HOROSCOP DE WEEKEND: VEZI CE ȚI-AU PREGĂTIT ASTRELE ASTĂZI!

Berbec

Weekendul acesta se anunţă a fi plin de agitaţie, pentru că te implici în tot felul de conflicte care nu îşi au rostul. Obişnuieşti să lupţi până la final pentru ceea ce îţi doreşti, însă nu mai încerca să schimbi mentalităţi. Încearcă să te relaxezi!

Taur

O persoană în vârstă, dintr-o cultură diferită, o ţară sau un context special îţi va face viaţa socială mai interesantă. Această nouă persoană te va ajuta să priveşti lucrurile dintr-o perspectivă cu totul nouă, motiv pentru care îi vei dedica tot weekendul.

Gemeni

Îţi doreşti să impresionezi prin tot ceea ce faci, motiv pentru care în acest weekend te vei documenta în legătură cu tot felul de subiecte. Eşti un perfecţionist, iar această caracteristică nu îţi permite să te relaxezi prea mult.

Rac

Reuşeşti să pui capăt problemelor financiare din ultima perioadă. Fie că a fost vorba de taxe, impozite sau credite, acestea au dispărut în cele din urmă. Cu tot stresul care a dispărut, eşti gata să începi să pui la punct nişte planuri de vacanţă.

Leu

O conversaţie fără sfârşit cu un prieten apropiat nu te va aduce aproape de ce îţi doreai să afli, iar această frustrare va fi vizibilă. Încearcă să fii mai temperat în aceast weekend, pentru că pot apărea conflicte din cele mai mici neînţelegeri.

Fecioară

Vei fi ocupat în acest weekend cu un proiect important pe care trebui să-l duci la bun sfârşit cât mai repede. Duminică, proiectul este aproape gata şi vei putea să îţi acorzi câteva momente importante de relaxare completă.

Balanţă

Pui pauză distracţiei în acest weekend, căci îţi doreşti să fii cât de productiv poţi. Fie că vei sta la birou pentru a termina lucrurile pe care le ai de făcut sau vei lucra acasă la un proiect, te vei simţi complet fericit când vei termina totul de făcut.

Scorpion

Ai nişte probleme acasă, dar vei putea să rezolvi totul fără nicio problemă. Odată terminate toate treburile pe care le aveai de făcut, weekendul este despre distracţie. Te întâlneşti cu prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult şi petreceţi ca pe vremuri.

Săgetător

Viaţa ta a fost destul de haotică în ultima vreme, motiv pentru care în acest weekend vrei să petreci timp singur şi să te bucuri de linişte. Faci unele schimbări în casă, iar apartamentul tău arată precum un loc destinat relaxării.

Capricorn

Ai grijă să nu te arunci în cheltuieli inutile în acest weekend. Simţi nevoia să faci cumpărături, însă încearcă să fii mai cumpătat. Îţi doreşti să îţi organizezi mai bine timpul, iar în acest weekend faci primul pas în această direcţie.

Vărsător

Ai o mulţime de energie în acest weekend, motiv pentru care alergi în toate părţile fără să ai vreun motiv anume. Ai o mulţime de oameni în jurul tău, iar optimismul este prezent cu voi. Acest weekend este despre distracţie.

Peşti

Ai o mulţime de întrebări fără răspuns şi nu ştii exact unde ar trebui să găseşti rezolvarea acestor probleme. Îţi acorzi puţin timp de singurătate, pentru a te putea gândi la lucrurile care te macină. Încearcă să discuţi cu cineva apropiat.