Horoscop! Înţelegere, devotament şi un semn de respect

Horoscop 5 martie 2020 Berbec
Berbecii trebuie să dea dovadă de corectitudine astăzi, mai ales în relațiile profesionale. Fiți înțelegători dacă trebuie să lucrați în echipă, alături de mai mulți colegi, invidia sau răutatea sunt interzise. Spre seară puteți merge la un spectacol ori la un eveniment monden.

Horoscop 5 martie 2020 Taur
Nativii Taur își găsesc ușor astăzi o preocupare, mai ales dacă au foarte multe sarcini de făcut. S-ar putea ca o persoană apropiată, o rudă ori un prieten, să vă ceară ajutorul pentru a rezolva o problemă în care s-au poticnit. Fiți altruiști și nu o lăsați la greu, căci s-ar putea ca într-o zi roata să se întoarcă.

Horoscop 5 martie 2020 Gemeni
Gemenii au parte de o zi specială din multe puncte de vedere. Cineva apropiat va sărbători un moment special din viața lor, iar voi va trebui să le fiți alături. În caz contrar, dacă timpul ori distanța nu vă permite, faceți tot posibilul să luați legătura cu această persoană, să îi transmiteți felicitări și să îi arătați recunoașterea pe care i-o purtați.

Horoscop 5 martie 2020 Rac
Bat clopotele de nuntă pentru nativii Raci, dar poate că nu este vorba tocmai despre voi. Există posibilitatea ca cineva apropiat vouă să facă pasul cel mare, iar voi sunteți datori să îi fiți alături într-un moment atât de important. În caz contrar poate chiar voi veți primi întrebarea cea mare, gândiți-vă bine la răspuns. Fiți siguri dacă vă doriți să îmbătrâniți frumos împreună și dacă povestea voastră de dragoste poate avea final fericit.

Horoscop 5 martie 2020 Leu
Cei aflați sub semnul zodiacal al Leului se pot bucura de câteva zile libere, ori poate mai liniștite, mai ales în ceea ce privește sfera profesională. Dacă ați pus totul la punct, ați rezolvat din timp toate sarcinile și ați dat dovada de forță de muncă și profesionalism, vă asigurați o zi fără alte griji, dar și cu o imagine foarte bună creată în fața superiorilor.


Horoscop 5 martie 2020 Fecioară
Fecioarele își demonstrează puterea în această zi, puși în fața unei situații destul de tensionate, fie la serviciu, fie în dragoste. Fiți calculați și nu lăsați pe nimeni să vă facă să credeți că nu puteți reuși să vă îndepliniți visurile. Demonstrați curaj, încercați și luptați pentru lucrurile în care credeți cu adevărat și nu lăsați părerile negative să vă doboare.

Horoscop 5 martie 2020 Balanţă
Balanțele înțeleg foarte bine care este costul succesului și reusesc să îndeplinească la perfecție sarcinile care țin de acest lucru, în această zi. Riscați în momentele în care aveți maxima siguranță că veți ajunge pe primul loc, în caz contrar mai bine rămâneți pe o linie de plutire, căci veștile bune vor ajunge și la voi.

Horoscop 5 martie 2020 Scorpion
Nativii Scorpion vor avea energie încă de la primele ore ale dimineţii. Vă puteţi axa pe rezolvarea unor sarcini lăsate deoparte de ceva timp, mai ales dacă acum, bundispoziţie vă oferă şi multă inspiraţie. S-ar putea să creaţi lucruri uimitoare, iar cei dragi categoric vor fi încântaţi de atitudinea voastră şi de atmosfera pe care o veţi crea în jurul vostru.

Horoscop 5 martie 2020 Săgetător
Cei aflaţi sub acest semn zodiacal trebuie să pună la punct anumite detalii pentru o petrecere, un eveniment din viitorul apropiat. Fiţi atenţi, nu faceţi achiziţii costisitoare, mai ales dacă acestea nu vor aduce schimbări majore, acordaţi atenţie listei de invitaţi ori acelor detalii importante care pot aduce eşecul în ultimul moment.

Horoscop 5 martie 2020 Capricorn
Capricornii pot face o schimbare în viaţa lor, atât la nivel fizic, cât şi spiritual. Începeţi un nou sport, mergeţi la alergat, luaţi cursuri de dans ori ieşiţi pur şi simplu cu rolele ori bicicleta în parc. Timpul, vremea pot fi în favoarea voastră. Puteţi să vă schimbaţi garderoba, deşi nu este indicat să cheltuiţi mulţi bani în această perioadă, ori să adoptaţi o nouă frizură. 

Horoscop 5 martie 2020 Vărsător
Vărsătorii au probleme în dragoste, însă o bună comunicare cu persoana iubită vă poate scoate din impas. Vorbiţi despre neliniştile voastre, despre acele lucruri care vă deranjează, ori ascultaţi cu atenţie ce au ei de spus împotriva voastră. În caz contrar veţi ajunge să trăiţi în tensiune şi mai devreme sau mai târziu veţi ajugne să puneţi punct relaţiei amoroase.

Horoscop 5 martie 2020 Pești
Cei aflaţi sub semnul Peştelui au parte de o surpriză frumoasă în dragoste, din partea unei persoane faţă de care au sentimente puternice, dar ascunse, de ceva vreme. S-ar putea ca iubirea să vă fie împărtăşită şi să aflaţi acest lucru datorită unei invitaţii neaşteptate la o cină romantică. Acceptaţi şi cine ştie, s-ar putea ca totul să se transforme într-o frumoasă poveste de dragoste,

Sursa: observator.tv