Horoscop! Fecioarele au o zi complicată la serviciu!

Horoscop 7 august 2017 – Berbec

Există un risc important de a strica anumite relații, de a genera foarte multe probleme din cauza unei crize de orgoliu pe care nu vei dori să o ții sub control.

Horoscop 7 august 2017 – Taur

Pot să apară probleme delicate în familie, pe fondul acccentuării unor impresii greșite de ambele părți. Fiecare își dorește să i se acorde importanță.

Horoscop 7 august 2017 – Gemeni

Poți asista la conflicte acute sau te poți trezi implicat în ele, pe fondul unor exagerări pe care nu le vezi prea des, cel mai probabil în anturajul apropiat.

Horoscop 7 august 2017 – Rac

Se pot acutiza anumite nemulțumiri și te pot influența mai mult decât ți-ai dori sau decât ar fi în interesul tău. Cele mai multe au legătură cu finanțele sau alte feluri de resurse proprii.

Horoscop 7 august 2017 – Leu

Există riscul să te implici prea mult în chestiuni care nu te privesc, probabil cu bune intenții. Consumul va fi însă inutil, iar rezultatele, departe de orice așteptări.

Horoscop 7 august 2017 – Fecioară

Se anunță o zi destul de complicată la serviciu, pe fondul unor neînțelegeri generate de lipsa de răbdare și de un exces de egoism pe care le vei observa la mai multe persoane.

Horoscop 7 august 2017 – Balanță

Sunt posibile divergențe majore între unii dintre apropiați, rude sau prieteni, iar tu te vei simți prins la mijloc și vei refuza să mediezi această situație.

Horoscop 7 august 2017 – Scorpion

Poate ai observat deja că exagerezi cu crizele de autoritate, nu numai în familie, ci și la serviciu. Nu îți este de folos să te comporți așa, sunt doar mofturi de moment.

Horoscop 7 august 2017 – Săgetător

Ești preocupat intens de planurile de viitor pe care le vezi însă ca prin ceață. Există și o parte bună la această ceață: ceea ce nu e definit nu este neapărat negativ.

Horoscop 7 august 2017 – Capricorn

Sunt posibile excese de orice fel, dar în special de autoritate, legate de administrarea unor bunuri comune pe care le împarți cu familia sau cu partenerii de afaceri.

Horoscop 7 august 2017 – Vărsător

E posibil să ai parte de o zi mai intensă decât te așteptai, iar asta să te consume puțin peste limitele tale obișnuite. Este nevoie de toleranță față de toți cei din jur.

Horoscop 7 august 2017 – Pești

Ori vei avea mai mult de lucru față de o zi obișnuită, ori vor fi treburi mai dificile, cert e că se anunță mai multă oboseală și reacții necontrolate, din acest motiv.

Sursa: libertatea.ro