HOROSCOP! Săgetătorii se reunesc cu persoane care le sunt pe plac

Horoscop zilnic 4 august: Berbec (21.03 - 19.04)
Iubire - Încercaţi să schimbaţi abordarea în familie. Comunicaţi şi aveţi răbdare să ascultaţi răspunsurile fără să oferiţi soluţii.

Sănătate - Nu vă învinovăţiţi. Puteţi interpreta eronat anumite simptome şi să exageraţi. Mai bine mergeţi la un specialist decât să neglijaţi.

Bani - Trebuie pus la treabă talentul de a jongla cu oameni şi cu bani. Tăiaţi bugetul de la ceva neprioritar şi redistribuiţi finanțele pentru cineva drag.

 
Horoscop zilnic 4 august: Taur (20.04 - 20.05)
Iubire - Nu ţineţi emoţiile în interior. Exprimaţi ce simţiţi şi spuneţi răspicat ce aveţi nevoie de la mediul extern pentru a vă simţi împlinit. Ceilalţi vă ascultă şi puteţi discuta deschis.

Sănătate - Întrebaţi pe cei din jur despre experienţele proprii. Dacă aveţi simptome care persistă, e indicat să mergeţi şi la un specialist.

Bani - Sunteţi receptiv la idei noi şi învăţaţi din mers noi tehnologii. Interesaţi-vă de cursuri chiar şi de cele care presupun deplasări pe distanţe scurte.

 
Horoscop zilnic 4 august: Gemeni (21.05 - 21.06)
Iubire - Vă puteţi alege pe cine doriți să vă faceți duşman și pe cine să nu aveţi în coastă. Alegeţi cuvintele cu grijă şi exprimaţi-vă cu sensibilitate faţă de opinia celuilalt.

Sănătate - Dacă vă focusaţi pe lista cu sarcini, de fapt vă ocupaţi inconştient şi de voi. Alergaţi, vă amuzaţi de micile impedimente şi reuşiţi să vă menţineţi ridicată starea de spirit.

Bani - Eliberaţi-vă de temeri. Faceţi mici investiţii şi aşa căpătaţi experienţă. Câştigurile de acum nu sunt extraordinare, dar ele pun bazele pentru strategii viitoare.

 
Horoscop zilnic 4 august: Rac (22.06- 22.07)
Iubire - Partenerul vă deturnează planurile dar la final constataţi că sunteţi mai câştigat dacă vă lăsaţi condus de ideile acestuia. Sunteţi mai relaxat şi vă distraţi mult mai uşor dacă renunţaţi la control.

Sănătate - Lucrurile sunt ascunse la vedere. Nu căutaţi prea departe şi nici tehnici miraculoase. Faceţi mişcare constant şi nu abandonaţi dieta începută din dorinţa de a face ceva ce sună prea bine ca să fie adevărat.

Bani - Aveţi de făcut drumuri, cheltuieli mici dar numeroase. Nu uitaţi să cumpăraţi mici cadouri surpriză pentru membrii familiei pentru a încheia festiv săptămâna.

 
Horoscop zilnic 4 august: Leu (23.07- 22.08)
Iubire - Aveţi ocazia să renunţaţi la unele comportamente care deranjau pe cei dragi dar şi să spuneţi ce consideraţi voi că ar fi de ajustat în interacţiunea cu ceilalţi.

Sănătate - Ascultaţi sfaturile partenerului. Dacă simţiţi împunsături legate de anumite simptome, faceţi ceva legat de asta. Nu luaţi drept reproş intenţia de a vă motiva să vă ocupaţi de corpul vostru.

Bani - Sunteţi foarte atent la detalii şi la imperfecţiuni. Recunoaşteţi şi distingeţi calitatea şi nu sunteţi uşor de păcălit să plătiţi mai mult decât face.

 
Horoscop zilnic 4 august: Fecioară (23.08 -22.09)
Iubire - Nu reciclaţi relaţii care nu vă mai fac bine. Ieşiţi, cunoaşteţi oameni noi prin intermediul prietenilor actuali. Răspundeţi afirmativ la invitaţii.

Sănătate - Activităţile distractive vă menţin tonusul, buna dispoziţie şi nivelul de energie. Rezervaţi câteva ore pentru hobbyurile personale.

