Horoscop! Gemenii ar putea primi o veste bună

Horoscop 12 august 2018 – Berbec

Ești invitat la respect și bunăvoință față de toți cei din jur, inclusiv cei care nu-ți sunt pe plac. Dacă vei insista cu antipatia, vei obține reacții pe măsură.

Horoscop 12 august 2018 – Taur

Ai parte de o zi revigorantă, în care vei dori să ieși din carapacea pe care tot tu ți-ai creat-o – culmea, în special ca să te ascunzi sau să te ferești de cei pe care care îi iubești.

Horoscop 12 august 2018 – Gemeni
Poți primi o veste bună, de la o persoană dragă, iar asta îți va lumina întreaga zi. Este un moment propice să îți onorezi și să îți exprimi sentimentele.

Horoscop 12 august 2018 – Rac

Dincolo de momentele mai intense, care nu vor lipsi, vei avea ocazia de a ajunge la concluzii înțelepte, cuminți, care te vor ajuta să îți repari greșelile făcute până acum față de cei din familie.

Horoscop 12 august 2018 – Leu

Se conturează șansa unei evoluții pozitive într-un proiect pe care îl ai în derulare cu un partener mai nou, pe care nu îl cunoști. Este foarte important să nu te grăbești.

Horoscop 12 august 2018 – Fecioară

De la tine poate porni un impuls pozitiv care să ducă la situații plăcute și care să înlăture barierele pe care și tu și cei dragi le-ați ridicat unii în calea altora.

Why is Theresa May visiting Emmanuel Macron during the summer holiday | Euronews Answers
FEATURED BY
Horoscop 12 august 2018 – Balanță

Nu poți controla anumite situații, dar nici nu e cazul să te concentrezi pe ele. Mai bine vezi ce poți face acum, cu ceea ce ai la îndemână, în loc să-ți risipești energia.

Horoscop 12 august 2018 – Scorpion

Ai alături de tine oameni care te pot sprijini, indiferent ce problemă ai avea, dar pentru a ajunge acolo unde vrei, trebuie să explici, să ceri ajutorul și să îți devoalezi planurile.

Horoscop 12 august 2018 – Săgetător

Ai mai multă bunăvoință față de prieteni și de rude, iar asta se va vedea chiar dacă nu vei avea ocazia să petreci prea mult timp cu ei.

Horoscop 12 august 2018 – Capricorn

Este posibil ca un membru al familiei să își ia inima în dinți și să îți atragă atenția că exagerezi cu autoritatea și că nu vei ajunge nicăieri, dacă vei continua așa.

Horoscop 12 august 2018 – Vărsător

Poți deveni foarte ușor victima propriilor convingeri, pentru că nu mai vrei să ții cont de limitele pe care până acum le-ai respectat.

Horoscop 12 august 2018 – Pești

Este o zi de relaxare, în care ar fi bine să îți odihnești și mintea, să lași deoparte grijile și să slăbești tensiunea. Problemele vor fi tot acolo și mâine, dar tu vei fi revigorat și gata să le înfrunți.

Sursa: libertatea.ro