Horoscop! O zodie dă lovitura pe final de an! Eşti chiar tu?

Berbec. Deveniţi mai cooperant într-o problemă pe care până acum aţi privit-o cu multă rezervă. Deschiderea pe care o manifestați o să va facă bine.

Taur. Cineva apropiat, cel mai probabil o rudă, vă provoacă nişte necazuri. Se impune să luaţi măsuri pentru a rezolva această situație neplăcută.

Gemeni. Rămâneţi neclintit în nişte ambiţii personale. Reversul medaliei este că succesul obţinut va poate puţin izola de ceilalți.

Rac. Astăzi va trebui să faceţi faţă unor obstacole, întârzieri sau piedici. Încercaţi să abordaţi ziua cu mult calm pe tot parcursul ei.

Leu. În ciuda firii independente resimţiţi acut nevoia de afecţiune şi sprijin. Pentru a le avea, e necesar să arătaţi asta fără complexe. Aveți șanse mari să câștigați o sumă uriasă de bani. 

Fecioara. Caracteristica zilei este riscul de a avea iniţiative neinspirate. Aşa că încercaţi să vă abţineţi de la prea multă acţiune.

Balanţă. Faptul că nu puteţi grăbi anumite evenimente nu e cazul să vă exaspereze. Chiar dacă alţii pun pe voi presiune, rămâneţi realist.

Scorpion. Superiorul vrea să vă încarce cu multe sarcini. Nu vă lăsaţi ademenit cu laude, căci acest lucru ar putea degenera în lipsă de etică profesională.

Săgetător. E o zi propice  noutăţilor. O idee ar fi să vă dedicaţi mai mult timp vouă înşivă, pentru că de aici încolo pot apare multe variante.

Capricorn. Se impun nişte verificări înainte de a încheia câteva proiecte profesionale. Dacă aţi muncit mult, e cazul şi să va acordaţi o pauză.

Vărsător. Va bucuraţi de atenţia şi aprecierea cuiva drag. Nu uitaţi nici o clipă să pretuiti darurile sufleteşti. Profitaţi de această conjunctură.

Peşti. Fie că vă convine sau nu, primiţi o nouă responsabilitate. Ea vă va aduce în mod cert şi un sentiment sporit de încredere în propiile puteri.


Sursa: a1.ro