HOROSCOP! Cum e ziua de luni, aşa va fi toată săptămâna

BERBEC:

Este o zi excelentă pentru nativii născuți în zodia berbec pentru că totul le merge ca pe roate. Sunt în centrul atenției și reușesc să comunice cu cei din jur. Au o atitudine pozitivă, ceea ce nu s-a mai întâmplat de ceva vreme.

TAUR:

Ceva nu mai este ca înainte în relația cu partenerul de viață. Se poate să se simtă neglijat și nici comunicarea nu mai este ca la început. Acești nativi ar trebui să nu mai fie atât de orgolioși și să facă o schimbare.

GEMENI:

Gemenii ar trebui să se bucure de ce le-a dat Dumnezeu și să nu se mai gândească non-stop la ce nu au și la ce și-ar dori. Este bine să avem aspirații, însă să nu uităm de lucrurile cu adevărat importante pe care le avem deja.

RAC:

Racii ar trebui să vorbească deschis cu partenerul de viață despre problemele pe care le au în cuplu. Lasă gelozia și suspiciunile pentru că nu ai de ce să-ți faci griji. Comunicați și totul ca fi bine.

LEU:

Acești nativi tind să trăiască în iluzie și să privească dragostea ca cea din povești, însă ar trebui să coboare cu picioarele pe pământ pentru că în realitate lucrurile nu stau chiar așa. Dacă nu renunță la fantezie, s-ar putea să fie dezamăgiți.

FECIOARĂ:

Deși sunt la finalul unui proiect, acești nativi nu sunt mulțumiți de rezultate și de aceea își vor pierde interesul. Ar trebui să se aduce și în nici un caz să nu abandoneze tot ce au realizat pe ultima sută de metri.

BALANȚĂ:

În ultima perioadă, acești nativi au cam sărit peste sarcinile de la locul de muncă pentru că au intrat într-un anturaj care îi influențează în mod negativ. Ar trebui să se gândească ce este mai important pentru ei și ce vor să facă în continuare.

SCORPION:

Se pare că acești nativi trec printr-o perioadă grea pentru că își dau seama că prietenia nu este veșnică. Vor pierde un prieten drag care îi va dezamăgi profund, însă ar trebui să privească partea bună din această poveste.

SĂGETĂTOR:

Astăzi, acești nativi sunt plini de creativitate și mintea le merge brici. Trebuie să profite de acest lucru și să realizeze tot felul de activități pentru a da viață ideilor lor. Rezultatele nu vor întârzia să apară!

CAPRICORN:

Capricornii au trecut recent prin multe dezamăgiri și au avut pase proaste pe toate planurile, însă ar trebui să se mobilizeze și să facă ceva în acest sens. Ar trebui, în primul rând, să-și urmeze visul pe care îl au de ceva timp. Sigur va funcționa!

VĂRSĂTOR:

Nativii născuți sub acest semn zodiacal au o atitudine negativă asupra vieții, însă ar trebui să înțeleagă faptul că viața nu este roz tot timpul și nu ar trebui să se dea bătuți. Este important să învețe din greșeli și să nu le mai repete.

PEȘTI:

Peștii trebuie să fie mai cumpătați în acțiuni azi și să nu se arunce cu capul înainte pentru s-ar putea să regrete. Graba strică treaba și este important să înceapă sau să înainteze un proiect cu pași mici, dar siguri.

Sursa: romaniatv.net