Horoscop! Dificultăți de comunicare și certuri

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Berbec
Astăzi ești pus pe harță și parcă n-ai chef să ascuți și alte păreri. Asta te va face să ai numai de pierdut. Parcă nici o opinie nu ți se pare potrivită, iar ideile tale par afi cele mai bune.

Dacă vrei să nu superi joi, 12 februarie, află că planetele nu stau de partea ta și că îți impidică comunicarea și te aduce și-n zone de conflic. Dacă ai posibilitatea încearcă să analizezi bine înainte să deschizi gura și încetează să mai crezi că toată lumea este împotriva ta.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Taur
Ai tot felul de planuri, vrei să remobilezi casa, sau chiar să cumperi una, să faci noi achiziții și te bazezi pe niște bani care ar urma să vină. Harta ta astrală arată blocaje pe casa banilor și este posibil să nu poți să-ți permiți chiar toate lucrurile pe care ți le dorești deodată. Ce ar fi să refaci calculele de două ori.

Pe planul personal este posibil să afli că unii prieteni pe care-i credeai adevărați să se dovedească a fi falși, te vor trăda persoane la care nici măcar nu te aștepți, pot fi chiar din familie.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Gemeni
Deși nu-ți stă în fiere în ultima vreme ești cam retras și uiți să-ți scoți în evidență calitățile și să le poveștești celor din jur cum ai ajuns pe piedestatul pe care ești astăzi. Lasă modestia la o parte și laudă-te cu realizările tale.

Persoanele pe care le ai în jur te văd ca pe un exemplu, iar faptul ca spui cine ești îi ajută pe cei care de înconjoară.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Rac
Eşti tras în prea multe direcţii şi nu te poţi concentra eficient, aşa cum vor colegii tăi de la tine. Încearcă să le dai impresia că eşti un om de încredere, că îţi asumi responsabil toate sarcinile care îţi revin, chiar dacă, în sinea ta, eşti neatent şi pus pe glume.

În anumite medii trebuie să îmbraci haina omului serios care lasă o impresie ireproşabilă, altfel vei fi imediat etichetat greşit. Ia lucrurile mai în serios!

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Leu
Nu găseşti în tine argumentele necesare pentru a atrage o reuşită pentru care lupţi din răsputeri. Altul se pare că e mult mai puternic decât tine şi te înfrânge mult prea uşor cu o vorbă.

Azi faci un compromis, dându-i celuilalt, pe moment, victoria, dar eşti decis să îţi iei revanşa cu prima ocazie. Acum taci şi înghiţi, suporţi o situaţie care te dezavantajează clar, spui da unor condiţii la care, altădată, ai fi spus cu fermitate nu, dar consideri că orice mare scop necesită pe parcurs sacrificii. Faci azi unul dintre ele, pentru ca mai târziu să primeşti ce ţi se cuvine.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Fecioară
Demult ţi s-a spus că va veni acest moment dificil şi ai fost puternic influenţat de anturajul din jur, care a creat o imagine de-a dreptul sumbră asupra acestui eveniment.

Lucrurile ar fi stat mult mai bine dacă nu ai fi ţinut cont de zvonuri şi vorbe negative, pentru că exact ele sunt cele care au generat această stare proastă. Dacă ai fi aşteptat să se întâmple fără atâtea temeri inoculate în suflet, cu siguranţă efectele neplăcute ar fi fost mult mai mici, dar ţi s-a creat permanent o aşteptare neagră care acum, iată, îşi arată colţii.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Balanță
Visezi la clipa când lumea îţi va da dreptate şi va recunoaşte că a greşit în etichetele pe care ţi le-a pus fără să le meriţi. Tu ai răbdare, convins că adevărul va ieşi la iveală într-o zi şi nu e decât o chestiune de timp până acolo.

Între timp nu sta pasiv, aşteptând din cer o minune, ci caută argumente, dovezi, documente eventual care să îţi susţină poziţia. Luptă pentru ceea ce ţi se cuvine, că e un drept luat, că e o rectificare de imagine, că e o informaţie eronată împrăştiată în jur, pentru că ai toate şansele să faci lumină.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Scorpion
Depărtările sunt atracţia ta principală, pentru că simţi tu că acolo se va petrece ceva ieşit din comun sau de acolo vine azi cea mai importantă veste. Poate pregăteşti o mutare majoră de domiciliu, poate te gândeşti deja la o călătorie pe care o vei face curând, poate doar cauţi cu înfrigurare o direcţie nouă spre care să-ţi canalizezi atenţia.

E schimbare de perspectivă pentru că vrei altceva, ceva ce nu mai găseşti în mediul tău apropiat, de aceea te concentrezi şi asupra altor locuri de pe această planetă. Departe e fericirea ta, departe e speranţa ta, deci caută şi dincolo de graniţele zonei tale obişnuite.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 –  Săgetător
Banii sunt una din preocupările tale principale. Tot ce este legat de venituri şi cheltuieli îți este pe plac, pentru a crea adevărate strategii pentru a acumula sume importante, dar şi de a consuma tot ce ai adunat.

Deocamdată e momentul să mai pui un ban deoparte, ca să ajungi la o sumă considerabilă cu care, cândva, ai gânduri mari. Încearcă, aşadar, să nu cheltui tot ce ai strâns, ci să-i faci să crească.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Capricorn
Eşti părăduitor şi arunci cu banii pe fleacuri. Chiar dacă sunt obiecte pe care sufletul tău de copil le-ar dori, dacă vârsta ta nu mai e demult cea a copilăriei vei descoperi într-o zi cât de nechibzuit ai fost atunci când te-ai hazardat în cheltuieli inutile.

Chiar dacă unele obiecte îţi fac cu ochiul şi ai impresia că le vrei, rezistă ispitei de a le cumpăra. Nu ai nevoie de ele ci sunt doar capricii trecătoare, dar devoratoare de bani.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Vărsător
Ai făcut cândva o greşeală şi nu te poţi încă debarasa de acest gând, încât vezi pericole peste tot. Ori ţi se aminteşte întruna despre situaţia neplăcută de demult, ori faci ce faci şi tot despre ea vorbeşti, pentru că a devenit un fel de balast pe care îl tot cari după tine.

Este vremea să priveşti înapoi cu tupeu şi să repari situaţia, dacă se poate, sau să o ştergi complet din amintire, pentru că te trage înapoi.

Horoscop zilnic 12 martie 2020 – Pești
Ai o povară pe suflet şi ţi-e greu să exprimi în cuvinte ce te doare, dorind să-ţi rezolvi pe cont propriu problema. Consideri că, dacă ai cere ajutorul, cei din jur mai mult te-ar încurca pentru că ar începe să te judece şi să îţi dea lecţii pe care nu eşti sigur dacă le vei suporta uşor.

Încearcă să te descurci singur, pe cât posibil, pentru că nu eşti în ce mai bună pasă emoţională pentru a asculta predici venite de sus, de parcă cineva chiar ar avea dreptul să te sfătuiască pe acest ton.

 

 

Sursa: huff.ro