HOROSCOP! GEMENII SUNT BULVERSAȚI PROFESIONAL

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Berbec au tendința de a cere de la partenerul de cuplu mai mult decât acesta poate oferi, iar reproșurile nu sunt întocmai indicate în acest moment deoarece ar putea pune pe fugă persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi sfătuiește pe nativi să-și păstreze calmul și să fie mai toleranți, chiar dacă nemulțumirile există.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Taur pot avea parte de o situație, de un eveniment, de natură să le pună la încercare sentimentele față de partenerul de cuplu. Este foarte probabil ca nativii să-și dea seama că iubirea este mai puternică decât alte criterii și să caute mai multă apropiere față de persoana iubită. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să-și asculte mai mult inima și chiar intuiția.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni pot avea parte de dileme legate de un context desfășurat la locul de muncă sau vizavi de afacerile personale. Nativii nu vor ști în ce direcție să o apuce și nici ce decizie să ia. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește pe aceștia să asculte sfaturile celor mai înțelepți sau să se consulte cu cei din familie despre care știu sigur că pot oferi variante spre binele lor.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Rac pot avea ocazia de a afla anumite secrete despre partenerul de cuplu sau să reușească să găsească explicații pentru evenimente petrecute în relație cu mult timp înainte. Nativii vor avea nevoie de timp și spațiu pentru a digera informația primită, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să nu ia decizii pripite, ci să lase apele să se calmeze înainte de a pune punctul pe i.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Leu au nevoie de mai multă atenție din partea partenerului de cuplu, iar dacă acesta nu va veni cu dovezi de iubire convingătoare, nativii vor fi dispuși să dramatizeze situația până ce vor da naștere unui scandal. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să devină mai îngăduitori și să-și mai domolească orgoliul.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară se pot confrunta cu stări de oboseală și irascibilitate, dureri de cap și tensiune crescută, iar nativii care au de îndeplinit sarcini la locul de muncă s-ar putea să nu dea dovadă de eficiență. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acestora să acorde mai mult interesez pentru confortul psihic, să elimine stresul și să se odihnească corespunzător.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță au șansa să semneze sau, cel puțin, să negocieze semnarea unui contract care le poate aduce în viitor o îmbunătățire a situației financiare. În unele cazuri poate fi vorba de o colaborare care nu are legătură cu locul de muncă sau de rezolvarea unei sarcini pentru care nativii primesc o remunerație consistentă.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion au tendința de a fi astăzi mai cuceritori și mai fermecători decât de obicei. Dacă vorbim de o relație de lungă durată, unde monotonia se poate să se fi instalat, atunci este recomandat ca nativii să se folosească de acest context astrologic pentru a reaprinde flacăra. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion aduce oportunități nativilor singuri pentru a-și întâlni jumătatea.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător se concentrează pe niște sarcini de la locul de muncă de natură să le aducă un venit suplimentar sau caută noi modalități de a face rost de bani. Nativii sunt dezamăgiți de situația financiară, fie de un proiect care nu le-a ieșit, fie de niște plăți făcute care au fost peste limita lor de buget.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn vor fi în contratimp cu tot ceea ce au de făcut și de rezolvat astăzi. Însă nu oboseala sau lipsa de chef le va pune piedici și îi va întârzia, ci, din contră, întocmai dorința de a se implica în mai multe proiecte odată. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe nativi să-și facă un plan realist, să-l scrie pe agendă și să-l respecte întocmai.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător au șanse mari să fie promovați sau să fie propuși pentru o funcție înaltă, pentru o mărire de salariu. Contextul astral le este favorabil nativilor care în ultimul timp au fost presați de situația profesională și au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a avansa în carieră. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător îi sfătuiește pe aceștia să-și mențină calmul și să nu se impacienteze.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 2 august 2018

Cei născuți în zodia Pești își dedică timpul persoanei iubite. Configurația astrală a zilei aduce poftă sexuală, pasiune și dorință de momente intime cu partenerul. Contextul este favorabil celor care s-au aflat în conflict până acum cu partenerul de cuplu, dar și pentru restul nativilor care pot consolida acum o relație nou începută. Horoscopul de azi pentru zodia Pești îi sfătuiește pe aceștia să nu devină egoiști și să ia în calcul și dorințele celui cu care împart patul.


sursa: Cancan.ro