HOROSCOP DE WEEKEND! Vezi ce ţi-au pregătit astrele!

Horoscop 27 mai 2017 - Berbec
Din combinațiile supărătoare ale acestei zile poate ieși și ceva bun, dacă vei reuși să renunți la orgoliul de a le ști și de a le putea rezolva pe toate.

Horoscop 27 mai 2017 - Taur
Vei avea de ales între un comportament agresiv și unul împăciuitor. Vei vedea foarte repede și rezultatele, indiferent de alegere, așa că vei avea posibilitatea să te reglezi pe parcursul zilei.

Horoscop 27 mai 2017 - Gemeni
Disputele acestei zile pot deveni motive de conflict de lungă durată. Ca să le eviți, nu trebuie decât să fii ceva mai calm decât ceilalți.

Horoscop 27 mai 2017 - Rac
Agitația din interior se va vedea și în afară, așa că nu are rost să susții altceva în fața celor care te cunosc. Ar fi bine să nu îți bați capul cu problemele pe care nu le poți soluționa acum.

Horoscop 27 mai 2017 - Leu
Există riscul să te risipești în preocupări diverse și să nu finalizezi mare lucru. Mai sănătos ar fi să te ocupi de ceva ce îți face plăcere, ca să ai și rezultate.

Horoscop 27 mai 2017 - Fecioară
Poate fi o zi presărată cu tot felul de ciudățenii, de la întârzieri, la neplăceri provocate de duritatea unor apropiați. Ar fi frumos să nu le urmezi exemplul.

Horoscop 27 mai 2017 - Balanță
Aștepți vești și aceastea nu mai vin sau vin și nu sunt deloc pe placul tău. Ai mare nevoie de răbdare, într-o zi atât de complicată.

Horoscop 27 mai 2017 - Scorpion
Vrei să te mobilizezi, dar nu găsești motivații suficiente. Te mustră însă conștiința, dacă nu îți respecți promisiunile făcute celor dragi.

Horoscop 27 mai 2017 - Săgetător
Există riscul unor discuții tensionate cu cel puțin unul dintre partenerii importanți. Mai bine dai o direcție constructivă acestor dialoguri, de la bun început.

Horoscop 27 mai 2017 - Capricorn
Cea mai bună variantă ar fi să rezolvi suficiente probleme încât să fii mulțumit. Cea mai rea ar fi să nu rezolvi nimic, pentru că nu ai motive suficiente să te implici.

Horoscop 27 mai 2017 - Vărsător
Poate fi o zi atât de agitată, încât să pierzi din vedere tot ce ți-ai propus să faci și să te ocupi mai mult de nemulțumirile acumulate.

Horoscop 27 mai 2017 - Pești
Ar fi bine să nu te găsească acasă această zi, nu pentru că ar apărea cine știe ce probleme, ci fiindcă discuțiile cu familia pot degenera foarte ușor în ceva neplăcut.

Sursa: libertatea.ro