Horoscop! Planuri de viitor şi o poveste de dragoste cu final fericit

Horoscop 20 octombrie 2019 Berbec
Dragi Berbeci, gândiţi-vă bine la viitor. Profitaţi de linişte, de zilele libere şi ordonaţi-vă gândurile. Ce vă doriţi de la viaţă? Ce aşteptări aveţi în dragoste? Unde vă vedeţi peste 10 ani? Este timpul să răspundeţi la câteva întrebări şi să vă asumaţi faptul că trebuie să începeţi munca pentru îndeplinirea visurilor voastre.

Horoscop 20 octombrie 2019 Taur
Taurii au parte de o zi plină, dar vor avea destulă energie. Un prieten poate avea nevoie de ajutorul vostru pentru anumite activităţi ce ţin de casă, cum ar fi mutarea sau redecorarea. Fiţi alături de aceştia, însă aveţi grijă şi de sănătatea voastră. Nu depuneţi efort excesiv, mai ales dacă vă simţiţi epuizaţi.

Horoscop 20 octombrie 2019 Gemeni
Gemeni, sunteți pe foc azi, mai ales conversațional. A fi în preajma prietenilor și a face glume este locul în care gravitați. Cel mai probabil ar trebui să vă faceţi simţită prezenţa la o petrecere, o întrunire între colegii de muncă, ori la un eveniment complet necunoscut. Spontaneitatea vă reprezintă, profitaţi de fiecare clipă şi distraţi-vă. Nu veţi regreta.

Horoscop 20 octombrie 2019 Rac
Raci, este o idee bună să faceţi lucrurile care vă fac să vă simțiţi bine astăzi, chiar dacă poate însemna să leneviţi în interiorul casei. Dacă vreţi să faceţi totuşi o activitate, ieşiţi la alergat, ori doar plimbaţi-vă în parc, chemaţi un prieteni, ori mai mulţi şi relaxaţi-vă împreună în aer liber.

Horoscop 20 octombrie 2019 Leu
Este ziua în care îţi pui personalitatea puternică în valoare. Nu degeaba ţi se spune că eşti regele junglei. Eşti obişnuit să "joci" la nivel înalt şi te aştepţi ca toţi cei din jurul tău să se ridice la acelaşi nivel. Apar discuţii pentru implicarea într-un proiect nou, însă ar trebui să condiţionezi implicarea ta de formula în care îţi vei desfăşura activitatea. Nu uita că dacă nu-ţi faci tu viaţa uşoară, nimeni nu se va zbate pentru tine.

Horoscop 20 octombrie 2019 Fecioară
Ai parte de multe dispute şi conflicte astăzi. Inteligenţa te ajută să joci rolul de om mai mare şi să laşi de la tine. Însă nu trebuie să-i obişnuieşti pe oameni cu bunătatea ta, pentru că aceştia vor căuta să profite de tine la maxim. Nu te ascunde în spatele timidităţii tale. Arată-le celor din jur din ce aluat eşti făcut. La finalul zilei, trebuie să tragi linie şi să vezi dacă lucrurile au decurs în favoarea ta.

Horoscop 20 octombrie 2019 Balanţă
Ai multe lucruri de făcut astăzi şi este posibil ca timpul să nu-ţi ajungă. Ar trebui să-ţi aranjezi obligaţiile în funcţie de prioritate, iar o parte dintre ele să le amâni pentru zilele următoare. Vei uita de efortul depus pe parcursul zilei spre seară, când vei avea ocazia să petreci alături de câţiva prieteni dragi, indiferent că vorbim despre o reuniune la unul dintre ei sau o ieşire în grup în oraş.

Horoscop 20 octombrie 2019 Scorpion
Ai nevoie de multă odihnă astăzi pentru că urmează o săptămână extrem de complicată pentru tine la muncă. Încarcă bateriile la nivel maxim ca să faci faţă la încercările la care vei fi supus. Important este să te gândeşti că greutăţile trec, într-un fel sau altul, şi că ai mai multe şanse să treci cu bine peste ele, dacă nu uiţi să-ţi păstrezi calmul şi să acţionezi conform regulilor impuse de şefi.

Horoscop 20 octombrie 2019 Săgetător
Vei avea o duminică liniştită şi plin de toate lucrurile pe care vei dori să le faci. Te vei distra, dar nu vei face un singur lucru toată ziua, ci diverse activităţi mici, cum ar fi o tură prin magazinele preferate, câteva ore la soare, o masă copioasă cu prietenii. Te vei simţi atât de relaxat, încât vei putea discuta cu cineva apropiat despre ceva ce te deranjează de câtva timp.

Horoscop 20 octombrie 2019 Capricorn
Cel mai mult astăzi îţi va plăcea să dormi. Pur şi simplu. Ai trecut peste erorile pe care le-ai făcut toată săptămâna şi eşti relaxat, mai ales că e o zi perfectă pentru odihnă. O bună parte din zi se recomandă să o petreci solitar, doar spre seară e indicat să socializezi, doar dacă e neaapărat nevoie.

Horoscop 20 octombrie 2019 Vărsător
Te tentează asta, dar nu se recomandă să amâni nimic azi. Cu cât rezolvi mai repede ce e de rezolvat, cu atât mai uşor te vei relaxa apoi. Ai câteva idei despre cum să petreci seara, dar e posibil să împărtăşeşti ideile acestea cu cineva care are cu totul şi cu totul alte planuri. E în regulă, poţi să îţi faci propriul program, dacă nu vrei să faci niciun compromis.

Horoscop 20 octombrie 2019 Peşti
O parte din lucrurile la care te-ai gândit să le faci astăzi s-ar putea să nu fie posibile. Nu te descuraja prea mult de aceste blocaje. Mai bine vezi dacă nu cumv ele îţi oferă alte perspective. Eşti foarte interesat să înveţi lucruri noi, nu te lăsa intimidat de perspectiva îndepărtată. Eşti în stare de mult mai mult decât crezi. Poţi încerca lucruri noi, fii deschis la oice oportunităţi.


Sursa: observator.tv