HOROSCOP! O zodie face compromisuri

Berbec

Ar trebui să dedici mai mult timp familiei. I-ai cam neglijat în ultimul timp și relațiile trebuie detensionate înainte de apariția unui conflict. Sfat: Nu uita ce este cu adevărat important. Numărul norocos al zilei:12.

Taur

Este momentul să culegi roadele muncii tale din ultimul timp. Eforturile depuse vor fi apreciate de superiori și recompensele nu vor întârzia să apară. Sfat: Apreciază fiecare moment. Numărul norocos al zilei: 1.

Gemeni

Astăzi primești un răspunsul dorit la o problemă care te chinuie de ceva vreme. Chiar dacă lucrurile nu se desfășoară pe cât de repede ai vrea, rezultatul final merită efortul. Sfat: Nu îți pierde niciodată speranța! Numărul norocos al zilei: 20.

Rac

Simți nevoia de socializare și dacă se ivește ocazia unei întâlniri cu prietenii, nu o lăsa să-ți scape. Ai multe probleme care te macină și sfatul lor este binevenit. Sfat: Ține cont de sfaturile celor dragi. Numărul norocos al zilei: 13.

Leu

Nu neglija problemele partenerului de viață. Fă-ți timp să îl ascuți și împreună puteți ajunge la un compromis benefic pentru amândoi. Sfat: Uneori trebuie să lași de la tine. Numărul norocos al zilei: 4.

Fecioară

Azi ai doar motive de bucurie și încântare. Ești înconjurat de persoanele dragi și nimic nu poate să-ți strice ziua. La rândul tău, arată-le cât de mult îi apreciezi. Sfat: Păstrează-ți energia pozitivă! Numărul norocos al zilei: 16.

Balanță

Dacă se ivește șansa unei călătorii, nu ezita nici o clipă! Simți nevoia de a te detașa de cotidian și un mediu nou este exact ce îți trebuie. Sfat: Profită de fiecare moment! Numărul norocos al zilei: 19.

Scorpion

Pe plan sentimental lucrurile nu stau tocmai bine și ești perfect conștient de asta. Dacă vrei să-ți salvezi relația trebuie să fii dispus să lupți cu toate armele din dotare. Sfat: Gândește-te bine ce îți dorești și luptă pentru asta. Numărul norocos al zilei: 7.

Săgetător

Vei crea tensiuni în jurul tău deoarece ai tendința să îi critici pe toți cei cu care interacționezi. Dacă nu reușești să te temperezi, poți avea de suferit pe termen lung. Sfat: Învață să îți controlezi ieșirile! Numărul norocos al zilei: 3

Capricorn

Nu este momentul prielnic pentru a lua decizii importante. Oboseala și stresul s-au acumulat și poți comite erori grave dacă încerci să faci o schimbare radicală. Sfat: Recunoaște-ți limitele! Numărul norocos al zilei: 23.

Vărsător

Te simți depășit atât de problemele financiare cât și de cele sentimentale. Dacă nu reușești să găsești o soluție, riști să îți pierzi partenerul. Sfat: pentru orice problemă există o soluție! Numărul norocos al zilei: 9.

Pești

Ești apatic și nu ai chef de muncă, ceea ce îți poate face probleme la serviciu. Încearcă să le explici situația celor din jur și vei descoperi că sunt dispuși să îți acorde sprijinul. Sfat: Nu uita că nu ești singur! Numărul norocos al zilei: 8.

Sursa: huff.ro