HOROSCOP DE WEEKEND!

Berbec
Berbecii vor petrece mult timp alături de persoana iubită, iar acest lucru îi ajută să se relaxeze şi să se bucure din toată inima. Vă cunoaşteţi din ce în ce mai bine şi vă încărcaţi cu energie.

Taur
În sfârşit! Un weekend plin de linişte şi relaxare. Petreci mult timp de unul singur, dar faci loc şi prietenilor sau familiei. Reuşeşti să îţi încarci bateriile pentru o nouă săptămână.

Gemeni
Petreci timp alături de persoanele dragi din viaţa ta, însă te ocupi şi de muncă. De asemenea, începi să priveşti lucrurile mai relaxat şi să ai mai multă încredere în propria persoană.

Rac
Ai parte de o surpriză în aceast weekend, surpriză care îţi va ridica starea de spirit. Te încarci cu energie şi petreci cât de mult timp poţi cu prietenii. Nu v-aţi mai distrat de mult aşa.

Leu
Petreci timp cu familia, însă mintea ta nu este prezentă acolo. Nu te poţi concentra pe nimic, te gândeşti la problemele de la locul de muncă, iar asta îţi va aduce o mulţime de stres.

Fecioară
Îţi doreşti să faci cât mai multe lucruri şi pui multă presiune pe tine. Ratezi momente frumoase, pentru că nu reuşeşti să trăieşti în prezent, ci te gândeşti la toate lucrurile pe care nu le faci.

Balanţă
Pleci din oraş. Te bucuri de momente de intimitate cu persoana iubită, într-o scurtă călătorie de weekend. Reuşeşti să te relaxezi aşa cum nu ai mai făcut-o de mult.

Scorpion
Intri într-un conflict în această săptămână şi nu doreşti să laşi de la tine. Nu mai vrei să faci compromisuri şi începi să spui lucrurilor pe nume. Cântăreşte-ţi cuvintele!

Săgetător
Trebuie să faci nişte alegeri care te pun în dificultate. Fie că e vorba de un cadou, fie că este vorba de o alegere legată de locul de muncă, nu îţi poţi da seama ce îţi doreşti şi care este cea mai bună direcţie.

Capricorn
Ambiţia atinge cote maxime şi începi să faci paşi concreţi în legătură cu nişte schimbări ale stilului de viaţă, schimbări pe care ţi le doreai de mult. Nu te lăsa descurajat!

Vărsător
Este recomandat să petreci cât mai mult timp singur, în special în parc sau oriunde în aer liber. Temperamentul vulcanic din acest weekend îţi va aduce conflicte, dacă stai în preajma cuiva.

Peşti
Weekendul acesta este despre distracţie. Petreci alături de oamenii dragi ţie şi vă faceţi singuri o petrecere. Timpul petrecut singur vă ajută să vă apropiaţi tot mai mult.