HOROSCOP: Racii au mare noroc la bani!

Berbec: Un prieten deprimat are nevoie de umărul tău ca să plângă. Ascultă-l cu înţelegere, dar nu te lăsa târât şi tu în depresia lui.


Taur: Se adună prea multe sarcini pe umerii tăi fix, azi, când ai vrea să pleci de la muncă mai devreme. Nu ezita să ceri ajutorul altora.


Gemeni: O zi bună pentru a începe proiecte serioase. Ar putea fi vorba şi o vacanţă în străinătate. Ai concentrarea necesară pentru a lucra la detalii.


Rac: O zi bună din punct de vedere financiar. O sumă de bani pentru care ai muncit mult pică azi. Seara o dedici sărbătoririi evenimentului.


Leu: Până acum ţi-ai dedicat energia pentru a le face bine altora. De acum înainte îţi vei vedea strict de interesele personale.


Fecioară: Te-ai agitat mult în ultimele zile şi, chiar dacă mai ai multe de rezolvat, simţi că nu mai poţi să duci. Vei fi înţeles dacă faci o pauză.


Balanţă: Lucrurile se îmbunătăţesc considerabil în plan afectiv. Îţi merge bine în viaţa de cuplu şi te poţi aştepta la o surpriză romantică diseară.


Scorpion: Eşti pus în situaţia de a organiza o reuniune socială la care vor participa şi prieteni, dar şi persoane străine. Aşteaptă-te la emoţii mari.


Săgetător: O zi în care îţi va fi mai uşor să rezolvi probleme care implică multe acte sau relaţionarea cu instituţii greu accesibile ale statului.


Capricorn: Situaţia ta financiară începe să se îmbunătăţească. Tu preferi să sufili în iaurt, însă, şi îţi stă mintea doar la muncă şi la economii.


Vărsător: Ai toane azi. Eşti ba vesel, ba melancolic. Încearcă să-ţi ocupi timpul cu sarcini simple, repetitive, pentru a-ţi găsi echilibrul.


Peşti: Încerci să rezolvi prea multe lucruri în prea scurt timp, azi. Este posibil ca tocmai de aceea să nu îţi iasă nimic. Fă-ţi o listă de priorităţi.

SURSA: jurnalul.ro