Horoscop! Sentimente puternice şi o atracţie nevinovată

Horoscop 16 august 2019 Berbec
Berbecii vor simţi, astăzi, o atracţie nevinovată pentru un prieten apropiat. Deşi nu aţi primit semne clare că acest prieten simte altceva pentru voi decât respect şi prietenie, vă veţi simţi atraşi într-un mod inexplicabil. Dacă nu veţi răni pe nimeni, puteţi încerca să explicaţi acestui prieten ceea ce simţiţi pentru el. Există o mare şansă să rămâneţi împreună, având în vedere faptul că vă potriviţi de minune.

Horoscop 16 august 2019 Taur
Nativii din Taur vor avea, astăzi, o zi extrem de agitată. Veţi simţi încă de dimineaţă nevoia de a ieşi din casă, de a petrece alături de prieteni şi de a vă distra fără limite. Fiţi atenţi însă la ce cheltuiţi pentru că v-aţi putea lovi de o mare problemă financiară. Totodată, există şansa ca un prieten de la care v-aţi împrumutat să vă ceară datoria mai devreme. Nu disperaţi şi gândiţi-vă bine de unde anume trebuie să 'tăiaţi' pentru a nu vă strica ziua.

Horoscop 16 august 2019 Gemeni
Nativii din zodia Gemeni vor trece, astăzi, printr-o mulţime de sentimente cauzate de o veste primită de la familie sau de la prieteni. Deşi aţi putea deveni trişit, o altă veste vă va schimba în scurt timp starea de spirit. Fiţi pozitivi şi veţi descoperi că vi se vor întâmpla numai lucruri bune. Un prieten vă va cere ajutorul într-o problemă delicată, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte atenţi la sfaturile pe care le oferiţi. Mergeţi pe instinct!

Horoscop 16 august 2019 Rac
Nativii din Rac vor fi, astăzi, visători. Având în vedere că lucrurile au devenit plictisitoare în ultima perioadă, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală, aveţi suficient timp pentru a vă concentra pe planurile de viitor. Aţi programat în această toamnă o vacanţă alături de persoane dragi din viaţa voastră şi trebuie să faceţi totul pentru ca această vacanţă să fie perfectă. Nu ignoraţi semnele persoanei iubite pentru că riscaţi să pierdeţi sincronizarea pe care credeaţi că o aveţi.

Horoscop 16 august 2019 Leu
Astăzi, nativii din zodia Leu vor avea surpriza de a primi sprijinul neașteptat al unei persoane cu care nu aveți o strânsă legătură. Poate fi o mână de ajutor fie la un proiect la serviciu, fie în afaceri sau în viața personală, însă va fi binevenit. În cea de-a doua parte a zilei, pentru a preveni eventuale dispute în familie, ar fi bine să evitați să faceți lucruri pe ascuns, recomandă horoscopul.

Horoscop 16 august 2019 Fecioară
Vineri, cei din zodia Fecioadă ar putea avea idei strălucite, fie pentru proiectele de la muncă, unde ar putea primi admirația colegilor, fie pentru proiectele personale, ce i-ar putea ajuta să își crească veniturile. Există riscul să vă confruntați cu unele probleme în trafic, cum ar fi o persoană nepoliticoasă în autobuz, pe care ar fi bine să nu îi dați atenție. Seara, o întâlnire romantică v-ar ajuta să petreceți timpul în mod plăcut.

Horoscop 16 august 2019 Balanţă
Pentru nativii din zodia Balanță ar putea fi momentul astăzi să decideți o schimbare importantă – poate în viața personală sau poate în profesiune, dacă actualul job nu vă mai aduce aceleași satisfacții. Dacă astăzi nu mergeți la serviciu, timpul liber de care aveți parte vă va ajuta să vă relaxați. Iar pentru cei care nu și-au găsit jumătatea, astăzi sunt șanse să scape de singurătate.

Horoscop 16 august 2019 Scorpion
Cei din zodia Scorpion ar putea experimenta în prima parte a zilei unele momente tensionate. În viața personală ar fi bine să nu intrați în dispute cu cei dragi, iar în carieră, să evitați discuțiile în contradictoriu cu șefii sau colegii. V-ați putea folosi eficient creativitatea pentru a termina ce v-ați propus astăzi, spune horoscopul. După-amiază, orice urmă de tensiune se va evapora și vă veți bucura de o atmosferă plăcută de weekend.

Horoscop 16 august 2019 Săgetător
Ai putea avea o zi perfectă dacă îţi aminteşti să complimentezi rudele, prietenii, să zâmbeşti necunoscuţilor pe stradă. Dacă plănuiai să începi o poveste romantică, şansele pentru ca acest lucru să se întâmple astăzi sunt foarte mari. Stai departe de sporturile extreme şi evită discuţiile în care se bârfeşte excesiv de mult.

Horoscop 16 august 2019 Capricorn
Ai putea să fii, fără să vrei, martorul unui accident de circulaţie sau al unei dispute neplăcute între colegii de muncă, sau al unui scandal între vecinii de apartament. Dacă plănuieşti o călătorie, ia în considerare acest avertisment şi alege cea mai sigură maşină, sau, şi mai bine, amână călătoria. Ai putea să îţi ridici moralul încercând să îţi schimbi garderoba.

Horoscop 16 august 2019 Vărsător
Nu e cazul ca azi să te iei la ceartă cu şefii, să încerci să întreţii relaţii secrete sau să vrei să ieşi din mulţime îmbrăcându-te extravagant. Necazurile nu te vor ocoli, în astfel de situaţii. Ca să treacă ziua cât mai liniştit, concentrează-te doar la munca ta, iar după program relaxează-te acasă, cu familia. Dacă ai idei despre cum să câştigi ceva bani în plus, urmează-le, astăzi instinctul financiar e la cote înalte.

Horoscop 16 august 2019 Pești
E posibil ca unul dintre prietenii foarte apropiaţi sau un membru al familiei, să aibă nevoie astăzi de ajutorul tău. Dacă eşti părinte, astăzi e momentul să începi să îţi exersezi răbdarea. Nu e indicat să petreci prea mult timp în aer liber, dar spre seară un picnic în natură va destinde atmosfera altături de cei dragi.

Sursa: observator.tv