Horoscop: Scorpionii ajung la concluzii utile pentru viitor

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Berbec Ai parte de o zi specială, care te invită la descoperirea motivelor de bucurie din propria viață sau din existența celor dragi care se află în grija ta.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Taur Este o zi frumoasă prin faptul că îți oferă ocazia, foarte rară, de a vedea cu ochii tăi ce fel de om ești, ce preferi și ce respingi și cine îți face viața mai frumoasă.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Gemeni Ești invitat să îți amintești că există și o parte frumoasă a vieții care e și consistentă, pe deasupra. De asta ai nevoie acum, ca să echilibrezi situația.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Rac Contextul este favorabil pentru o regăsire a profunzimii sentimentelor și pentru a te lăsa în voia acestora. Este un lucru cum nu se poate mai bun.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Leu Ai acces la o înțelepciune profundă, după care tânjești, de obicei. Dacă te lași în voia ei, vei ști ce anume merită să fie reținut și ce merită uitat din ultimele experiențe.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Fecioară Astăzi ai șansa de a redescoperi sensul cuvântului acasă, împreună cu cei dragi. Este o zi care va acționa ca un balsam asupra sufletului tău și nu numai.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Balanță Ești beneficiarul unor inițiative dintre cele mai frumoase care vin din partea celor din anturaj. Așa vei ști cu siguranță cât de mult te prețuiesc cei din preajmă.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Scorpion Ai șansa de a ajunge la concluzii deosebit de utile pentru viitor, în sensul că poți evalua corect anumite situații, fără pesimism sau temeri inutile.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Săgetător Ai parte de o zi luminoasă pe care o poți folosi ca să te eliberezi de concluziile greșite la care ai ajuns despre propria persoană și despre ce anume ești în stare să faci.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Capricorn Vei avea, de-a lungul acestei zile, momente în care vei înțelege unde ai greșit în relația cu familia și, mai ales, cum anume poți repara aceste greșeli.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Vărsător Un prieten adevărat îți dezvăluie un nou drum, o altă abordare care te poate ajuta să te eliberezi de probleme care trenează de mult timp.

Horoscop 24 noiembrie 2019 – Pești Ești în centrul atenției și ar fi bine să îți propui să onorezi această poziție, devenind un exemplu pentru cei din jur, o sursă de inspirație.

 

 

Sursa: Libertatea.ro