Horoscop! Probleme în cuplu şi o decizie importantă

Horoscop 11 martie 2020 Berbec
Berbecii au mult noroc în dragoste astăzi, mai ales cei care au deja o relaţie stabilă. Partenerul vostru vă poate face o surpriză frumoasă, fie vă invită la o cină romantică, fie la un film sau un spectacol mult aşteptat. Bucuraţi-vă de comania acestei persoane şi nu vă zgârciţi la complimente.

Horoscop 11 martie 2020 Taur
Cină romantică și un cadou mult așteptat. De asta vor avea parte nativii din zodia taur. Anii care au trecut peste relația voastră și-au lăsat o amprentă frumoasă, iar romantismul nu a dispărut deloc. Sunteți dovada vie că dragostea nu durează doar trei ani. Bucurați-vă din plin de tot ceea ce vă oferă viața și ignorați problemele care vă pun la încercare. Astrele sunt de partea dumneavoastră.

Horoscop 11 martie 2020 Gemeni
Nativii Gemeni sunt pe cale să facă un compromis de dragul unei relaţii din cercul de apropiaţi. Gândiţi-vă bine la acest aspect, sunteţi gata să renunţaţi la anumite principii de dragul prieteniei? S-ar putea ca, în caz contrar rămâneţi cu un gol şi cu nişte mustrări de conştinţă pentru comportamentul vostru.

Horoscop 11 martie 2020 Rac
Nativii rac se confruntă cu probleme serioase în cuplu. Treceți printr-o perioadă foarte tensionată, iar asta asta vă va afecta relația. Jobul vă solicită foarte mult și începeți să vă neglijați partenerul de viață. Nu lăsați nimic să stea in calea fericirii și țineți minte că micile gesturi de iubire pot avea un final fericit.

Horoscop 11 martie 2020 Leu
Atitudinea ta față de tine trece prin anumite schimbări chiar acum și este aproape ca și cum te vei cunoaște din nou. Acest proces de a te simți confortabil cu noi aspecte ale personalității tale nu este întotdeauna legat de o mare experiență, dar este necesar pentru a-ți îmbunătăți încrederea. Un lucru care te-ar putea ajuta să te adaptezi este să eviți oameni care îți spun mereu ce să faci cu viața ta. Nu ai nevoie de acest tip de sfaturi acum.

Horoscop 11 martie 2020 Fecioară
Puteți fi la fel de flexibil ca o bucată de cauciuc toată ziua, dacă doriți, dar dacă persoanele cu care aveți de-a face rămân rigide, nu va conta cât de deschis sunteți. Din păcate, pasul pe care îl faceți astăzi depinde de alte persoane. Vestea bună este că poți alege cu cine petreci timpul. Simțiți-vă liber să refuzați invitațiile din partea persoanelor pe care le cunoașteți şi vor să facă lucrurile la fel. Spunând nu, îi vei ajuta să înţeleagă faptul că ar trebui să înceapă să fie mai deschiși.

Horoscop 11 martie 2020 Balanţă
Nu fii prea surprins dacă alții din viața ta, colegi de muncă sau de școală, încep să te caute pentru răspunsuri, astăzi. Ai reputația că știi ce faci, iar renumele competenței tale se răspândește rapid. Rezumă-te doar la răspunsul corect. Îi vei încuraja să nu se mai gândească la ei înșiși. În schimb, încercați să îi ajutați pe acești oameni să își găsească propriile răspunsuri. În acest fel, îi vei ajuta mai mult decât ai vrea, sau decât spunându-le doar ce vor să audă.

Horoscop 11 martie 2020 Scorpion
Dacă simți că șeful tău sau o altă persoană cu autoritate a încercat prea mult să te controleze în ultima vreme, probabil ai dreptate, dar asta este viața ta acum. Renunțarea la un anumit control asupra locului în care mergi sau a ceea ce faci nu este sfârșitul lumii și ar fi în interesul tău să încetezi să lupți atât de tare împotriva şefilor. Ei știu mai multe decât tine; în caz contrar, nu ar fi în poziția în care se află. Dacă vrei să știi cât de multe fac într-o zi, stai liniștit și ascultă.

Horoscop 11 martie 2020 Săgetător
Săgetătorii vor avea o zi plină de surprize. Încearcă să fii cu ochii în patru, ca să puteţi observa şi înţelege tot ce se întâmplă în jurul vostru şi pentru a putea reacţiona în consecinţă. Ai încredere în propriul instinct şi nu te lăsa influenţat în decizii, în ceea ce priveşte situaţia profesională. Astăzi, vei fi numărul unu, indiferent de eforturile depuse de ceilalţi. 

Horoscop 11 martie 2020 Capricorn
Capricornii se vor gândi la noi soluţii prin care să aibă venituri suplimentare. Un prieten apropiat îţi va face o propunere legată de o afacere, iar astrele te sfătuiesc să nu pierzi acest tren. Poate fi un prim pas spre ieşirea din austeritate. Din punct de vedere personal, lucrurile nu merg foarte rău, însă ai putea depune un efort mai mare pentru a-ţi face partenerul fericit. 

Horoscop 11 martie 2020 Vărsător
Astăzi, Vărsătorii pot avea probleme şi vor avea nevoie de sfatul membrilor familiei mai în vârstă. Poate fi vorba despre o problemă financiară, cum ar fi achitarea unei datorii mai vechi, sau o o problemă personală. Ziua se va încheia la o discuție interesantă cu un prieten din copilărie, care îi va încărca pe nativii acestei zodii cu energie și entuziasm.

Horoscop 11 martie 2020 Pești
Pentru majoritatea Peştilor, 11 martie este o zi liniştită. Pare că cineva te îndrumă cu o mână invizibilă pe drumul cel bun. Este cel mai bun moment pentru a rezolva problemele care ţi-au dat bătăi de cap în ultima perioadă. Dacă nu eşti implicat într-o relaţie sentimentală, sfatul astrelor este să deschizi ochii şi să vezi cum dragostea aşteaptă la uşă. 

Sursa: Observator.tv