LEU - Invitatiile curg, prietenii va vor prin preajma, dar aveti si voi idei, de iesit pe cate undeva, sa profitati din plin de timpul liber comun cu al celor dragi.


FECIOARA - Se pare c-o sa va faceti program de vizite si plimbari, aveti si niste bani de rezerva pe care sa-i folositi pentru cadouri si alte rasfaturi, fie ele si culinare.


BALANTA - O sa fiti entuziasmati de prezenta cuiva, poate o sa treceti pe la cineva care locuieste in alt oras, daca nu cumva zice ca trece ea pe la voi.


SCORPION - Va faceti timp si pentru mondenitati, dupa ce va achitati de obligatiile casnice si o sa petreceti un timp de calitate cu cei pe care-i iubiti.


SAGETATOR - Voi poate faceti turul de onoare pe la prieteni, rude, sa schimbati o vorba, poate puneti la cale si o aniversare, o nunta, ori poate un botez cu lume multa.


CAPRICORN - E posibil sa faceti cunostinta, la o petrecere, cu cineva care va fi o buna companie pe perioada verii si daca veti gasi suficiente puncte comune va fi bine si in continuare.


VARSATOR - O revedere emotionanta si poate aveti ceva foarte important sa-i spuneti fiintei iubite si veti rezona frumos, sufleteste, altfel decat pana acum.


PESTI - Va duceti la o ceremonie, e cineva care v-asteapta cu bratele deschise si veti petrece clipe de neuitat, poate veti lua chiar o decizie referitoare la viata in doi.


BERBEC - Un reviriment fizic, mental, sufletesc, o sa intrati intr-o alta etapa de viata, cand totul o sa vi se para mai usor, o sa va simtiti puternici.


TAUR - Poate dati o petrecere la voi acasa si o sa preparati totul, de la A la Z, ca sa-i dati gata pe musafiri cu talentele voastre culinare si de gazde perfecte.


GEMENI - O iesire cu grupul, pot fi si colegii de breasla si o sa va deconecteze revederea, o sa va-ncarcati bateriile pentru o buna perioada de timp.


RAC - Ati putea da o fuga pana in statiunea preferata si sa va-ntoarceti maine seara, daca n-aveti niste zile in plus de concediu ca sa ramaneti pe-acolo.

Sursa: Stirile ProTV