Horoscop! Gemenii sunt pe punctul de a face o mare greșeală

Horoscop 28 mai 2019 – Berbec: Este important să ții cont de părerile celor din familie și să ceri tu aceste păreri. Dacă faci totul doar după capul tău vei pierde mai multe, inclusiv sprijinul lor. 
Horoscop 28 mai 2019 – Taur: Îți faci iluzii în legătură cu anumite persoane din anturajul apropiat pentru că alegi să crezi doar ce îți convine despre acești oameni. 
Horoscop 28 mai 2019 – Gemeni: Ești pe punctul de a face o greșeală care te poate costa mai mult decât ceea ce vei câștiga pe termen scurt. Ar fi bine să fii corect cu cei care te apreciază. 
Horoscop 28 mai 2019 – Rac: Ești dornic să visezi cu ochii deschiși la o persoană anume sau la o anumită realizare care te-ar aduce mai aproape de acel om. Este important să păstrezi legătura cu realitatea. 
Horoscop 28 mai 2019 – Leu: Chiar dacă ai fi preferat ceva mai multă activitate, poate chiar mai multă agitație, ziua de astăzi te invită să respecți ritmul celor din jur și să ții cont de mesajele lor. 
Horoscop 28 mai 2019 – Fecioară: Ar fi mai bine să discuți cu apropiații despre ceea ce te neliniștește, decât să iei decizii dure care nu îți vor aduce beneficiile sperate. 
Horoscop 28 mai 2019 – Balanță: O nouă zi umbrită de grijile față de cineva din familie. Soluțiile nu sunt deloc simple, dar trebuie să începi de undeva. 
Horoscop 28 mai 2019 – Scorpion: Ai nevoie de apropierea față de cei dragi și de reluarea unor preocupări care să te ajute să te simți revigorat, energizat. 
Horoscop 28 mai 2019 – Săgetător: Intuiția funcționează foarte bine, dovadă că nici nu te grăbești cu deciziile riscante sau cu gesturile demonstrative, care îți plac atât de mult. 
Horoscop 28 mai 2019 – Capricorn: Dintr-o discuție aparent obișnuită poți extrage concluzii deosebit de utile pentru rezolvarea unor probleme delicate. 
Horoscop 28 mai 2019 – Vărsător: Ai impresia că poți deschide orice ușă, chiar și pe cele care sunt încuiate pentru tine. Poate că așa e, dar poate ți-ar fi mai bine dacă le-ai deschide pe rând, una câte una. 
Horoscop 28 mai 2019 – Pești: Ești convins că partea frumoasă a vieții tale are în centrul său persoanele dragi ție și vei primi confirmări ale acestui adevăr chiar azi. 


Sursa: libertatea.ro