Horoscop! Leii fac gesturi frumoase și sunt recompensați pe măsură

Horoscop 25 februarie 2018 – Berbec
Este o zi frumoasă, care aduce oportunități speciale de abordare a nemulțumirilor. Poți da dovadă de o maturitate care să te uimească până și pe tine.

Horoscop 25 februarie 2018 – Taur
Ai parte de o zi care te poate conduce spre realizarea unui vis mai vechi, acela de a fi în relații bune cu un anumit grup sau cu unele persoane dintr-un grup.

Horoscop 25 februarie 2018 – Gemeni

Este important să îți evaluezi corect șansele când ești pe punctul de a lua decizii legate de carieră, de evoluția viitoare a proiectelor în care ești implicat.

Horoscop 25 februarie 2018 – Rac

Este o zi care îți poate aduce mult așteptata ocazie de a reveni la starea de echilibru interior pe care ai pierdut-o din cauza unor suprasolicitări.

Horoscop 25 februarie 2018 – Leu

Ziua de azi încurajează orice gest frumos și promite să îl recompenseze pe măsură. Cei dragi vor aprecia, cu siguranță, orice revenire a ta la sentimente mai bune.

 Horoscop 25 februarie 2018 – Fecioară

Poate că gândul cel bun nu e chiar atât de accesibil astăzi, dar aduce o recompensă infinit mai mare decât orice intenție negativă pe care o pui în practică.

Horoscop 25 februarie 2018 – Balanță

Ai parte de o zi în care orice intenție bună se poate realiza rapid, fără piedici. Nu e deloc momentul să te concentrezi pe adversitățile apărute la locul de muncă, mai bine le ignori sau încerci să le stingi din fașă.

Horoscop 25 februarie 2018 – Scorpion

Vei avea impresia că te înmoi, că nu mai ești deloc în firea ta, dar tocmai un moment din acesta îți poate aduce liniștea sufletească de care ai atât de mare nevoie.

Horoscop 25 februarie 2018 – Săgetător

Ești concentrat pe chestiunile cu adevărat importante, cele din sfera intimă. Cu toate acestea, solicitările care vin de la cei din anturaj nu ar trebui refuzate.

Horoscop 25 februarie 2018 – Capricorn

Ai nevoie de o mobilizare reală a părții bune din ființa ta, mai ales acum, când ești pe punctul de a lua decizii care afectează și existența altora.

Horoscop 25 februarie 2018 – Vărsător

Există riscul să te amăgești grav, din cauza dorinței tale permanente de a fi privilegiat, de a avea ceva în plus față de ceilalți, de a fi deasupra tuturor. E greșită ideea asta a ta că ești mai cu moț decât ceilalți.

Horoscop 25 februarie 2018 – Pești

Există o contradicție între ceea ce accepți să faci și ceea ce ți se cere, în special la locul de muncă. Însă este suficient să treci peste acest obstacol psihologic și te vei adapta mai bine.

Sursa: libertatea.ro