păstrează-ți demnitatea. Numărul norocos al zilei: 8.

Pești

Persoana iubită se simte neglijată și ar trebui să ai grijă de opiniile și sentimentele ei. Încearcă să găsești și timp de odihnă pentru că ai acumulat mult stres. Sfat: Respectă-i pe cei din jur așa cum vrei să fii respectat și tu. Numărul norocos al zilei: 20.


Sursa: huff.ro