HOROSCOP! Probleme în dragoste pentru o zodie


Horoscop 17 august 2019 Berbec

În weekend, oboseala își va spune cuvântul. Se pot accentua afecțiunile legate de picioare și sistem digestiv. Folosește remedii naturiste și odihnește-te mai mult. Există dusmănii ascunse în segmentul profesional. Subiectele principale au legătură cu filozofia ta de viată, cu planurile tale de călătorii sau de studii. Fii mai rezervat vizavi de ceilalți și vorbește cât mai puțin, evitând să-ți divulgi planurile și opiniile personale pe diverse teme. 

Horoscop 17 august 2019 Taur 

Zilele acestea sunt favorabile modificării planurilor de viață. Ai fi tentat să apelezi la prietenii și protectorii vechi, însă nu se recomandă. Gândurile tale se îndreaptă către grupuri de oameni, asociații, organizații cu scopuri umanitare. La prima vedere pot părea interesant totul, însă la o a două vedere, dezamăgirea va fi la cote înalte. Fundalul neînțelegerilor este legat de bani, bunuri comune, investiții și moșteniri. Prudentă! 

Horoscop 17 august 2019 Gemeni

Weekendul îți aduce evenimente sociale cu multă lume. Va trebui să te prezinți cuviincios, să-ți alegi cu grijă cuvintele, pentru că de asta va depinde pe viitor carieră ta profesională și imaginea în ochii celorlalți. Relațiile cu șefii sau cu reprezentanții autorităților sunt tensionate, de aceea fii prudent și ține-ți firea. Sunt posibile altercații, contradicții și schimbarea unor planuri pe care le aveai cu unii apropiați. Pot apărea prieteni noi la orizont. 

Horoscop 17 august 2019 Rac 

Se întrezăresc vești legate de străinătate la finalul acestei săptămani. Unele te pot nemulțumi, pentru că vor anunța fie întârzieri, amânări, încurcături ale demersurilor legate de călătorii, fie se autoinvita la ține acasă unele cunoștințe plecate demult din țara. Ai răbdare, pentru că lucrurile se vor aranjă favorabil, cât ai clipi. Sufletul tău are nevoie de rafinare, de lărgirea orizontului cunoașterii, așa încât orientează-ți eforturile către activități culturale. 

Horoscop 17 august 2019 Leu 

Sunt zile importante pentru verificarea bugetului și a situației achitării datoriilor. Traversăm o perioadă în care foarte ușor se pot comite greșeli în acte, plăți sau înțelegeri verbale. Fii prudent și ține pasul cu toate demersurile financiare de care ai nevoie zilnic. Datorită persoanei iubite sau copiilor poți fi nevoit să cheltuiești sume mari de bani. Discerne atent pe ce cheltuiești și nu te lăsa impresionat de nimeni și de nimic. 


Horoscop 17 august 2019 Fecioară

Zilele acestea se anunța tensiuni în relația cu partenerul de viață, de afaceri și în relațiile de colaborare. Cu greu se poate desluși ce se petrece în acest sector de viață și activitate, de aceea fii prudent. Evită implicarea emoțională în orice fel de relație. Probabil că datorită aspectelor domestice sau problemelor membrilor familiei să apară discuții aprinse cel puțin cu partenerul de viată. Relaxează-te, controlează-ți stările și gândește-te mai mult la binele tău. 

Horoscop 17 august 2019 Balanță

Chiar dacă este weekend, se pare că îți vei continuă muncă de la serviciu sau treburile de rutină ale casei. Dozează-ți eforturile, detașează-te de cotidian, pentru că peste câteva zile va trebui să refaci toate activitățile realizate zilele acestea. Organismul este suprasolicitat, astfel încât ar fi bine să-i asculți semnalele și să-l îngrijești pe măsură. De evitat consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale, pe cât posibil, pentru că există un risc crescut de erori. 

Horoscop 17 august 2019 Scorpion 

La sfârșitul acestei săptămâni, dorință de a stă mai mult cu persoană iubită sau cu copiii este la cote înalte. Totuși, prezența acestora sau problemele lor te pot necaji profund. Ascultă-le doleanțele, evită să le dai sfaturi și acordă-le timp și spațiu că să se desfășoare după bunul lor plac. Sunt probabile neplăceri serioase, poate chiar desprinderi din anumite relații sentimentale. Pudentă, detașare și relaxează-te cu un hobby! 

Horoscop 17 august 2019 Săgetător

Sâmbătă ți se cer prezența și eforturile acasă. Este nevoie să te implici în curățenii generale, reparații curente sau reamenajări de decor. Discuțiile pe teme de patrimoniu familial pot fi tensionate și se va cădea la pace, însă într-o altă perioadă. Deocamdată, fii alături de cei dragi și implică-te mai mult în problemele lor. Depinde în exclusivitate de ține să gestionezi situațiile spre binele tuturor. Evită contradicțiile și luarea deciziilor de unul singur! 

Horoscop 17 august 2019 Capricorn 

Sunt posibile întâlniri și dialoguri cu neamurile și prietenii apropiați la finalul acestei săptămâni. Ar fi bine să vorbești puțin și să asculți mai mult, pentru că există riscul unor neînțelegeri majore a temelor discutate. Fii foarte prudent dacă ești nevoit să călătorești, mai ales pe apa. Sunt posibile neplăceri greu de estimat și controlat. Mentalul este distorsionat, astfel că aprecierile de orice fel pot fi la fel. Odihnește-te conștient! 

Horoscop 17 august 2019 Vărsător

Îmbunătățirea situației tale financiare te preocupa serios zilele acestea, pentru că ești foarte nemulțumit de ce și cât câștigi din activitatea desfășurată la un loc de muncă. Este posibil să afli informații legate de modificarea condițiilor de muncă sau a salarizării. Evită speculatiile, tentația împrumuturilor și asocierilor în afaceri. Există persoane în mediul socio-profesional în care activezi și care îți pot oferisfaturi pertinente. 

Horoscop 17 august 2019 Pești

Beneficiezi de multă energie la sfârșitul acestei săptămâni. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, de aceea fii prudent și controlează-te. Dai dovadă clară de nemulțumire față de tot și toate, iar asta poate deteriora relațiile cu toată lumea. Or avea și ceilalți vina lor, însă pe undeva și tu ești un soi de generator zgomotos. Dozează-ți eforturile, ocupă-te doar de treburile tale și detașează-te de evenimentele din jur. 

 

 

Sursa: a1.ro