Bani - Conversaţiile cu mentorii sunt mai lejere şi se aduc la suprafaţă multe informaţii preţioase. Fiţi atenţi, notaţi şi apoi planificaţi implementarea ideilor noi în baza bugetului disponibil.

 
Horoscop zilnic 4 august: Balanţă (23.09 - 23.10)
Iubire - Evitaţi persoanele care se cred mai bune decât alţii. Similar nu faceţi voi comparaţii cu ceilalţi pentru că nu sunteţi chiar atât de obiectiv. Vă demoralizaţi singur, fără motive concrete.

Sănătate - Daţi-le voie celorlalţi să vă răsfeţe şi să vă îngrijească. Nu aveţi motive de îngrijorare dar din când în când câteva momente de relaxare sunt exact soluţia.

Bani - Banii se duc către cămin, spre bunuri de folosinţă îndelungată de care aveți nevoie pentru buna desfăşurare a activităţilor casnice.

 
Horoscop zilnic 4 august: Scorpion (24.10 - 22.11)
Iubire - Sunteţi vigilent faţă de cuvintele folosite de voi, dar şi faţă de exprimarea celor din jur. Deveniţi însă prea vehement în a taxa eventualele expresii cu dublu sens, chiar şi când celălalt nu dă niciun semn de maliţiozitate.

Sănătate - Imunitatea e ridicată dar nu sunt indicate excesele de alimente reci sau să petreceţi toate momentele libere în piscină.

Bani - Treceţi în etapa următoare. Nu vă mai lăsaţi limitat de mentalităţile conservatoare ale celor din jur şi vreţi să încercaţi sugestiile mai extravagante ale celor mai curajoşi.

 
Horoscop zilnic 4 august: Săgetător (23.11 - 21.12)
Iubire - Reuniţi-vă cu persoane pe placul vostru, cu mentalitate şi principii comune. Spuneţi pas evenimentelor unde se duc lupte subtile pentru putere.

Sănătate - Vă regăsiţi puterea interioară şi acceptaţi că eliberarea de tensiune trebuie să înceapă de la propria atitudine şi nu cu o pastilă.

Bani - Învăţaţi din greşelile celor mai trecuţi prin viaţă. Dacă ceva nu a dat roade, vedeţi ce nu a funcţionat. Analizaţi tipare de investiţii şi puneţi întrebări.

 
Horoscop zilnic 4 august: Capricorn (22.12 - 20.01)
Iubire - Discuţiile cu partenerul vă ajută să vă cunoaşteţi mai bine şi să transformaţi unele tipare relaţionale. Luaţi lucrurile pas cu pas.

Sănătate - Hidratarea este importantă. Vă confruntaţi cu dureri de cap sau chiar migrene dacă nu respectaţi un minim de reguli.

Bani - Ţineţi-vă mintea ocupată. Faceţi scenarii şi găsiţi soluţii pentru eventualele provocări pe care le puteţi imagina. Faceţi investiţii mai curând în schiţele de pe hârtie.

 
Horoscop zilnic 4 august: Vărsător (21.01 -19.02)
Iubire - Cele mai mari transformări le faceţi atunci când simţiţi că e momentul pentru altceva. Tot ce modificaţi acum îi ia prin surprindere pe ceilalţi dar de data asta sunteţi pregătit să acţionaţi în forţă.

Sănătate - Urmăriţi cum evoluează starea de sănătate. Fiţi atenţi la detalii, ocupaţi-vă mai mult de organismul vostru şi consumaţi alimente care vă fac plăcere.

Bani - Vin veşti bune, atât din perspectiva banilor partenerului, cât şi ai voștri. Primiţi sume de compensare a eforturilor anterioare şi nu mai trebuie decât să vă bucuraţi din plin.

 
Horoscop zilnic 4 august: Peşti (20.02 - 20.03)
Iubire - Grupul de prieteni vă oferă atât soluţii pentru timpul liber, cât şi răspunsuri pentru întrebări mai profunde. Bucuraţi-vă de compania lor şi trageţi învăţăminte simultan.

Sănătate - Efortul fizic vă supraîncarcă sistemul cardiovascular şi pot apărea palpitaţii sau se pot acutiza problemele cronice.

Bani - Mergeţi pe mâna mentorilor sau a persoanelor cu antecedente favorabile în strategiile de investiţii. Nu faceţi paşi diferiţi c-o dați în bară. Doar profitați de experiența lor.


 

Sursa: click.ro