HOROSCOP. Săgetătorii sunt protejați astral

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să facă o călătorie de amploare în străinătate, să se mute sau să studieze dincolo de granițele țării. O serie de nativi pot primi oferte de muncă din străinătate și se vor bucura de un remarcabil salt în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le oferă șansa să reia o legătură cu o persoană aflată în străinătate sau care este de altă cultură, religie.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Taur vor avea ocazia să primească sume de bani din moșteniri, din credite, se vor bucura de îmbunătățirea situației financiare și pot demara proiecte care să le crească veniturile împreună cu partenerul de cuplu. Totodată se va activa casa intimității și a sexualității. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le oferă ocazia de a intra în posesia unui avantaj, unui bun material mult așteptat.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să înceapă o relație de lungă durată, iar cei care au partener stabil pot fi ceruți în căsătorie. Totodată, au șansa de a semna parteneriate profesionale avantajoase și profitabile din punct de vedere financiar. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le oferă ocazia nativilor de a-și îmbunătăți considerabil relația cu persoana iubită.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Rac vor avea parte de oportunități în carieră, avansare profesionale, schimbare de funcție și statut, dar și găsirea unui loc de muncă mai bun. Pe de altă parte, la capuitolul sănătate vor observa o îmbunătățire remarcabilă a stării generale. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le oferă șansa de a se face remarcați și apreciați la locul de muncă.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Leu vor avea ocazia să întâlnească un partener cu care să înceapă o nouă relație, iar cei care formează deja un cuplu pot deveni părinți. De asemenea, activitățile artistice, de creație și sportive vor înregistra succese remarcabile. Horoscopul de azi pentru zodia Leu crează un context favorabil unei aventuri sau relații extraconjugale de scurtă durată.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Fecioară vor avea ocazia să-și îmbunătățească și consolideze relația cu membrii familiei, în special cu părinții. De asemenea, nativii pot cumpăra, vinde, închiria sau renova locuința. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le oferă ocazia să rezolve niște probleme de patrimoniu.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Balanță vor avea ocazia să obțină avantaje prin intermediul comunicării, sub toate formele ei, vor avea succes la examene, teste și se vor îndrepta către cursuri de perfecționare profesională care să le deschidă noi uși. Pe de altă parte, nativii vor fi dispuși să călătorească mai mult. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le oferă ocazia să-și îmbunătățească și consolideze relația cu rudele.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de numeroase oportunități de a-și îmbunătăți veniturile, iar situația financiară, la modul general, se va echilibra și va intra în ascensiune. Este posibil ca unii nativi să-și schimbe locul de muncă pentru unul mai bine plătit. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le oferă ocazia să facă o investiție financiară profitabilă.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi întocmai în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Săgetător vor deveni vedetele anului. Patronul zodiei lor le va aduce energie, bună dispoziție, succes pe toate planurile și o formă fizică și psihică de invidiat. Nativii care au avut probleme de sănătate până acum vor găsi remediile necesare și se vor recupera ca prin minune. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le oferă ocazia să-și îmbunătășească și consolideze relația cu persoanele dragi.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Capricorn vor avea ocazia să se dezvolte personal și profesional, însă toate acestea se vor petrece cu ușile închise, în spatele cortinei, pe ascuns, tranzitul vizând sectorul secretelor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le oferă ocazia de a cunoaște o persoană importantă care să-i ajute în demersurile profesionale pe care și le-au impus.


Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Vărsător vor avea ocazia să-și lărgească cercul de prieteni, să cunoască persoane importante care să le ofere noi oportunități de avansare și evoluție. Totodată, nativii vor avea șansa de a demara proiecte avantajoase pe termen lung.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 noiembrie 2018
Jupiter, Marele Benefic al zodiacului, intră astăzi în semnul Săgetător, semn pe care-l guvernează, și-l va tranzita timp de un an de zile. Astfel, cei născuți în zodia Pești vor avea ocazia să avanseze din punct de vedere profesional, să primească o funcție, să-și schcananimbe statutul și să facă un salt măreț în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le oferă șansa de a le fi recunoscute meritele la locul de muncă.

sursa: Cancan.ro