HOROSCOP! RACII RENEAGĂ AUTORITATEA CELORLALȚI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Berbec sunt foarte activi în această zi și se preocupă fie de rezolvarea unor probleme de familie, fie de rezolvarea unor chestiuni care vizează locuința, sarcini gospodărești, poate chestiuni administrative. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să-și facă un plan de acțiune pentru următoarea perioadă pentru că sunt foarte lucizi și raționali acum.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Nu este o zi cu puternică susținere astrologică pentru cei născuți în zodia Taur, în sensul că acești nativi au o perioadă destul de conflictuală și tensiunile se răsfârng asupra diferitelor sectoare de viață. Uranus, planeta surprizelor, aflată în zodia Taur, se găsește în opoziție cu planetele care traversează zodia Scorpion, prin urmare nativii ar trebui să stea liniștiți, să se dedice activităților lejere, ușoare, care nu-i suprasolicită. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să se relaxeze și să nu ia decizii importante pentru că s-ar putea răzgândi ulterior.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Este o zi în care cei născuți în zodia Gemeni sunt axați pe socializare, pe participarea la evenimente, ieșit cu prietenii și colegii. Nativii vor fi destul de raționali acum și vor reuși să-și clarifice situații de viață și să-și pună la punct planuri pe termen lung. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce momente frumoase, plăcute, vesele alături de familie.

 Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Rac nu acceptă sub nicio formă autoritatea celor din jur. Nativii sunt dispuși să facă tot ce le stă în putință să iasă lucrurile așa cum își doresc ei sau vor lupta până în pânzele albe să ducă la bun sfârșit un plan. Horoscopul de azi pentru zodia Rac îi atenționează că lucrurile nu vor ieși așa cum își doresc și acest aspect ar trebui să-l aibă în vizor pentru a nu se enerva și a nu isca conflicte inutile.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Este o zi favorabilă relaxării și comunicării cu cei dragi, dialogului pe subiecte ușoare și comune. Cei născuți în zodia Leu pot primi vești din străinătate, de la rude sau prieteni, sau pot cunoaște persoane pe internet cu care să discute pe aceeași lungime de undă. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce interes pentru activități intelectuale, studiu și cercetarea unor domenii noi de interes.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Fecioară se vor lupta cu propriile gânduri și idei, însă nu este neapărat un aspect negativ, cât mai degrabă unul determinant, energic pentru că nativii vor reuși să-și traseze planuri și strategii de viitor. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară îi sfătuiește să se preocupe de activități care impun muncă fizică astfel încât raționamentul să poată funcționa la capacitate mare și nestingherit.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Este o zi în care gândurile celor născuți în zodia Balanță vor fi haotice și cu greu se vor concentra pe o singură direcție. Posibil ca nativii să se confrunte cu stări de panică legate de un loc de muncă sau de o sumă de bani. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere săs e odihnească mai mult și să fie mai deschiși către activități relaxante, chiar și distractive, dacă nu impun consum de energie.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Scorpion au șansa astăzi să-și pună în ordine niște sentimente, gânduri cu privire la o relație, la un partener (fie de viață, fie de afaceri). Este o zi în care nativii vor lega cu ușurință noi alianțe, noi relații de prietenie. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi atenționează că este posibil să aibă parte de o surpriză din partea persoanei iubite.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Pentru cei născuți în zodia Săgetător ziua de azi poate veni cu o stare de spirit mai puțin bună cauzată de niște discuții tensionate, în contradictoriu cu cei din familie. Dacă se poate, este indicat ca nativii să evite vizitele la rude. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește să se relaxeze mai mult, să petreacă mai mult timp cu prietenii, să iasă în natură.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Capricorn au parte de vești bune legate de o situație, un context financiar. Posibil ca nativii să primească o sumă de bani mult așteptată și chiar nesperată, poate cineva să le returneze o datorie. Moment favorabil să facă o schimbare legată de stilul de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le aduce dialoguri plăcute și constructive cu o femeie, poate mamă, soră, prietenă.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Cei născuți în zodia Vărsător devin complici într-o situație plăcută, fac o surpriză cuiva drag sau poate ajută pe cineva apropiat să depășească un moment mai greu. Nativii au capacitatea de a-i încuraja pe cei din jur și nu ar trebui să se mire dacă vor fi solicitați de prieteni. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le oferă ocazia de a pleca într-o scurtă călătorie care le va îmbunătăți considerabil starea de spirit.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 13 octombrie 2019
Este o zi favorabilă pentru cei născuți în zodia Pești. Nativii vor fi extrem de intuitivi, vor lua cele mai bune decizii, însă trebuie să aibă grija să-și canalizeze constructiv energia de care dau dovadă acum pentru a nu risca să se îmbolnăvească. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește să nu facă excese și să nu se consume energetic. Zi bună pentru achiziții legate de locuință.

 

 

Sursa: huff.ro