Horoscop! Sâmbăta provocărilor

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Berbec
La sfarsitul acestei saptamani este nevoie sa faci cumparaturi necesare traiului zilnic. S-ar putea sa fii nemultumit de banii disponibili, dar se pare ca iti vor veni ajutoare in acest sens de la altii. Selecteaza prioritatile, cheltuieste strictul necesar si evita sa imprumuti sau sa folosesti fara rost banii sau bunurile altora.

Va veni o vreme cand vei fi nevoit sa inapoiezi cu varf si indesat ceea ce acum folosesti de la altii. Duminica este potrivita relaționării cu prietenii apropiați.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Taur
Bneficiezi de multa energie la finalul acestei saptamani. Faptul ca starea ta de spirit fluctueaza mult te predispune la relatii tensionate cu ceilalti.

Fii prudent, gaseste-ti echilibrul interior si evita sa-i faci pe ceilalti sa sufere din cauza mofturilor tale de moment. Bine ar fi sa mergi la un cabinet de cosmetica, la o sala de exercitii fizice sau sa iti pregatesti garderoba de Vară. Duminica vei fi nevoit sa iti revizuiesti bugetul.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Gemeni
Sâmbătă ești retras și cu greu se poate relaționa cu tine. Recomandabil este sa-ți dozezi eforturile si sa te ocupi de activitati de rutina. Sanatatea este fluctuanta si se pot evidentia afectiuni legate de gât și de aparat uro-genital.

Evita tratamentele alopate pe cat posibil si orienteaza-te catre cele naturiste. Plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte sau somnul te pot ajuta mult si bine. Duminica te vei simti mai bine, dar evita forțarea notei.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Rac
Weekend-ul iti aduce in atentie relatiile de prietenie. Dialogurile cu prietenii pot fi frecvente si presărate cu tensiuni pasagere. Evita provocarile celorlalti si nu lua in seama chiar tot ce ti se spune.

Mentine-ti luciditatea si echilibrul intre viata privata si cea publica, deoarece foarte usor pot aparea neplaceri greu de controlat si remediat. Duminica, sufletul tau are nevoie de liniste si retragere din forfota zilnica.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Leu
Vrei, nu vrei, sâmbătă ești în văzul lumii. S-ar putea sa fii invitat la evenimente mondene, cu multi invitati, iar tu intr-un anume fel sa fii o mică vedetă. Este dificil sa iti mentii o pozitie buna si constanta, de aceea fii prudent cum te infatisezi si cum te comporti.

Eforturile si gandurile tale sunt indreptate mai mult catre viata privata, insa este nevoie ca din cand in cand sa iesi din zona de confort a casei si familiei. Duminica te vor inconjura prietenii.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Fecioară
Sâmbătă se anunta vesti din strainatate sau chiar poti primi vizita unor cunostinte care locuiesc in afara granitelor tarii. Sunt momente pasagere, asa incat nu pune la suflet neplacerile ivite. Alti nativi se pot ocupa de chestiuni ce privesc instruirea personala si profesionala. Duminica esti in vazul si auzul lumii, recomandabil fiind sa fii atent la cum te afisezi in societate. Sunt posibile altercatii cu un sef sau cu persoane cu autoritate.


Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Balanță
În weekend-ul acesta gandurile tale vor zbura la banii si bunurile altora. Faci calcule, reevaluezi prioritatile financiare, dar se pare ca deocamdata rezultatele sunt nesatisfăcătoare.

Achita-ti la timp facturile, taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Evita speculatiile, planurile de investitii sau creditele. Ziua de duminica este potrivita rafinarii sufletesti. Arta și participarea la seminarii pe teme socio-umane ti-ar fi de mare folos.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Scorpion
Sâmbătă ai de-a face cu partenerul de viata. Sunt posibile discutii aprinse, reprosuri, insa vina este de partea ta. Asculta atent ce iti spune celalalt si explica-ti atitudinea si actiunile in cuvinte putine, clare si suficiente.

Pot intra in discutie si colaborarile sau parteneriatele in care esti implicat sau vrei sa te implici. În aceasta perioada, cea mai mare importanta trebuie sa o acorzi propriei tale persoane. Duminica intervin aspectele legate de banii si bunurile altora.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Săgetător
Sambata esti ocupat cu treburile de la serviciu in principal. Ar trebui sa-ți dozezi riguros eforturile, intrucat organsimul da semne de oboseala. Pe de alta parte, esti tentat sa apelezi la consultatii medicale sau la tratamente alopate.

Fii prudent, pentru ca deocamdata ai nevoie doar de odihna, alimentatie potrivita si mult aer curat. Duminica, astrele iti recomanda sa-ți faci curatenie in relatiile parteneriale si in colaborarile in care esti implicat.


Horoscop zilnic Nicoleta Svârlefus 29 iunie 2019 – Capricorn
Relatiile sentimentale si cele cu copiii te vor solicita mult la finalul acestei saptamani. Sunt posibile mici neintelegeri, dar cu putina bunavointa vei reusi sa depasesti totul cu bine. Sunt doar momente si situatii pasagere.

Duminica, gandurile tale vor zbura catre serviciu. Vei fi tentat sa lucrezi ceva ce a ramas neterminat sau sa-ti pregatesti constiincios activitatile din urmatoarea saptamana. Oboseala își va spune cuvântul.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Vărsător
Finalul acestei saptamani iti aduce spor in treburile gospodaresti. Sambata este potrivita curateniilor generale, pregatirii cămării sau reparatiilor curente.

Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar pana la urma se vor solutiona si lamuri toate neintelegerile. Duminica vei fi nevoit sa acorzi mai multa atentie persoanei iubite sau copiilor, dupa caz. Sunt posibile altercatii si nemultumiri. Este nevoie sa-ți schimbi conceptiile si atitudinea.

Horoscop zilnic 29 iunie 2019 – Pești
Sambata este posibil sa te intalnesti cu neamurile sau prietenii apropiati. Emotivitatea îți domina gândurile si astfel iti va fi destul de greu sa comunici cu ceilalti. Iti sunt favorizate micile calatorii de agrement.

Duminică se intrezaresc treburi legate de casa si familie. Exista varianta să-ți reamenajezi spatiul locativ, să te muți sau macar sa faci planuri in acest sens. Perioada te predispune la transformari in conceptii si atitudini vizavi de casă și familie.