Horoscop: Întâlnire pe ascuns şi un sacrificiu pentru persoana iubită


Horoscop 5 decembrie 2019 Berbec

Dragi Berbeci, este o zi importantă la serviciu, motiv pentru care trebuie să fiţi foarte atenţi la tot ceea ce se întâmplă în jurul vostru. S-ar putea ca anumiţi colegi să aibă nevoie de ajutorul vostru, de un sfat, de o vorbă bună. Fiţi înţelegători şi răbdători, mai ales dacă, la un momentdat, aţi fost în aceeaşi poziţie. În dragoste, astrologii vă sfătuiesc să fiţi temperaţi. Evitaţi conflictele, lăsaţi tăcerea să vorbească atunci când riscaţi să răniţi persoana dragă prin cuvinte în care nici voi nu credeţi cu adevărat.

Horoscop 5 decembrie 2019 Taur

Taurii au nevoie de o vacanţă. În cazul în care vă simţiţi epuizaţi din cauza stresului acumulat în ultima vreme la serviciu, ar fi ideal să vă luaţi câteva zile libere pentru a vă relaxa. Detaşaţi-vă de aceste proiecte, mai ales dacă nu sunt urgente şi petreceţi mai mult timp cu familia, prietenii ori persoana iubită. Începeţi un nou hobby, fie dans, fie pictură, orice vă face plăcere şi vă reîncarcă bateriile.

Horoscop 5 decembrie 2019 Gemeni

Gemenii fac progrese considerabile la serviciu. Cu siguranţă atât colegii cât mai ales superiorii vor observa devotamentul de care daţi dovadă şi forţa de muncă şi vor aprecia performanţele voastre.Poate fi o zi bună şi pentru dragoste. Aveţi curaj, vorbiţi despre sentimentele voastre, luptaţi pentru a cuceri persoana dragă şi nu renunţaţi nicio secundă până nu vă îndepliniţi visul, indiferent dacă vorbim de afaceri, iubire etc.

Horoscop 5 decembrie 2019 Rac

Scopurile voastre actuale sunt orientate către familie, în această perioadă. Perioada sărbătorilor de iarnă, care se apropie, vă poate transforma în oameni mai buni, cu toate că, pentru voi, oamenii sunt mult mai importanţi decât orice succes. Vă puteţi planifica următoarele zile în funcţie de familie şi prieteni. Aşa vă veţi încărca bateriile şi veţi putea continua pe drumul pe care vi l-aţi ales.

Horoscop 5 decembrie 2019 Leu

Astăzi vă veţi trezi plini de energie şi pregătiţi să înfruntaţi întreaga lume. Cu o astfel de atitudine, succesul este garantat, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Aveţi şansa să impresionaţi pe toată lumea şi veţi putea obţine anumite avantaje în beneficiul vostru sau al familiei. În viaţa privată, trebuie să depuneţi un pic mai mult efort decât în mod normal pentru a putea dovedi că încă sunteţi acolo şi încă vă pasă.

Horoscop 5 decembrie 2019 Fecioară

Lucruri foarte bune vi se vor întâmpla, astăzi sau în perioada următoare. Păstraţi ritmul pe care l-aţi stabilit, iar universul vă va întinde o mână de ajutor pentru a putea continua şi pentru a obţine rezultatele la care speraţi. Unde credeţi vă puteţi să ajungeţi? Nu există nicio limită pe care noi nu o puteţi trece, iar răspunsurile la toate întrebările le aveţi în minte, doar că nu ştiţi acest lucru. Încă.

Horoscop 5 decembrie 2019 Balanţă

Balanţa este posibil să se afle astăzi în mijlocul unor conversaţii destul de complicate, care sunt menite să îi distragă atenția de la un subiect important. Oameni din viața ta, posibil prieteni sau chiar familie, ar putea să încerce să vă convingă să renunţat la o oportunitate grozavă, în timp ce tu rămâi să te întrebi de ce ce întâmplă acest lucru, când ar putea să te susţină în demersurile tale. Aveţi grjă la modul cum reacţionaţi, evitaţi conflictele deschise.

Horoscop 5 decembrie 2019 Scorpion

Indiferent dacă este gata sau nu, Scorpionul va intra astăzi într-o situaţie amoroasă complicată, din care nu va ieşi prea curând. Deciziile tale în privinţa persoanei lângă care vrei să-ţi petreci următoarea perioadă din viaţă se concretizează brusc, dar este important să nu te ia prin surprindere. Ţi-ai dorit întotdeauna asta, dar rezultatul este posibil să fie unul neaşteptat, peste cele mai optimiste previziuni ale tale.

Horoscop 5 decembrie 2019 Săgetător

Astăzi, dacă nu simte echilibrul în viață, Săgetătorul trebuie să schimbe ceva. Este posibil să neglijezi o parte crucială din tine care cere o mare atenție. În acest moment, ar putea fi munca ta. Poate că v-ați distras cu lucrurile din afara muncii sau chiar v-ați putea întreba cum vă puteți schimba complet cariera. Totul începe cu tine însă. Dacă doriți să mergeți mai departe, astăzi este ziua pentru care puteți reduce toate distragerile și să vă apucați de treabă.

Horoscop 5 decembrie 2019 Capricorn

Este ziua voastră, Capricornilor! Tot ce atingi se transformă în aur. Astăzi apar reuşitele de tot felul, indiferent că este vorba despre o afacere sau despre carieră. Nu uita, însă, că trebuie să împarţi laurii succesului cu o altă persoană. Cel mai înţelept este să faci tot pentru ca succesul echipei să nu fie umbrit de invidia nejustitificată. Seara, cel mai indicat este să faci un masaj relaxant, sau poate yoga. 

Horoscop 5 decembrie 2019 Vărsător

Pentru Vărsători, calea spre succes este una dificilă. Ziua de joi pare nesfârşit de lungă şi dificilă, iar motivul sunt sarcinile de la serviciu sau problemele de tot felul care apar în familie. La serciviu, ai putea să găseşti un coleg cu care să împarţi responsabilităţile de la birou. Foarte important, nu uita de să-ţi întăreşti organismul, în lupta cu bolile de sezon. Dacă simţi că o răceală îţi dă târcoale, mergi pe remediile tradiţionale şi vitamine.

Horoscop 5 decembrie 2019 Peşti

Dragi nativi Peşti, este o zi perfectă dacă vreţi să încercaţi un experiment îndrăzneţ. Dacă este vorba despre o schimbare de look, modificarea poate fi una de bun augur. Cei din jur vor aprecia curajul tău şi personalitatea. Acţiunea trebuie să fie, însă, una deliberată şi conştientă şi încearcă să nu-ţi distrugi individualitatea. Seara, petrece mai mult timp alături de familie. Mai este puţin până la weekend, aşa că aţi putea plănui o scurtă vacanţă la munte.

 

 

 

Sursa: observator.tv