Horoscop! Leii ar putea avea parte de conflicte

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Berbec Ai nevoie de virtuți care trebuie cultivate în timp, cum ar fi răbdarea și îngăduința. Există riscul unor daune în relațiile importante, dacă acestea două vor lipsi.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Taur Este bine să ții cont de ceea ce îți spune inima, să acționezi pe baza propriilor convingeri, să nu te lași copleșit de o nemulțumire de moment.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Gemeni Ar fi bine să te ocupi de cei dragi, dar din toată inima, nu ca o obligație, pentru că se va vedea tot ce e fals în atitudinea ta și consecințele nu vor fi plăcute.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Rac Cel mai bine ar fi să te adaptezi la ce apare, să fii atent și prezent în viața celor dragi, dar fără a le impune ceva anume. E nevoie doar să le acorzi atenția care li se cuvine.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Leu Sunt posibile divergențe cu cei din anturajul apropiat, dar cu puțină diplomație și ceva mai multă bunăvoință, vei reuși să treci lin și peste acestea.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Fecioară Pot să te streseze, mai mult decât de obicei, anumite probleme financiare. Ar fi bine să le lași deoparte, mai ales dacă te afectează atât de mult.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Balanță Te poate cuprinde o neliniște pe care nu o poți defini prea bine și din cauza ei să faci lucruri pe care să le regreți, mai târziu.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Scorpion S-ar putea să apară invitații care te vor atrage, dar să regreți că le-ai onorat. Dacă e așa, va trebui să îți asumi propriile decizii și să le suporți consecințele.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Săgetător Sunt posibile momente de presiune intensă din partea unui grup sau a unei singure persoane, care face cât un grup, ca să cedezi într-o chestiune anume.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Capricorn Deplasările pot deveni o sursă de complicații, chiar și cele pe care doar le-ai planificat. Ca să nu te trezești prin în aceste probleme, ar trebui să fii atent la informațiile primite.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Vărsător S-ar putea să te lași cucerit în totalitate de o stare de stres accentuat, mai ales din cauza unor gânduri negre legate de bani și alte resurse. Ar trebui să te întrebi la ce îți folosește.

Horoscop 23 noiembrie 2019 – Pești S-ar putea să ajungi la concluzii complet diferite față de partenerul de cuplu și să cauți o metodă, cât mai eficientă, de a face presiune ca acesta să fie de acord cu tine.
 

 

 

Sursa: Libertatea.ro