HOROSCOP! Racii vor deveni excesiv de sensibili

Horoscop zilnic!

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec se crează un context astral defavorabil relațiilor de familie. Nativii pot intra în conflict cu membrii cu care locuiesc sub același acoperiș, însă nici rudele, la modul general, nu fac excepție. Neînțelegerile se pot amplifica către seară și pot degenera. Horoscopul de azi pentru zodia Brbec îi sfătuiește pe nativi să fie mai înțelegători cu cei dragi și să nu încerce să se impună cu orice preț.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Cei născuți în zodia Taur nu se simt în largul lor în preajma unor persoane și au tendința de a evita un anturaj, un eveniment unde ar trebui să dea ochi cu aceștia. Nativii sunt crispați, sunt tăcuți și dau senzația că nu-și găsesc cuvintele. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe aceștia să nu intre în negocieri și să nu ia decizii importante.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se lasă frământați de un context financiar defavorabil. Nativii fac calcule și gândesc o strategie pentru a face niște economii. Posibil să renunțe la unele vise sau planuri care erau prevăzute în viitorul apropiat. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le cere acestora mai multă responsabilitate în modul de cheltuire a banilor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Luna, întocmai guvernatorul lor, va tranzita semnul Rac și va aduce predispozițe către stări sentimentale. Nativii vor fi mai sensibili și vor căuta să petreacă mai mult timp alături de familie și cei dragi. La nivel psihic și spiritual, nativii vor simți că sunt dominați de gânduri, însă influența acestora va fi una pozitivă și benefică. Horoscopul de azi pentru zodia rac îi atenționează pe nativi că pot fi răniți foarte ușor azi.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Cei născuți în zodia Leu pot afla informații și amănunte importate într-un contex de viață în care se simțeau defavorizați. Nativii sunt sfătuiți să asculte, să fie atenți la tot ceea ce se petrece în jurul lor și să caute să se folosească de ceea ce aud în beneficiul lor. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce inspirație și intuiție în rezolvarea unei sarcini.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de neînțelegeri cu prietenii bazate, posibil, pe idei diferite sau abandonarea unor planuri comune. Dialogul va fi problematic și cu greu, cu compromisuri, pot reuși să ajungă la o cale de mijloc. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acestora să fie mai prudenți în dialogul cu prietenii și mai rezervați în afirmații.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Balanță contextul astral creat aduce stări de irascibilitate, oboseală și nervi, iar cei din jur vor fi ținta acestora, atitudine care poate fi involuntară, dar care poate aduce conflicte. Nativii pot fi părăsiți, lăsați singuri și evitați de cei din jur. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să se odihnească mai mult și să apeleze la activități distractive și relaxante.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion se pot atașa de o idee, de un concept și pot merge până în pânzele albe pentru susținerea acestuia. Nativii dau dovadă de încăpățânare și-și susțin cu violență și dramatism concepțiile și părerile. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi îndeamnă pe aceștia la calm și detașare.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se pot implica în activități care au legătură cu o moștenire, cu obținerea unor bunuri materiale, a unei sume de bani care le revine dintr-un proiect comun. Nativii nu trebuie, însă, să aibă mari așteptări și să nu se lanseze în afirmații pe care, mai târziu să le regrete. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe aceștia să fie atenți la tot ceea ce semnează, în special dacă vorbim de acte oficiale.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Configurația astrală a zilei le aduce celor născuți în zodia Capricorn blocaje în tot ceea ce înseamnă negocieri și dialog cu partenerii de afaceri. Nativii vor fi foarte încăpățânați în susținerea ideilor și tranzacțiile vor avea slabe șanse de reușită. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să-și urmeze interesul înainte de toate.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se pot confrunta pe tot parcursul zilei cu o stare generală proastă, iar problemele de sănătate, în special în contextul în care există afecțiuni cronice, se pot manifesta și pot strica buna dispoziție a nativilor. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe aceștia să se odihnească mai mult și să nu facă excese de niciun fel.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 8 august 2018

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de stări melancolice nedefinite, de o tristețe interioară căreia nu-i pot depista rădăcinile și amintirile pot reveni brutal în viața acestora. Horscopul de azi pentru zodia Pești le cere nativilor să nu se lase influențați de starea psihică în luarea unei decizii importante, care le poate marca viitorul.

sursa: Cancan.ro