HOROSCOP: Gemenii se confruntă cu numeroase probleme!

Berbec- Dimineaţă, neînţelegerile care apar în anturaj sunt provocate de o persoană care vă minte cu nonşalanţă. Descoperiţi adevărul cu ajutorul unei rude apropiate, dar nu ştiţi cum să procedaţi mai departe. Descoperiţi că aveţi foarte mulţi duşmani prosperi, puternici şi invidioşi.

Taur- Daţi prea mare importanţă unor informaţii şi unor evenimente care în realitate nu au niciun fel de impact în viaţa dv. sentimentală. Rudele vă consolează în continuare şi vă răsfaţă. Aveţi replici dure, ce vă uimesc şi pe dv. Vă enervaţi din cauza celor care nu vă lasă să lucraţi.

Gemeni- Vă confruntaţi cu numeroase probleme complicate pentru rezolvarea cărora degeaba apelaţi la cunoştinţele acumulate până acum. Aveţi nevoie urgent şi de un specialist pentru a vindeca boala unei rude apropiate. Descoperiţi că nu mai aveţi nici resurse de energie, nici financiare.

Rac- Vă cereţi iertare şi recunoaşteţi că aţi greşit în faţa tuturor celor care v-au tot sfătuit şi dv. le-aţi întors spatele. În plus, decepţiile de acum sunt dureroase şi vă dau o stare de rău. Nu sunteţi mulţumit de partenerii dv. (pe care îi transformaţi cu uşurinţă în rivali).

Leu- Dimineaţă, aveţi nevoie de mult timp pentru a vă reveni în formă. Este adevărat că aveţi numeroase restanţe din cauza perioadei cât aţi lipsit de la serviciu, dar o mică amânare este absolut necesară. După-amiază, toţi colegii de serviciu sunt doar aparent binevoitori şi amabili.

Fecioară- Încă de dimineaţă, aflaţi lucruri pe care le consideraţi adevărate mizerii şi simţiţi nevoia unei „purificări”. Nu aveţi cum să interveniţi în viaţa altora şi vă consideraţi pe nedrept „penalizat”. Seara, vechile conflicte cu rudele rămân, din păcate, în continuare de actualitate. 

Balanţele- face excese de natură alimentară Sunteţi foarte lacom şi faceţi excese îndeosebi de natură alimentară. O mărire de salariu vă provoacă multă bucurie, dar apar numeroase cheltuieli din cauza unei rude mai tinere. După-amiază, unii nativi vor să-şi reorganizeze activitatea sau locuinţa şi din grabă se pot răni.

Scorpion- Tendinţa de a cheltui creşte şi nu veţi reuşi să faceţi economii pentru investiţiile dorite. Pentru dv., se întrevăd noi posibilităţi de câştig, deci nu pierdeţi speranţa! Vă impuneţi toate deciziile şi opiniile fără vreun efort deosebit şi obţineţi orice de la cei din anturaj.

Săgetător- Sunteţi convins că trebuie să vă sacrificaţi, să lucraţi mai mult, pentru a îndrepta situaţia profesională. Aveţi însă atât de multe preocupări, încât e aproape imposibil. Seara, vă faceţi speranţe de viitor din ce în ce mai mari. Cei din anturaj sunt cuceriţi de personalitatea dv.

Capricorn- Întreaga zi, nimeni şi nimic nu vă poate sta în cale. Ambiţia dv. este cea care vă îndeamnă să vă schimbaţi chiar şi domiciliul sau, pentru unii nativi, întreaga viaţă de până acum. Majoritatea nativilor nu iau în seamă gura lumii şi trăiesc extravagant. Rude foarte cicălitoare.

Vărsătorii- revin la sentimente mai bune faţă de amici Reveniţi la sentimente mai bune faţă de amici. Aveţi în continuare senzaţia că sunteţi înşelat, dar consideraţi că îi puteţi ierta şi de această dată. Cu încăpăţânare, nu este exclus să le întoarceţi adversarilor planurile pe dos şi să cadă singurei în groapa „rezervată” pentru dv.

Peşti- Este greu de crezut că vă lăsaţi cuprins de gelozie şi uitaţi de toate dovezile de dragoste ale persoanei pe care o iubiţi. Vă chinuiţi şi îi chinuiţi şi pe cei din jur, fără un motiv prea clar. După-amiază, neîncrederea celor din anturaj se manifestă la chiar toate nivelurile.

Sursa: www.adevarul.ro