HOROSCOP! O zi neplăcută, plină de tensiuni şi, în acelaşi timp, plină de surpriză!

HOROSCOP 21 iulie 2017. Berbec
HOROSCOP 21 iulie 2017. In prima parte a zilei s-ar putea sa va iesiti din fire din cauza divergentelor cu un partener de afaceri. Exista o cale de mijloc, dar compromisul este posibil numai daca reusiti sa va controlati implsivitatea si sa analizati situatia in mod lucid si obiectiv.

Aveti grija sa nu va descarcati nervii acasa!

Va sfatuim sa va relaxati mental, eventual practicand o activitate fizica intensa, prin care sa consumati excesul de energie.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Taur
HOROSCOP 21 iulie 2017. In prima parte a zilei este posibil sa survina evenimente neprevazute care va obliga sa va schimbati planurile.

Aveti tendinta sa fiti excesiv de optimist in privinta unui proiect de afaceri. Chiar daca totul pare usor la prima vedere, eastrolog.ro va recomanda sa studiati proiectul cu atentie si sa nu va grabiti sa luati o decizie.

Seara aveti posibilitatea sa va detasati de problemele curente si sa va destindeti in compania celor dragi.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Gemeni
HOROSCOP 21 iulie 2017. La locul de unca este posibil sa aveti de rezolvat numeroase probleme care nu suporta amanare si sa constatati ca nu prea va puteti baza pe ajutorul colegilor. Ar fi util sa stabiliti o lista de prioritati.

Va sfatuim sa va stapaniti nervozitatea, fiindca riscati sa spuneti lucruri pe care le veti regreta mai tarziu.

In a doua pare a zilei s-ar putea sa aflati ca o persoana apropiata a fost implicata intr-un accident de circulatie.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Rac
HOROSCOP 21 iulie 2017. Tensiunile din relatia cu superiorul ierarhic ar putea atinge azi un punct critic. Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa nu va lasati atras intr-o confruntare, ci sa incercati sa detensionati atmosfera. Daca va pastrati calmul, aveti numai de castigat.

In relatia cu partenerul de viata, va sfatuim sa fiti intelegator si sa evitati discutarea subiectelor delicate, care pot degenera in cearta.

Ar fi bine sa profitati de ziua de azi pentru a va odihni mai mult.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Leu
HOROSCOP 21 iulie 2017. Este posibil sa vi se propuna o calatorie in interes profesional care v-ar cam incurca planurile pecare vi le-ati facut pentru viata de familie. Intuitia va ajuta sa luati cea mai buna decizie.

Va sfatuim sa aveti grija ce si cat mancati, pentru ca azi sunteti predispus la probleme digestive.

Partenerul de viata ar putea avea nevoie de sprijinul dumneavoastra moral pentru a trece peste o zi mai dificila in plan profesional.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Fecioară
HOROSCOP 21 iulie 2017. In prima parte a zilei ar trebui sa va simtiti in forma si plin de energie.

Partenerul de viata v-ar putea reprosa ca ati cheltuit prea mult sau ca ati cumparat un obiect care nu este cu adevarat necesar. Va sfatuim sa reactionati cu calm si sa evitati cu orice pret o cearta.

Ar fi bine sa va implicati mai mult in problemele familiei si sa fiti mai atent la dorintele partenerului de viata.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Balanță
HOROSCOP 21 iulie 2017. Astazi relatiile cu colegii de munca sau cu partenerii de afaceri necesita rabdare si tact. Nu este exclus sa izbucneasca un conflict din cauza barfelor unei femei. Nu va lasati provocat!

Ar fi bine sa amanati activitatile importante si sa incercati sa va relaxati in aer liber.

In a doua parte a zilei este posibil sa intrati in posesia unei sume de bani mai devreme decat v-ati asteptat.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Scorpion
HOROSCOP 21 iulie 2017. Azi este de preferat sa evitati sa conduceti masina, fiindca exista riscul sa fiti implicat intr-un accident. Daca trebuie neaparat sa va deplasati cu masina, fiti foarte prudent si nu va lasat provocat!

Speculatiile si alte feluri de castiguri facile sunt de evitat, pentru ca va puteti alege cu pierderi importante.

In plan sentimental, sfatul unei persoane apropiate se poate dovedi foarte util pentru detensionarea relatiei cu persoana iubita.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Săgetător
HOROSCOP 21 iulie 2017. S-ar putea ivi ocazia sa participati intr-o afacere noua. Reusita pare sa depinda in buna masura de capacitatea dumneavoastra de a coopera.

In contextul astral destul de tensionat al zilei de azi este important sa va pastrati calmul si sa nu raspundeti la nicio provocare.

In a doua parte a zilei este posibil sa aflati o veste buna de la o persoana apropiata.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Capricorn
S-ar putea sa va suparati pe un prieten pentru ca nu si-a respectat pana la capat o promisiune, probabil legata de bani sau de afaceri.

Va sfatuim sa aveti rabdare si sa fiti mai intelegator. Seriozitatea care va caracterizeaza va face uneori sa aveti asteptari nerealiste in relatiile cu ceilalti.

Incercati sa va mai destindeti putin!

HOROSCOP 21 iulie 2017. Vărsător
HOROSCOP 21 iulie 2017. Pe plan profesional, este posibil sa inceapa sa apara rezultatele eforturilor depuse in ultima perioada.

Va recomandam sa evitati intalnirile cu prietenii sau cu rudele, pentru ca este posibil sa va certati cu cineva.

Azi este recomandat sa nu va urcati la volan sau, daca nu aveti incotro, sa fiti foarte prudent. Exista pericolul sa fiti implicat intr-un accident.

HOROSCOP 21 iulie 2017. Pești
HOROSCOP 21 iulie 2017. La locul de munca, relatiile cu colegii si cu superiorii ar putea fi tensionate din cauza configuratiei astrale dificile.

Este posibil sa se anuleze sau sa se amane o calatorie in interes profesional. Aceasta schimbare de program va avantajeaza, fiindca azi nu sunt indicate calatoriile lungi si intalnirile de afaceri.

Va sfatuim sa va pastrati calmul, pentru ca sunteti predispus la probleme de sanatate si chiar accidente.

Sursa: Realitatea.net