HOROSCOP! FECIOARELE SE POT ÎMBOLNĂVI

Horoscop zilnic Berbec – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Pentru cei născuți în zodia Berbec se crează un context astral favorabil studiului și învățării. O serie de informații importante, de ajutor, pot veni către nativi și ar face bine să le înmagazineze. Nu se știe când vor avea nevoie de ele. Cei care au de susținut examene și interviuri sunt favorizați astral și vor avea succes. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi atenționează pe nativi asupra prietenilor. Tranzitul Lunii Negre poate provoca neînțelegeri în grupul de prieteni și poate aduce schimbări, anulări de planuri.

Horoscop zilnic Taur – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Taur vor avea parte de discuții legate de bani, de nemulțumiri financiare și aspectul se va răsfânge cu precădere asupra venitului obținut din salarii. Configurația astrală creată, favorizată de tranzitul Lunii Negre, nu va avea o influență prea bună asupra carierei, iar horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește pe nativi să aibă grijă la imagine, la statut și la tot ceea ce vizează locul de muncă.

Horoscop zilnic Gemeni – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Gemeni se relaxează psihic și emoțional și au parte de stări de bucurie, sunt veseli și bine dispuși. Nativii se eliberează de griji și stres, iar preocupările acestora se îndreaptă către zona de distracție, fie planifică o vacanță, fie pleacă în concediu. Contextul astral favorizat de Luna Neagră în tranzit prin zodia Vărsător le aduce nativilor Gemeni schimbări de principii, mentalitate și idealuri în viață.

Horoscop zilnic Rac – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Rac vor avea ocazia să afle informații importante despre o persoană sau un eveniment petrecut, fapt ce le poate schimba ușor gândirea cu privire la aspectul în cauză. Nativii simt nevoia de detașare pentru a medita la ceea ce au auzit. Contextul astral, cu Luna Neagra în tranzit prin zodia Vărsător, va aduce influențe negative legate de partea financiară, iar horoscopul de azi pentru zodia Rac îi sfătuiește pe aceștia să nu facă cheltuieli nesăbuite, ci să încerce să pună bani deoparte.

Horoscop zilnic Leu – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Leu petrec timp cu prietenii și au parte de dialoguri care le pot deschide noi oportunități, le pot trasa noi direcții. Contextul astral, cu Luna Neagră în tranzit prin zodia Vărsător, le aduce acestora conflicte, dezamăgiri, trădări în ceea ce privește relația cu partenerul sau relația cu instituțiile statului. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere acestora să fie foarte atenți la tot ceea ce semnează, la acte și contracte care le trec prin mână, și la tot ceea ce este legat de un proces.

Horoscop zilnic Fecioară – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Fecioară au parte de evenimente în public cu impact major asupra imaginii nativilor. Aceștia vor lua atitudine față de o situație și se vor impune în fața celorlalți cu mult curaj. Luna Neagra va tranzita Vărsătorul și va avea o influență negativă asupra sectorului profesional, dar și asupra sănătății, iar horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere acestora să nu facă excese de niciun fel, să se odhnească mai mult și să evite conflictele la locul de muncă.

Horoscop zilnic Balanță – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Balanță își dedică timpul activităților intelectuale. Nativii studiază, citesc, se informează, cercetează și se documentează și în unele cazuri își fac planuri de viitor cu privire la aplicarea noilor cunoștințe acumulate. Tranzitul Lunii negre le favorizează nativilor dezechilibre și nemulțumiri în plan sentimental, iar horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere acestora să evite conflictele cu partenerul de viață.

Horoscop zilnic Scorpion – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Scorpion își fac niște calcule și socoteli cu privire la veniturile obținute în ultimul timp în vederea demarării unui proiect pe viitor ce implică costuri financiare destul de mari. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește pe nativi să evite conflictele cu membrii familiei, deoarece tranzitul astral al Lunii Negre prin semnul Vărsător le crează un context favorabil disputelor cu cei dragi.

Horoscop zilnic Săgetător – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Săgetător încearcă să restabilească o legătură mai veche sau caută să se împace cu o persoană cu care au fost în conflict până acum. Este posibil ca la mijloc să fie vorba de interese materiale sau legate de zona profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător îi sfătuiește pe nativi să dea dovadă de multă prudență în dialog, deoarece Luna Neagră în tranzit prin zodia Vărsător va aduce un impact negativ asupra comunicării, situație care va dura până în mai anul viitor.

Horoscop zilnic Capricorn – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Capricorn își canalizează atenția și energia asupra locului de muncă și asupra sarcinilor și responsabilităților care le parvin. Nativii continuă să fie nemulțumiți de zona financiară, iar configurația astrală nu va fi deloc de partea lor începând de astăzi, vreme de câteva luni, deoarece Luna Neagră în tranzit prin semnul Vărsător le amprentează în mod negativ situația banilor obținuți din muncă proprie. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn îi sfătuiește pe aceștia să facă economii și să stopeze cheltyielile care nu sunt urgente.

Horoscop zilnic Vărsător – Horoscopul zilei de 6 august 2018

Cei născuți în zodia Vărsător se dedică activităților relaxante și distractive și caută să petreacă timp cu prietenii, să viziteze, să facă plimbări. Cu Luna Neagră în tranzit întocmai prin semnul lor, nativii Vărăsător vor avea senzația că sunt puși la fel și fel de încercări, sunt testați și au parte de surprize cu impact major asupra personalității lor. Contextul astral va dura până în mai 2019.

Horoscop zilnic Pești – Horoscopul zilei de 6 august 2018

În prima parte a zilei, cei născuți în zodia Pești se preocupă de activități cotidiene, rezolvă sarcini administrative și gospodărești. Nativii se pot întâlni cu rude pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme. Configurația astrală a zilei aduce în prim plan tranzitul Lunii Negre prin zodia Vărsător, aspect cu impact negativ asupra nativilor Pești în ceea ce privește experiența personală. Aceștia vor avea parte de o reeditare a trecutului, de o întâlnire cu karma care trebuie vindecată și este posibil ca suferințe și dureri sufletești mai vechi să reapară în atenția acestora.

Sursa:cancan.ro