Horoscop! Săgetătorii fac eforturi pentru cei dragi

Horoscop 29 aprilie 2018 – Berbec
Pentru tine este o zi deosebit de interesantă, pentru că te ajută să-ți testezi limitele, însă fără să creezi situații greu de suportat pentru ceilalți.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Taur
Ai parte de un impuls puternic pentru a trece de la teorie la practică, pentru a adopta acele idei care te-au atras în ultima perioadă și a le face parte din existența ta.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Gemeni
Este o zi presărată cu multe momente în care vei reuși să clarifici o parte dintre neînțelegerile din ultima perioadă, exact cele care te-au împins către pesimism.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Rac
Ai parte de sprijin din partea prietenilor sau rudelor care știu, se pare, care sunt nevoile tale reale, poate chiar mai bine decât tine, deși ești foarte atent la aceste lucruri.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Leu
Înțelegi mai bine de ce munca este atât de importantă și, mai ales, de ce contează foarte mult cum îți dozezi eforturile și cum îți protejezi starea de sănătate.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Fecioară
Ai șansa de a ajunge la concluzii foarte utile pentru viitorul relațiilor cu cei dragi. Este suficient să te lași în voia sentimentelor pe care aceștia ți le inspiră.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Balanță
Îți dai seama că ai exagerat anumite probleme și că nu ai obținut nimic bun pe această cale. O abordare mai senină te-ar ajuta să câștigi cooperarea celor de care ai nevoie.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Scorpion
Poate că nu vei deveni înțelept peste noapte, dar ziua de astăzi îți aduce șansa de a trece dincolo de aparențe și de a evita judecățile aspre la adresa celor din anturaj.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Săgetător
Regăsești bucuria de a face eforturi și acasă, și la serviciu, pentru a le asigura un anumit nivel de bunăstare celor pe care îi iubești și care nu sunt deloc puțini.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Capricorn
Ai șansa de a-ți regăsi liniștea sufletească pe care ai risipit-o în ultima vreme. Știi ce ai de făcut pentru a o păstra, mai rămâne doar să vrei.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Vărsător
Acum vezi care este secretul echilibrului tău: armonia din familie, stabilitatea pe care va trebui să o protejezi chiar dacă nu va fi ușor.

Horoscop 29 aprilie 2018 – Pești
Privești cu mai multă bunăvoință spre cei din anturaj, chiar dacă ți-au făcut destule probleme. Pentru tine contează să depășești aceste impresii negative.

Sursa: libertatea.ro