HOROSCOP DE WEEKEND!

BERBEC

Sunt zile contradictorii în acest weekend, de aceea organizează-ți programul astfel încât să ai timp suficient pentru odihnă și plimbări ușoare în aer liber. Debordezi de energie, însă este dificil să stabileșt clar o limită între treburile personale și cele ale altora. Tendința de a te implica în mai multe activități deodată este păguboasă. Sănătatea capului este vulnerabilă!

TAUR

Starile tale de spirit fluctueaza mult la finalul acestei saptămâni. Recomandabil este sa iti dozezi eforturile, sa te ocupi doar de activitatile de rutina si sa fii cat mai discret in anturaj. Colegii de serviciu nu te sustin, iar sefii parca nici nu există. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele capului și sistemului renal. Rezervă timp pentru odihnă și meditații în locuri sfinte.

GEMENI

Prietenii si protectorii sunt personajele importante de la acest sfârșit de săptămână. Sunt posibile intalniri, dialoguri de taină și sfaturi benefice, dar și divergențe de opinii. Asculta cu atentie ce îți spun ceilalti. Unele informații sunt neplăcute, dar selecteaza cu prudenta totul. Pe de alta parte, granita dintre o relatie de prietenie și una sentimentală este destul de subțire.

RAC

Se întrezărește mult dinamism in domeniul socio-profesional în acest weekend. Sunt posibile dialoguri aprinse cu un sef sau cu reprezentanți ai instituțiilor oficiale. Fii atent la imaginea ta în ochii celorlalti! Sunt momente propice de a-ti imbunatati statutul social si de a remedia divegentele de opinie intre tine si ceilalti. Răspunde la provocari cu tact și diplomație.

LEU

Finalul acestei săptămâni îți aduce în atenție planurile de călătorii sau de studii. Demersurile specifice acestora sunt sustinute de astre, dar factorul neprevăzut își poate face de cap. Dorinta de rafinare sufleteasca este la cote inalte. Vizitarea unei galerii de artă, vizioneaza un film bun sau dialogurile pe teme spirituale ți-ar bucura și liniști sufletul.

FECIOARĂ

Finalul acestei săptămâni esta favorabil rezolvării chestiunile financiare privitoare la banii si bunurile comune cu alții. Achitarea taxelor, impozitelor, datoriilor de orice fel se poate face mai usor. S-ar putea sa descoperi ceva nereguli legate de documentele financiare, de aceea verificarea acestora este binevenită. Rezervă momente pentru detașare de cotidian.

BALANȚĂ

În mod special, relațiile parteneriale se vor evidenția la sfârșitul acestei săptămâni. Sunt posibile neînțelegeri si reprosuri din partea partenerului de viata. Prudența și discernământul te pot feri de multe neplaceri. Incearca sa asculti ce îți spune partenerul si corectează-ți atitudinea față de el. Datorita farmecului tău personal, cu siguranta vei reuși să aplanezi orice conflict.

SCORPION

Se anunță multă forfotă în acest weekend, indiferent că te vei afla la serviciu sau stai acasă. Relatiile colegiale sunt într-un con de umbră, asa incat bazeaza-te doar pe propriile tale forte. Ocupa-te de activitatile de rutina si fii cât mai discret în anturaj. Sănătatea este vulnerabila pe segmentele capului. Folosește remedii naturiste și odihnește-te mai mult.

SĂGETĂTOR

Cheful de distracții și aventuri este la cote înalte la sfârșitul săptămânii. Relatiile sentimentale sunt destul de tensionate, dar cu prudență și discernământ poți depăși neplăcerile ivite. Pentru altii, copiii si problemele lor sunt temele principale. Folosește-ți talentele native pentru a te pune mai mult în valoare. Vei fi apreciat pentru asta!

CAPRICORN

Finalul săptămânii îți aduce în atenție activitățile gospodărești. Poti face curățenii generale, te poți debarasa de lucrurile inutile sau poti achiziționa obiecte decorative. Se recomanda o verificare atenta a surselor de foc din spațiul locativ. Relatiile cu membrii familiei sunt destul de controversate. Organizează-ți programul, astfel încât să împaci pe toată lumea.

VĂRSĂTOR

Se întrezăresc multe călătorii pe distanțe scurte la sfârșitul acestei săptămâni. Intalnirile sau dialogurile cu rudele si prietenii apropiati pot fi frecvente. Vin către tine informații deosebite legate de cei dragi tie, însă fii prudent și nu lua de bun chiar tot ce auzi. Este posibil să te ocupi și de propria ta instruire profesională. Succesul este garantat!

PEȘTI

Apar cheltuieli majore în acest weekend. Cumparaturi, lista bugetului de venituri și cheltuieli, remunerația primită la un loc de munca, toate se învîrt în jurul banilor. Poti primi cadouri, recompense sau se pot pune in discutie conditiile de munca. Se pare ca ai noroc la banii si bunurile altora, insa fii prudent. Răstunarile de situatie se pot petrece oricând.

Sursa: Astrocafe.ro