HOROSCOP: Peștii trebuie să se odihnească mai mult!

BERBEC
Stările interioare fluctuează foarte mult la finalul acestei săptămâni. Este posibil să ai senzaţia că toată lumea e împotriva ta, dar subiectivismul este la cote înalte. Bine ar fi dacă ai reuşi să te calmezi şi să te retragi din mijlocul celorlalţi. O plimbare în natură sau o meditaţie în locuri sfinte ar ajută enorm. Sunt doar stări pasagere. Dialogurile cu membrii familiei te pot ajuta să vezi lucrurile printr-o altă prismă.

TAUR
Sfârșitul acestei săptămâni te pune în situații pentru care trebuie să iei singur decizii. Ceilalţi au treburile lor. Prietenii, chiar dacă vor să îţi dea o mână de ajutor, nu reuşesc. Bazează-te doar pe forţele tale şi vei reuşi să iei deciziile corecte. Comunicarea este excelent susţinută de astre şi ar fii bine să spui tot ce ai pe suflet. Cineva te va auzi şi la momentul potrivit te va ajuta. Vin bani, cadouri, recompense și favoruri mult așeptate.

GEMENI
Eforturile și atenția îți sunt atrase la sfârșitul acestei săptămâni de situațiile profesionale şi de imaginea ta în ochii celorlalți. Poţi fi pus în situaţia de a-ţi apăra statutul social, ceea ce nu va fi uşor. Talentele tale înnăscute, de a folosi vorbele şi de a te apropia de semeni, te vor ajuta foarte mult. Cadourile sau recompensele băneşti sunt la frecvente, ajutându-te să treci mai uşor peste momentele neplăcute.

RAC
Sufletul tău este pe primul plan la finalul acestei săptămâni. Inima îţi dă ghes să te plimbi prin locuri frumoase, încărcate de energii deosebite, să citeşti cărți spirituale sau să vizionezi un film bun. Planurile de călătorii îndepărate sunt pe aproape, dar atenţie că pot suferi modificări. Poate o perioadă, în limita posibilităţilor, este bine să te ţii departe de tot ce înseamnă călătorii sau studii. Însă poți călători imaginar!

LEU
Ai timp susficient la dispoziție să te gândești la aspectele financiare comune cu alții în acest weekend. Situaţia nu este roză în acest sector, de aceea prudenţa şi discernământul trebuie să te însoţească permanent. Fiind unul din segmentele foarte răscolite acum, ar trebui să depui eforturi pentru a înțelege de ce te afli în această situație. Pe de altă parte sunt multe lucruri frumoase care te înconjoară şi de la care îţi poţi reîncărca bateriile.

FECIOARA
Chiar dacă nu prea îţi convine, relaţiile parteneriale te solicită destul de mult la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile situaţii conflictuale, însă ai suficiente forţe şi talente să rezolvi totul. În aceste momente, sfaturile prietenilor sunt binevenite. Relaţiile sentimentale sunt într-un con de umbră, recomandabil fiind să nu te bazezi pe ele. Îngrijește-ți permanent sănătatea!

BALANTA
Finalul săptămânii aduce activități de rutină atât acasă, cât și la serviciu. E adevărat că parcă totul ţi se întâmplă numai ţie, dar cu răbdarea treci marea. Nu se recomandă analize şi consultaţii medicale, pentru că rezultatele pot fi eronate. Problemele de sănătate îşi fac simţită prezenţa, de aceea menajează-te cât de mult posibil. Ține cont de sfaturile celorlalți și acceptă-le ajutorul. Munca în echipă este eficientă și chiar amuzantă.

SCORPION
Relaţiile sentimentale sau cu copiii capătă importanță la sfârșitul acestei săptămâni. Cu toate că situaţiile apărute sunt controversate, fii prudent, deoarece există riscul să fii înşelat uşor. Ai vrea tu să te îndrăgostşti sau să petreci, dar nu este momentul. Relaţiile cu prietenii sunt destul de încordate, astfel că nu te poți baza pe aceste persoane. Meditaţiile în locuri dragi sufletului tău, plimbările în aer liber, te ajută mult.

SAGETATOR
Căminul, locul natal sau relaţiile cu membrii familiei te acaparează total la sfârșitul acestei săptămâni. Există aspecte care ar trebui lămurite și rezolvate. E adevărat că unele sunt mai puţin plăcute, dar vei reuşi să depăşeşti totul cu bine. Capitolul financiar este destul de încercat, dar ai încredere că te vei descurca, pentru că din umbră veghează ochiul divin şi te ajută la momentul potrivit. Ferește-te de a povesti nemulțumirile tale personale!

CAPRICORN
Weekend-ul îți pregătește călătorii și oferte de participare la seminarii sau workshop-uri scurte. Important este să te adaptezi situaţiei, deoarece vei descoperi şi partea frumoasă a lucrurilor. Se recomandă să vorbeşti puţin şi cu prudenţă. Primeşti multă susţinere din partea relaţiilor parteneriale şi, în sfârşit, vei recunoaşte şi tu asta. Sunt posibile cadouri de la autori necunoscuţi, dar binevenite.

VARSATOR
Este momentul să intri într-un con de umbră şi să te ocupi de aspectele materiale ale vieții cotidiene în acest sfârșit de săptămână. Se întrezăresc fluctuații financiare la locul de muncă, astfel că ar fi bine să fii prudent vizavi de cheltuieli și investiții. Şi moralitatea ta este în joc, acum fiind un moment propice să îţi demonstrezi integritatea. Concentrează-te pe lucruri cinstite şi vei obţine numai note bune.

PESTI
Stările tale sunt atât de diverse, încât în zilele acestui weekend, poţi interpreta roluri diferite complet. Practic le vei oferi celor din jur un spectacol pe cinste. Ce te poate ajuta foarte mult, în continuare, sunt relaţiile ceilalți, respectiv activitățile comune și dialogurile. Dorinţa de aventură şi iubire îţi acompaniază comportamentul, oferindu-ţi un farmec aparte. Îngrijește-ți sănătatea, pentru că organismul tău are nevoie de odihnă.

Sursa: astrocafe.ro